Romance Cafe forums

All forums

Slobodne teme - copy-pasterizacija  

views: 80783, replies: 913
total: 913, displayed: 10, page: first page previous page ... 74 75 76 77 78 79 80 81  82  83 ... next page last page of 92
Post #1, page: 1
#1: 2005-10-21 13:26
Slobodno vreme
Gde god nadjes slobodno mesto, a ti tekst "zalepi"! Pisite o svemu i svacemu! Ovo nece biti svastara, ali neka bude tema gde cemo biti opusteni i svoji! Uvek ce se naci neko ko ce zeleti to da procita! Mozda i zatreba, ali sigurno nece odmoci!

Za pocetak, da razbijemo "monotoniju"

Zasto muskarci vole lezbejke, a mrze pedere?

Jedna od najcescih muskih seksualnih mastarija je da upadnu u sendvic izmedju dve zene. Ako biste im ponudili da budu hamburger izmedju polutki dve muske lepinje, munuli bi vas pesnicom u pleksus bez obzira na to sto ste pripadnica neznijeg pola.Koliko se, pak, zena, culi da sanjare o tome da ih miluju pederi ili lezbijke? Ili da kazu: ma, sve pedere treba spaliti na lomaci! Ja nijednu! Bar ne javno. Ako vam heteroseksualno opredeljenje dodje kao dobar dan, onda nemate problem sa tudjom seksualnoscu i njegovim izborom. Neko voli belo, a neko crno iz euro krema. Pa sta? Ipak,buduci da vecina maco tipova na homoseksualnost gleda kao na bolest, ostaje enigma kako to da takav stav vazi samo donekle, a odnekle ih uzbudjuje.Ako se krene od toga da su oni vizuelci, te ih pogled na dve dame u akciji tera da uzdisu, onda je sve jasno. Medjutim, u poslednje vreme, seksolozi tvrde da i zene pali vizuelni momenat, samo je rec o drugacijim sadrzajima i radnjama. I, sta cemo sad? Opet smo se vratili na pocetak? Gledamo, i ne svidja nam se sta vidimo-ni u jednoj, ni u drugoj varijanti, a oni gledaju i selektivno se opredeljuju da zude za sendvicom, ali ne i za hamburgerom. Cini mi se da neko nesto tu potiskuje, prikriva istinu, i ponovo je upraznjeno mesto za licemerje na delu !

Iz zenskog ugla!

Updated 1 time(s), Last update (NESTVARNA) 2005-10-21 17:51

NESTVARNA is no longer member of Romance Cafe
page: 82
DJEVUSKA
#811: (2008-04-11 12:52)
Иброво писмо из дијаспоре
Драги наши,

Не можемо још да конфирмујемо наш долазак овог љета, али како сада ствари стоје, изгледа да ћемо морати канселовати тикете које смо букирали, јер нас уби моргиџ за таун хаус што смо купили. Додуше, за тикете имамо, али не можемо скупити за презенте свима вама, дајџи и осталој фамилији.

А, јеби га, без тога не иде да долазимо, јер нећемо да нас сматрају за некакве панкове, као што су причали за Сеју и његове кад су својима донијели по 100 долара, како су фукара и како ништа нису урадили у Канади.

Ми тако нећемо. Јал' долазимо кô хаџије јал' никако. Зато смо се и договорили да сејвујемо што можемо више и да све одложимо за сљедећи векејшн.

Иначе, ми живимо доста добро. Ја радим фул тајм и још два парт тајма, а Разија је нашла и трећи парт тајм преко викенда, али смо добро ускладили шихте па можемо да се виђамо сваког другог вика. Можда је то мало незгодно за Џесику, али њој плаћамо деј кер послије школе, а одатле је узима бејбиситерка и доводи кући на спавање. Она, иако је мала, конта да ми оволико радимо за њено добро и да овако мора све док не отплатимо моргиџ. Сваки фри тајм користимо да будемо са њом, па смо је тако ласт самер (или то бјеше претпрошлог водили цијели дан на Грејт Лејкс. Купили смо јој и хот-дог и ајскрим и од тада стално свима прича како јој је било бјутифул.

