Romance Cafe forums

All forums

Slobodne teme - copy-pasterizacija  

views: 66635, replies: 909
total: 909, displayed: 10, page: first page previous page ... 77 78 79 80 81 82 83 84  85  86 ... next page last page of 91
Post #1, page: 1
#1: 2005-10-21 13:26
Slobodno vreme
Gde god nadjes slobodno mesto, a ti tekst "zalepi"! Pisite o svemu i svacemu! Ovo nece biti svastara, ali neka bude tema gde cemo biti opusteni i svoji! Uvek ce se naci neko ko ce zeleti to da procita! Mozda i zatreba, ali sigurno nece odmoci!

Za pocetak, da razbijemo "monotoniju"

Zasto muskarci vole lezbejke, a mrze pedere?

Jedna od najcescih muskih seksualnih mastarija je da upadnu u sendvic izmedju dve zene. Ako biste im ponudili da budu hamburger izmedju polutki dve muske lepinje, munuli bi vas pesnicom u pleksus bez obzira na to sto ste pripadnica neznijeg pola.Koliko se, pak, zena, culi da sanjare o tome da ih miluju pederi ili lezbijke? Ili da kazu: ma, sve pedere treba spaliti na lomaci! Ja nijednu! Bar ne javno. Ako vam heteroseksualno opredeljenje dodje kao dobar dan, onda nemate problem sa tudjom seksualnoscu i njegovim izborom. Neko voli belo, a neko crno iz euro krema. Pa sta? Ipak,buduci da vecina maco tipova na homoseksualnost gleda kao na bolest, ostaje enigma kako to da takav stav vazi samo donekle, a odnekle ih uzbudjuje.Ako se krene od toga da su oni vizuelci, te ih pogled na dve dame u akciji tera da uzdisu, onda je sve jasno. Medjutim, u poslednje vreme, seksolozi tvrde da i zene pali vizuelni momenat, samo je rec o drugacijim sadrzajima i radnjama. I, sta cemo sad? Opet smo se vratili na pocetak? Gledamo, i ne svidja nam se sta vidimo-ni u jednoj, ni u drugoj varijanti, a oni gledaju i selektivno se opredeljuju da zude za sendvicom, ali ne i za hamburgerom. Cini mi se da neko nesto tu potiskuje, prikriva istinu, i ponovo je upraznjeno mesto za licemerje na delu !

Iz zenskog ugla!

Updated 1 time(s), Last update (NESTVARNA) 2005-10-21 17:51

NESTVARNA is no longer member of Romance Cafe
page: 85
gollubiccca
#841: (2008-05-10 04:06)
Пионир сам,тим се дичим!!!
DJEVUSKA: Za sve ljude koji su rođeni i preživeli

1950-te, 60-te & 70-te !!

Prvo, preživeli smo i rođeni smo normalni iako su naše majke, kad ih je bolela glava, pile aspirine, jele hranu iz konzervi, pušile i radile do zadnjeg dana trudnoće i nikad nisu bile testirane na dijabetеs.

U to vreme nisu postojala upozorenja u stilu "Čuvati daleko od domašaja dece" na bočicama sa lekovima, vratima i ormanima.
Mi, kada smo imali 10-11 godina, nismo nosili Pampers-e i pišali smo u krevet.

Kao deca, vozili smo se u kolima bez pojasa i vazdušnih jastuka i nismo morali imati kacige na glavi kad se vozimo biciklom ili na rolšuama.

Pili smo vodu iz creva za zalivanje bašte, a ne iz flašica kupljenih u supermarketu. Delili smo flašicu Koka Kole sa našim prijateljima i
NIKO
nije umro zbog toga.

Jeli smo mlečne sladolede, beli hleb i pravi puter, pili Koka kole koje su i tada bile pune šećera, ali nismo bili debeli
zato što smo se
STALNO IGRALI NAPOLJU.

Izlazili smo iz kuće ujutro i igrali se celi dan, sve dok se ne upale svetla na ulici,
žmurke, pale i klisa, klikera, partizana i nemaca, kauboja i indijanaca, zaloga i svega ostalog što je samo dečija mašta bila u stanju da smisli.
A, klikeri?
Neretko, niko nije mogao da nas nađe po celi dan.

I nikad nije bilo problema...

