Sloboda misli zabranjena? Ma, neshto si pogreshno shvatio. Mozesh da mislish do mile volje ali ne mozesh da pishesh.
A zashto? Zato.
I tako...
(Chitam i ne mogu da verujem).
''Što se tiče vašeg predloga, ja se ne bih upuštao u to, prvo zato što po mom skromnom mišljenju ljudi sami treba da razmisle šta su napisali pre nego što kliknu na "pošalji poruku", a drugo, to stvarno nije naša uloga. Kao što sam rekao ranije, ne želimo da glumimo ni pandure, ni mame i tate, ni učiteljice ili ko zna šta još. Ko ne ume da se kontroliše, najiskrenije mislim da mu nije mesto u bilo kakvom društvu a naročito ovde.'' (romance-cafe)
Dakle, moram da kazem da sam osoba koja vodi rachuna o onome shto pishe (pod ovim podrazumevam pristojnost i poshtovanje ostalih chlanova). Nisam se ni zalila kada su mi neki postovi obrisani jer, iskreno, mislim da je to uzaludno.
Red je da se, bar, objasni zashto je neshto obrisano.
Napominjem da objashnjenje treba da ide uz postove u kojima nije bilo ruznih i nepristojnih rechi, kao i psovki).
Obrisati post bez ikakvog objashnjena, slobodnom sudijskom procenom, ili iz nekih lichnih pobuda, ''govori'', u najmanju ruku, da smo, ovde, nebitni i nepozeljni chlanovi.
P.S.
(Ipak, ne bih da odem odavde... josh

)