Ја имам доста посла око таун хауса - катујем траву, чистим атик и некако уграбим пар сати дневно да сређујем бејсмент јер хоћемо да га рентамо и тако повећамо инкам.

Као што видите, да је лако - није, али кад је човјек хард воркер и кад добро испланира скеџуал, може на све стићи. Ја сам лијепо дотјерао линију на 130 паунда, па се неки наши кокузи одавде шегаче да сам се осушио зато што пуно радим и спавам само четир' сата, али то је само зато што су они џелос на мене, а и не знају да ја увијек уграбим бар 45 минута слипа у сабвеју. Човјеку више и не треба, а и то је само првих 25-30 година, док не отплатимо моргиџ, а послије ћемо да уживамо. Све је лако кад имаш свој таргет.

Чуо сам да Сејо и ове године иде за Босну. Јеби га, може му се кад већ десет година чучи на велферу и још развози пицу за кеш, а жена му отворила бјути салон у стану па ове наше гуске навалиле кô нездраве на хер кат у ње.

Али, шта им вриједи кад не знају да инвестују него све спискају на путовања и неке друге стјупид шеме. Зато ће сав живот бити фукара која рентује свој апартмент, а ми имамо проперти и сејвинг акаунт у банци. Он стално мејк фан од мене и прича около како сам фул и не знам да живим. Али полако, доће маца на вратанца и његовог апартмента! Ја сам већ обавијестио Ревењу Канада о његовим бизнисима, па ћу га питати како се живи кад буде почео плаћати таксу за све ове године. А то што он мисли како ми не знамо да живимо, мало се зајебô!

Скоро сваки сатрдеј увече ја и моја Раза попијемо кејс пива - онај мали од сикс. Додуше, она попије само једно зато што мора на најт шифт од девет, али се зато ја рилекс и смажем све остало јер у сандеј радим тек од осам ујутру.

Зато, кад га видите, немојте вјеровати шта прича јер он није човјек за риспект.

То је ризон што вам нисам послао доларе по њему, јер знам да ће рећи да сам гољо и да грабим само за себе.

Ви знате да то није због тога, него зато што сам темпорари шорт, али и то је само док не отплатимо моргиџ, првих 25-30 година. Послије ћемо сви да уживамо.

Поздравља вас све ваш брат Ибро из УСА.

DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
ceca1978
#812: (2008-04-11 17:01)
Skupe kreme, meki beli peškiri, prijatan ambijent i relaksirajuća muzika, čini se, više nisu dovoljni. Bogati trendseteri i zavisnici od tretmana lepote traže više, egzotičnije i skuplje, nešto o čemu će moći s ponosom da pričaju i mame uzdahe zavidnih koji to sebi ne mogu da priušte. Kozmetička industrija zato čini sve da zadovolji i one najzahtevnije. Jedna londonska klinika tako nudi program Red Carpet Facial, u sklopu kojeg se koriste dijamanti, a čije su vatrene poklonice Rene Zelveger i Madona.

Dijamantski piling

Sofisticirani piling uključuje nanošenje dijamantskih mrvica na lice specijalnim štapićem, dok nastavak „usisava” mrtve ćelije na koži. Ako vam se upotreba dijamanata kao sredstva za piling čini neverovatnom, znajte da je to samo jedan od brojnih superluksuznih i dekadentnih kozmetičkih tretmana.

Tretman zlatom

Jedan od trenutno najpoželjnijih superluksuznih tretmana jeste tretman 24-karatnim zlatom. Lice se prekriva listićima 24-karatnog zlata, a cilj je da umorna koža upije neke od sastojaka tog dragocenog metala. Tretman se sprovodi samo u Sjedinjenim Američkim Državama i Japanu, a košta oko 400 dolara za 90 minuta. Nešto jeftiniji je tretman koji je osmislila i razvila laboratorija švajcarske kozmetičke kompanije „La Prer”, košta „svega” 275 dolara, a uključuje negu preparatom sa 24-karatnim zlatom.