Provodili smo cele dane praveći trokolice od otpada iz podruma, spuštali se niz ulice zaboravljajući da nismo napravili kočnice.
Nakon par padova, slomljenih prstiju i modrica
naučili smo kako da rešimo problem.

Mi nismo imali imaginarne prijatelje ni probleme sa koncentracijom u školi.
Nama nisu davali tablete protiv hiperaktivnosti. Mi nismo imali školskog psihologa i usmerivača pa smo ipak završavali nekakve škole.

Nama nisu prodavali drogu ispred škole...

Mi nismo imali Playstation, Nintendo, X-box,
nikakve video igrice,
nismo imali 99 kanala na televiziji (samo dva),
nismo imali video rekordere, surround sound, celularne telefone, kompjutere, Internet, chat rooms.......

MI SMO IMALI PRIJATELJE
I MI SMO IŠLI NAPOLJE
DA SE DRUŽIMO S NJIMA !

Padali smo sa drveća, znali se poseći na staklo, slomiti zub, nogu ili ruku , ali
naši roditelji nikada nisu išli na sud zbog toga.

Igrali smo se sa lukovima i strelama, pravili katapulte i bacali petarde za Novu Godinu i sve smo to preživeli bez posledica!

Išli smo biciklom ili peške do prijateljeve kuće, zvonili na vrata ili jednostavno ulazili u njihovu kuću da se družimo i budemo zajedno!

Kad upadnemo u probleme sa zakonom, roditelji nisu plaćali kauciju da nas izvuku.
U stvari, bili su često strožiji nego sam zakon!

Mi nismo provodili jedan vikend sa mamom, a jedan sa tatom. Mi smo imali jednu kuću i jednu porodicu.

Poslednjih 50 godina su bile najplodonosnije godine u istoriji čovečanstva.

Naše generacije su proizvele najbolje pronalazače
i naučnike do danas.

Imali smo slobodu, pravo na greške, uspeh i odgovornost.
I naučili smo da živimo s tim !

I ti pripadaš toj generaciji?

ČESTITAM!

MOŽDA ĆEŠ ŽELETI DA PODELIŠ OVO SA OSTALIMA KOJI SU IMALI SREĆE DA ODRASTU KAO PRAVA DECA, PRE NEGO ŠTO SU ADVOKATI, DRŽAVE I VLADE POČELI DA ODREĐUJU KAKO TREBA DA SE ŽIVI.

djevuska-super si opisala nase vreme i...bilo je lepo..jos kad bi moglo da lici ovo vreme na to bar malo -joj -sto bi to bilo super............bilo je divno...hvala ti za secanje
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#842: (2008-05-10 09:20)

1950-te, 60-te & 70-te !!

Prvo, preživeli smo i rođeni smo normalni iako su naše majke, kad ih je bolela glava, pile aspirine, jele hranu iz konzervi, pušile i radile do zadnjeg dana trudnoće i nikad nisu bile testirane na dijabetеs.

U to vreme nisu postojala upozorenja u stilu "Čuvati daleko od domašaja dece" na bočicama sa lekovima, vratima i ormanima.
Mi, kada smo imali 10-11 godina, nismo nosili Pampers-e i pišali smo u krevet.

Kao deca, vozili smo se u kolima bez pojasa i vazdušnih jastuka i nismo morali imati kacige na glavi kad se vozimo biciklom ili na rolšuama.

Pili smo vodu iz creva za zalivanje bašte, a ne iz flašica kupljenih u supermarketu. Delili smo flašicu Koka Kole sa našim prijateljima i
NIKO
nije umro zbog toga.

Jeli smo mlečne sladolede, beli hleb i pravi puter, pili Koka kole koje su i tada bile pune šećera, ali nismo bili debeli
zato što smo se
STALNO IGRALI NAPOLJU.

Izlazili smo iz kuće ujutro i igrali se celi dan, sve dok se ne upale svetla na ulici,
žmurke, pale i klisa, klikera, partizana i nemaca, kauboja i indijanaca, zaloga i svega ostalog što je samo dečija mašta bila u stanju da smisli.
A, klikeri?
Neretko, niko nije mogao da nas nađe po celi dan.

I nikad nije bilo problema...

Provodili smo cele dane praveći trokolice od otpada iz podruma, spuštali se niz ulice zaboravljajući da nismo napravili kočnice.
Nakon par padova, slomljenih prstiju i modrica
naučili smo kako da rešimo problem.

