Romance Cafe forums

All forums

Zasto?!?!?!?!?!  

views: 16627, replies: 186 LOCKED
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2005-10-07 17:40
Zasto?!?!?!?!?!
I cemu se zavodi strahovlada na forumima ,zar je sloboda misli zabranjena???

Updated 2 time(s), Last update (Dorcolac) 2005-10-07 19:09

Dorcolac (male, 37)
Zivot je jedan i bice onakav kaKvim ga sebi uredis,
page: 16
Neo-n
#151: (2005-10-13 00:35)
Zasto?!?!?!?!?!
...a 2 prizemljenja u Jabuchki Rit?
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Manadzer.Milorad
#152: (2005-10-13 20:19)
Zasto?!?!?!?!?!
Pa gde ste bre ljudi.Cim ja prestao pisati eto ostao i furumi prazni.Pihhhhhhhhhhh eto sta znaci ko je Micha.Eh Milorade crni Milorade
Manadzer.Milorad is no longer member of Romance Cafe
#153: (2006-10-17 15:55)
Zasto?!?!?!?!?!
" Dorcolac#1: 07.10.2005. 17:40
Zasto?!?!?!?!?!

I cemu se zavodi strahovlada na forumima ,zar je sloboda misli zabranjena??? "

......... ....

"слобода" у ствари није слобода....
али можете слободно да ћутите...
или да слободно аминујете оно што је постављач неке паметне и озбиљне теме теме рекао...

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2006-10-17 15:55

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Greenisgoodforeyes
#154: (2006-10-17 15:56)
Zasto?!?!?!?!?!
A sloboda bolja sa okovima ! Pa da...
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#155: (2006-10-17 16:12)
Zasto?!?!?!?!?!
Veko - zar ti nisi odustala?

______
btw - pogledajte swetli primer Mitje Milorada - on ograniChen u swojoj poetskoi slobodi odluchio da batali owai Forum pre koju godinu, i ewe sad taworimo u ispraznosti pod gwozdenom zawesom

(na stranu shto nisam mogao da odolim a da mu ne pomognem pri pakovanju )
Please note: VIP members do not see advertising
#156: (2006-10-17 23:40)
Zasto?!?!?!?!?!
Sloboda misli zabranjena? Ma, neshto si pogreshno shvatio. Mozesh da mislish do mile volje ali ne mozesh da pishesh.
A zashto? Zato.

I tako...

(Chitam i ne mogu da verujem).

''Što se tiče vašeg predloga, ja se ne bih upuštao u to, prvo zato što po mom skromnom mišljenju ljudi sami treba da razmisle šta su napisali pre nego što kliknu na "pošalji poruku", a drugo, to stvarno nije naša uloga. Kao što sam rekao ranije, ne želimo da glumimo ni pandure, ni mame i tate, ni učiteljice ili ko zna šta još. Ko ne ume da se kontroliše, najiskrenije mislim da mu nije mesto u bilo kakvom društvu a naročito ovde.'' (romance-cafe)

Dakle, moram da kazem da sam osoba koja vodi rachuna o onome shto pishe (pod ovim podrazumevam pristojnost i poshtovanje ostalih chlanova). Nisam se ni zalila kada su mi neki postovi obrisani jer, iskreno, mislim da je to uzaludno.
Red je da se, bar, objasni zashto je neshto obrisano.
Napominjem da objashnjenje treba da ide uz postove u kojima nije bilo ruznih i nepristojnih rechi, kao i psovki).
Obrisati post bez ikakvog objashnjena, slobodnom sudijskom procenom, ili iz nekih lichnih pobuda, ''govori'', u najmanju ruku, da smo, ovde, nebitni i nepozeljni chlanovi.

P.S.
(Ipak, ne bih da odem odavde... josh )

Updated 1 time(s), Last update (Deejana) 2006-10-17 23:43

Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
#157: (2006-10-18 00:25)
Zasto?!?!?!?!?!
.....e jel vidiš ti kakva je ova današnja omladina......sve pijano drogirano za sex pistols navijamo....hahahahaha.......

.....obriše mu čovek jedan dva posta....i odma pitanja.....a što...a zašto...pa kako.....zbog radi čega...

...prosto ne mogu da verujem....što se to naviklo na slobodu, demokratiju i ljudska prava....ccccc.....

.....umesto da ga herc štrecne.....opaaaaa....da skokne do prozora i proveri da već nije dobio ličnog pratioca u kožnom kaputu.....da spremi rezervnu preobuku...jer trebaće mu tamo gde može završiti...napiše pismo voljenoj i ostavi ga na samo njima znano mesto.....

......ondak da zapali cigaretu....i duboko se zamisli nad svojom sudbinom.....i nad onim što mu je cenzurisano naravno....

....ko je to cenzurisao....urenik ili ???.....ako je urednik to i ne mora baš biti konačna presuda....mada....nikad se ne zna.....normalno je da ni urednici nisu više debili....i oni se izbirikali.....jednom su pustili prokletu avliju....više neće sigurno....

.....a ako nije urednik ???????......e ondak si ga ugasio druže....ona preobuka rezerve ti možda i neće trebati....do tamo ima plotova koliko hoćeš....

....ali ....ali ...ali o čemu ja razmišljam ....pa ja sam u pravu....ja nisam izdao revoluciju.....ja sam samo pisao o levim skretanjima.....o da li čovek može stradati na pravdi Boga.....

.....ma neće da može bre.....ako se već gine dase gine sa pesmom na usnama.....jer naša borba zahtijeva kad se gine da se pjeva.....

.....pa da oplete .......još gadnije .....srditije....agresivnije...energičnije.....oštrije....da ujeda bre......

......a ne .....što je meni obrisan post.....ja ne psujem....

.....ma briši veniš ti se pozlatio......briši i ne pitaj tako ti pronta....
..... .....ca blues
ca blues (male, 37)
#158: (2006-10-18 08:22)
Zasto?!?!?!?!?!
Ca...tastatura ti se pozlatila...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Neo-n
#159: (2006-10-18 16:03)
Zasto?!?!?!?!?!
e shto woleem owe feene shò bi da im se swe obiashnjawa

a onda udare prichu na temu "zashto owde ne mozhe da se pricha??"

pa razwezu

a swe kao nishta lichno

i kad im sagledash opus - chista Nula

kreatiwni doprinos - blaga Dwojka

umetnichki doyam - bljootaw

motiwisanost - nepoznata Zdrawom Razumu

(mada kontam da je Njima swe jasno - so, keep walkin` )
#160: (2006-10-18 21:21)
Zasto?!?!?!?!?!
Ma, ''volim i ja vas'' tako motivisane i nepismene, sa rechnikom ogranichenim na, jedva, dvadeset rechi. Sa ''sve karakondzulama'' i pokushajima da lichnim ''dojmom'' zabashurite svoje greshke napadima na nechiju inteligenciju i kreativnost. Pretpostavljam da imate, u najmanju ruku, zavrshenu magistraturu na Filoloshkom fakultetu, odsek Moderatorska lektura i korektura, sa temom Tragom jednog motiva.
Ne vidim u chemu je problem objashnjenje ako je argumentovano?! Zar nismo prichali da je potrebno sve dokazati? Dakle, chinjenice na Sunce.
Trazili ste da mi argumetujemo ''napade'' (izuzimam se jer nisam nikog napadala, napadnuta sam JA). A ne dozvoljavate da mi trazimo isto?!
Hm. Koja je to umetnichka vrsta? Satira ili ironija?
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.