Kupka „Evijan”

Tretman podrazumeva kupanje u bazenu sa 1.000 litara negazirane mineralne vode „evijan”, a dodate su i plutajuće svećice da biste se osećali što ugodnije. Cena te kupke u luksuznom hotelu na Floridi je 5.000 dolara.

„Perije” za lice

Ako kupanje u mineralnoj vodi nije dovoljno luksuzno, tretman lica „Perije” u sedam koraka podrazumeva tri maske za lice, masaže i čišćenje lica, i to sredstvima čiji je sastavni deo mineralna voda s mehurićima „perije”. Dok maske deluju na lice, noge i ruke uronjene su u mineralnu vodu koja stimuliše kritične tačke i podstiče detoksikaciju. Tretman u Londonu košta 150 funti.

Kavijar i Šampanjac

Kavijar i dijamanti obično idu uz šampanjac, pa zašto bi u svetu kozmetičkih tretmana bilo drugačije? Tretman za lice sa šampanjcem temelji se na proizvodima koji sadrže ekstrakte tog luksuznog pića. Lep provod uz šampanjac, bez dodatnog mamurluka, košta oko 85 dolara. Tretman kavijarom pak iznosi 125 funti.

Pa, da li su oni uopšte normalni?????
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
fer

#813: (2008-04-11 17:07)

Jesu.
Oni su sasvim normalno POSLOVNI.

Nenormalne su ovce - knzumenti,
koje neko mora (i treba) da šiša.

Da ne urastu u vunu.

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
DJEVUSKA
#814: (2008-04-13 23:43)
Околности за освајање!
Има жена које улазећи у ваш стан, после неколико сусрета, заиста имају још само једну жељу, а то је да утврде да ли сте и добар љубавник. Међутим, то чине само неке, малобројне. Већина њих у наше станове улази са жељом да још мало истражи, да "проњушка" и да уз помоћ само њој познатих знакова донесе неке врло занимљиве закључке о будућности ваше везе. Чувена Коко Шанел једном је рекла: "Када би жене знале шта желе, без проблема би владале светом". О чему се ради?

О томе да већина жена своје одлуке доноси под утицајем околности. Желите да сазнате на шта све жена обраћа пажњу пре него што донесе одлуку да ли ће с вама провести узбудљиво време у кревету? Будите уверени да је дијапазон прилично широк: од књига које имате на полици (правило - реци ми шта читаш па ћу ти рећи ко си) до осветљења које користите (због чега жене толико воле светлост свећа , око којег свакако треба да се потрудите. Данас то није ни превише тешко - набавите свеће у различитим облицима и бојама; уз њихову светлост све изгледа лепше, романтичније, лакше...

Посебну пажњу жене обраћају на мирисе. Ходник који мирише на комшијски купус или мачке велики је минус. Није да су оне нека зановетала. Ради се просто о чињеници да су жене способне да разазнају два пута више мириса од нас. Због тога, поред миришљавих свећа, у кући увек треба да имате и миришљаве штапиће. Освеживачи ваздуха су лошији избор, нарочито ако нису довољно квалитетни, па подсећају на мирис онога што треба да сакрију. На крају, она сигурно неће пропустити прилику да уђе у ваше купатило. Пожељно је да у њему буду: добар сапун, тоалетни папир, чиста WC шоља, неотворена четкица за зубе, довољно зубне пасте, свеже опрани пешкири, односно све оно што указује на то да сте довољно педантни и да све кућне обавезе не би пале само на њена плећа.
#815: (2008-04-14 00:47)
Jes i da u tašni ponese koji kondom(slučajno),da se nađe, ne bi li zatrebao....

p.s.Msm te što dodju samo da ''njuškaju'',hipersenzibilne.

