Manadzer.Milorad: Draga Jugos otkuda da puni kad nema o tome je ta tema.No tema je zavrsena i necemo se saljiti oko toga, mlogima to je smesno mozda ti nemas decu i neznas sta je to.I ako imas ne daj boze da dodzes to toga. Tema je zavrsena. Drugarski pozdrav
100% SI U PRAVU, TOLIKO JE TUZNO DA SE ZENA NAJEZI, BOLJE O NECEM LEPSEM RAZGOVARATI
ZABAVA
(female, 42)
Ja sam kao školjka, ako pokušaš na silu da me otvoriš-slomićeš me...
JOS SI MLADA PA NI NE PRIMECUJES DA OKO NAS (TEBE) IMA LJUDI KOJE VREDI VOLETI. MOZDA TI SE SADA CINI TUZNO I PUSTO, ALI, VERUJIM MI, UZIVAJ U MLADOSTI
ZABAVA
(female, 42)
Ja sam kao školjka, ako pokušaš na silu da me otvoriš-slomićeš me...
JOS SI MLADA PA NI NE PRIMECUJES DA OKO NAS (TEBE) IMA LJUDI KOJE VREDI VOLETI. MOZDA TI SE SADA CINI TUZNO I PUSTO, ALI, VERUJIM MI, UZIVAJ U MLADOSTI
e...ja sam samo odgovorila na pitanje...
a, trenutno nemam taj problem...
u svakom sluchaju hvala na savetu:]
Updated 1 time(s), Last update
(dheva) 2005-10-06 09:47
dheva
(female, 25)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Zanima me znati kolike daline su daleke mereno muški?
Kolega, u konkretnom sluchaju sve je vec premereno i potkrepljeno brojkom koja je impozantna, slozicete se, i samim tim daleka dalina za mnoge mushkarce, pa `ajde, moze se reci i nedostizna. I mene zanima kolike su daleke daline mereno mushki, jer ako se meri zenski onda bi vazilo ono: daleko od ochiju - daleko od srca.
nemirna princeza is no longer member of Romance Cafe