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-04-14 00:52

pegi_64 (male, 45)
ne bih ovaj put o tome
Please note: VIP members do not see advertising
NENA412
#816: (2008-04-14 00:52)
a jok nista nije slucajno

takva vremena...
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#817: (2008-04-14 00:56)
Što???Neeje valjda suša udarila il'naišla zla godina
pegi_64 (male, 45)
ne bih ovaj put o tome
NENA412
#818: (2008-04-14 01:14)
susha na ovu vlagu...

a ova godina bash obetjava
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#819: (2008-04-14 04:41)
www.geocities.com/cssbeograd/transseksualizam.htm

" ...

Fenomen transseksualizma otvara brojna psiholoska, zakonska i eticka pitanja u svakom drustvu. Slucaj koji je privukao paznju bio je slucaj Dr Renee Richards, bivseg Richarda Raskinda, lekara koji je promenio pol u zenski. Kada je bio muskarac, bio je uspesni igrac tenisa. 1976 ona je pokusala da ucestvuje na zenskom teniskom turniru. Igracice su, medjutim, protestvovale da ona nije zensko, a ona je odgovarala da jeste. Zvanicnici su odlucili da uzmu bris iz usta i da na taj nacin odrede pol. Test je ispituje genetski pol posto odredjuje da li je hromozom XX ili XY. Dr Richards je protestvovala protiv testa koji nije bio prikladan da se primeni na njoj: ona je psiholoski zena, ima zenske polne organe, i drustveno funkcionise kao zena - ona je to smatrala prikladim kriterijumima. Ipak, ona je imala musku karlicu i maskulinu strukturu skeleta. Vazno pitanje koje se tada otvorilo je: Sta treba da bude kriterijum za odredjivanje roda kod jedne osobe? Da li to treba da bude hromozomski rod (XX ili XY) koji se testira brisom iz usta? Da li rod treba da se odredjuje prema spoljasnjim polnim organima? Ili je u pitanju psiholoski rodni identitet? Sledeci problem koji nastaje je klasificiranje seksualnog ponasanja transseksualaca. Na primer, mnogi transseksualci od muskih ka zenskim vise vole da imaju seks sa muskarcima, i pre operacije pola. Da li je to ponasanje homoseksualno (ono jeste izmedju dva muskarca), ili je heteroseksualno (zato sto jedan od njih dvojice misli da je zena)? Ili je ponasanje homoseksualno pre operacije, a heteroseksualno posle? "

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
DJEVUSKA
#820: (2008-04-14 17:09)
Исто... само мало друкчије! :о)
Писмо из Канаде

Драги наши,

Не можемо још да конфирмамо наш долазак овог лета, али, како сада ствари стоје, изгледа да ћемо морати да канцелујемо тикете које смо букирали, јер нас уби моргиџ за таун хаус што смо скоро купили. Додуше, за тикете имамо, али не можемо да скупимо за презенте свима вама и осталој фамилији, а без тога не иде да долазимо, јер нећемо да нас сматрају за неке бамове, као што су причали за Ђолета и његове, кад су својима донели по 100 марака, како су чип и како ништа нису урадили у Канади. Ми тако нећемо. Или долазимо као господа, или никако. Зато смо се и договорили да сејвујемо што можемо више и да све одложимо за следећи векејшн.

Иначе, ми живимо доста добро. Ја радим фул тајм и још два пар тајма, а Зорица је нашла и трећи пар тајм (преко викенда), али смо добро ускладили шифте, па можемо да се виђамо сваког другог вика.

Можда је то мало незгодно за Ребеку, али њој плаћамо деј кер после школе, а одатле је узима бејби ситерка и доводи кући на спавање. Она, иако је мала, разуме да ми оволико радимо за њено добро и да овако мора да буде све док не отплатимо моргиџ. Сваки фри тајм користимо да будемо са њом, па смо је тако ласт самер (или то беше претпрошлог) водили цео дан на лејк. Купили смо јој и хот дог и ајс крим и од тада стално свима прича како јој је било бјутифул.

Ја имам доста посла око таун хауса, (катујем траву, чистим атик) и некако уграбим пар сати дневно да сређујем бејсмент, јер хоћемо да га рентамо и тако повећамо инкам. Као што видите, да је лако - није, али кад је човек хард воркер и ако добро испланира скеџуал, може све да уради. Ја сам лепо дотерао линију на 130 паунда, па ми се неки наши душмани одавде подсмевају да сам се осушио зато што много радим и спавам само четири сата, али то је само зато што они много џелос на мене, а и не знају да ја увек уграбим бар 45 минута да дремнем у сабвеју. Човеку више и не треба, а и то је само привремено (25-30 година, док не отплатимо моргиџ), а после ћемо да уживамо. Све је лако кад имаш свој таргет.

Чуо сам да Ђоле и ове године иде за стари крај. Може се њему кад већ десет година чучи на велферу и још вози пицу за кеш, а жена му отворила бјути салон у стану, па ове наше гуске навалиле ко нездраве да раде хер кат. Али, шта им вреди кад не знају да инвест него све спискају на путовања и неке друге стјупид ствари. Зато ће цео живот да буду гоље и рентају апартман, а ми имамо проперти и сејвинг акаунт у банки. Он стално мејк фан од мене и прича около како сам фул и не знам да живим, али полако, заиграће мечка и пред његовом кућом. Ја сам већ обавестио Ревенју Канада о његовим бизнисима, па ћу да га питам како ће живи кад буде почео да плаћа таксу за све ове године. А то што он мисли како ми не знамо да живимо, мало се преварио.

Скоро сваки сатрдеј увече ја и Зорица попијемо кејс пива (онај мали од сикс). Додуше, она попије само једно, зато што мора на посао од девет, али се зато ја рилекс и смажем све остало, јер у сандеј радим тек од осам. Зато, кад га видите, немојте ништа да му верујете шта прича, јер он није човек за риспект. То је ризон што вам нисам послао паре по њему, јер знам како ће да каже да сам чип и да грабим само за себе. Ви знате да то није због тога, него зато што сам темпорари шорт, али и то је само док не отплатимо моргиџ. После ћемо сви да уживамо.

Са нашим људима се не дружимо пуно, јер они углавном воле да јузају оне који су нешто урадили у животу, а неће да раде и остваре свој сукцес кад им ова земља већ даје ченс. Добар сам само са једним колегом који ради са мном у фабрици и врло је полајт, јер ми увек доноси новине од јуче (српске на ћирилици), па могу да се упознам са сваким ивентом. Ја сам се нудио да му дам кводер, али он неће ни да чује. Много фини џентлмен.

Из тих новина и видим како се живи код вас, па сам конклужн да и немате баш много чиме да се прауд. Притисла немаштина и сви кукају да им стигне хелп од нас који крваво правимо сваки цент. Зато сам и мислио да вам саџест да продате то тамо што имате и дођете овде, јер би свима било боље. Паре бисмо уложили у моргиџ, а доста бисмо сејвовали и на деј керу и бејби ситерки, јер бисте онда ви кер о Ребеки.

Вама би овде било много најс, јер је у нашем нејберхуду један велики и леп парк где можете да седите по цео дан, а кад је винтер ми обавезно загрејемо ливинг рум на 18 степена и милина једна. Бедрумс не грејемо, јер је то чист вејстинг, а и здравије је овако.

Што се здравља тиче, ми смо доста добро. Зорица се мало жали на кичму, јер на једном џобу у верхаусу вуче пакете од 90 паунда, а после кад оде на други у мит плент, убије је ладноћа из фризера, па каже да ујутру не може да се исправи. Али то је само темпорари - до подне, после тога иде ко нова.. Ја се помало бринем и рекао сам јој прошле године да иде код доктора, али она никако да нађе тајм. Каже, треба много да се чека у вејтинг рум, па кад то помножиш са њеном сатницом од седам долара, испадне стварно много, а ми немамо мани за бацање.

Ја се понекад осећам дизи, нарочито кад завршим ону шифту од миднајт, али то није ништа сиријус. Свако јутро узмем један мафин за брекфаст и после могу да радим још толико. Најбоља ствар коју сам урадио је што сам бацио цигаретес, јер су на телевижн рекли да су много бед за здравље, а и доста нам је ишло из кућног баџета. Једино, још мало суспект у Зорицу јер сам фју тајмс осетио смок у батрум, па мислим да још увек сикретли пуши. Али, нека је док је не ухватим на делу, а онда ће да јој звоне уши три дана.

Размишљамо и да узмемо нови кар, али кад смо видели цене, оставили смо то за фјучур, јер је толико експензив да је то страшно. Још можемо да јузамо овај наш стари, само морам мало да загитујем руф, јер се Зорица стално жали како јој цури вода за врат кад је рејн. И Ребека кука да узмемо нешто ново на лиз јер је шејм од другарица када је виде у чему се вози, али не зна дете колико треба да се сејв за не дај боже и да мора да се пази на сваки цент.

Нормално, онај Ђоле купио нову тојоту и пре неки дан се дере ко сељак да га сви чују: "Земљаче, дођи да те мало провозам да видиш шта је машина". Возај се ти, возај, мислим се ја, а кад ти дође мантли фи и иншуренс, немој да долазиш код мене да ти бороу паре. Уопште не разумем те људе што не знају ништа да сејвују и који не знају да овде вредиш онолико колико имаш на акаунту. Само се плашим да ће да им буде ту лејт кад сазнају. Мада, да будем онест, некад ми падне на памет, па се запитам ко је рајт - ја или Ђоле? Кад га видим како је смајли сваки дан иако нема ништа, запитам се да ли вреди што ми толико воркинг хард и шта ће да буде за коју годину. Али онда се сетим колики ми је моргиџ и да нема рест док се он не исплати, па више о томе и не мислим. А после, кад то финиш, онда ћемо сви да уживамо.

Ребека је вери гуд и смарт кид, само понекад не можеш да јој објасниш какав је овде живот и колико човек мора да буде керфул, јер за час може да оде у банкропт, а онда оде и таун хаус и све што си стеко. Тражи, рецимо, понекад пицу за ланч или мек доналдс, видела од друге деце, и плаче што јој Зорица сваки дан шаље у школу хлеб и џем. А џем баш онај леп, хом мејд, сами смо га правили од бресака што смо ласт самер набрали на једној фарми. Али не вреди. Не можеш то да експлејн детету, па то ти је. Зорица се понекад сажали, па јој кажем да ће тако само да је поквари па ћемо муку да имамо кад буде гроу ап. Шта ће после да тражи? Бициклу?!

Сад је ухватиле неке мушице, па каже како све њене другарице иду на пијано, па хоће и она. Иди бре, дете, мислим се, само ми још пијано треба. То је овде експенсив да се смрзнеш. Па где су паре за тичера, за гас, за нотне букс... Коштало би ме ту мач.

А опет, не можеш баш детету ништа да не пружиш. Не може ни оно мимо света. Зато смо ставили на калкулатор и одлучили да је дамо у српску школу. То је много јусфул, јер она не прича нашки и то је за нас много пејнфул. Јер шта је човек без свог ленгвиџа? Зеро! Српски мора да се чува, јер смо без њега комплитли лост. Зато ће Ребека од јесени у српску школу, а ја сам се већ договорио са тичером да му опентам бејсмент, тако да ћемо да платимо само мањи парт. Мада ми не би било жао ни да платим све кад је то у питању. Српски је за мене светиња!

На крају, са олд бест, поздрављају вас ваши из Торонта.
total: 913, displayed: 10, page: first page previous page ... 74 75 76 77 78 79 80 81  82  83 ... next page last page of 92
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.