Mi nismo imali imaginarne prijatelje ni probleme sa koncentracijom u školi.
Nama nisu davali tablete protiv hiperaktivnosti. Mi nismo imali školskog psihologa i usmerivača pa smo ipak završavali nekakve škole.

Nama nisu prodavali drogu ispred škole...

Mi nismo imali Playstation, Nintendo, X-box,
nikakve video igrice,
nismo imali 99 kanala na televiziji (samo dva),
nismo imali video rekordere, surround sound, celularne telefone, kompjutere, Internet, chat rooms.......

MI SMO IMALI PRIJATELJE
I MI SMO IŠLI NAPOLJE
DA SE DRUŽIMO S NJIMA !

Padali smo sa drveća, znali se poseći na staklo, slomiti zub, nogu ili ruku , ali
naši roditelji nikada nisu išli na sud zbog toga.

Igrali smo se sa lukovima i strelama, pravili katapulte i bacali petarde za Novu Godinu i sve smo to preživeli bez posledica!

Išli smo biciklom ili peške do prijateljeve kuće, zvonili na vrata ili jednostavno ulazili u njihovu kuću da se družimo i budemo zajedno!

Kad upadnemo u probleme sa zakonom, roditelji nisu plaćali kauciju da nas izvuku.
U stvari, bili su često strožiji nego sam zakon!

Mi nismo provodili jedan vikend sa mamom, a jedan sa tatom. Mi smo imali jednu kuću i jednu porodicu.

Poslednjih 50 godina su bile najplodonosnije godine u istoriji čovečanstva.

Naše generacije su proizvele najbolje pronalazače
i naučnike do danas.

Imali smo slobodu, pravo na greške, uspeh i odgovornost.
I naučili smo da živimo s tim !

I ti pripadaš toj generaciji?

ČESTITAM!

MOŽDA ĆEŠ ŽELETI DA PODELIŠ OVO SA OSTALIMA KOJI SU IMALI SREĆE DA ODRASTU KAO PRAVA DECA, PRE NEGO ŠTO SU ADVOKATI, DRŽAVE I VLADE POČELI DA ODREĐUJU KAKO TREBA DA SE ŽIVI.

cestitam djevuska ti si genije odusevila si me
KAJTEZ (male, 39)
U životu poželi samo jedno: da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno.
DJEVUSKA
#843: (2008-05-10 22:55)
Да нас жеља мине!!!
Голубици и Кајтез(ж)у:
Кад вас видим овако задовољне и носталгичне, знам да сам погодила у ''сред среде!''
Љуби вас и воли ваша Дјевушка.
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
DJEVUSKA
#844: (2008-05-10 23:08)
Kako se osecati fenomenalno...

Dok prolazimo kroz sve što nam život priređuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam pročitao u jednom članku i napokon sam našao svoj unutrašnji mir.

U članku je pisalo: " Da biste postigli unutrašnji mir, morate završiti sve stvari koje ste započeli."

Onda sam pogledao po kući i video sve stvari koje sam započeo, a nisam završio...

I pre nego što sam jutros krenuo, dovršio sam flašu crvenog vina, flašu pelinkovca, flašu rakije, kutiju valijuma, štanglu čokolade i jedan dopola
potrošeni džoint.

Osećam se FENOMENALNO!
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
#845: (2008-05-12 02:23)
- Jedan covek je odlucio da se zeni. Dvoumio se izmedju tri slicne kandidatkinje. Tada je odlucio da pokloni svakoj po 5.000$ i saceka da vidi sta ce one uraditi s tim novcem.

- Prva je otisla u salon za ulepsavanje.Sredila je kosu,telo, nasminkala se,doterala,kupila novu odecu i sredila se vrlo lepo za tog coveka.Rekla mu je da je sve to uradila da bi mu bila sto privlacnija jer ga jako voli.

- Covek je bio impresioniran.

- Druga zena je otisla u radnje da mu kupi poklone. Kupila mu je stapove za golf,neke nove dodatke za kompjuter,skupu garderobu.
- Dala mu je te poklone i rekla da je potrosila sav novac na njega jer ga jako voli.

- Ponovo je bio impresioniran.

- Treca zena je ulozila novac na berzi.Zaradila je nekoliko puta vise nego sto je ulozila.Vratila mu je 5.000 $,a ostalo stavila - na zajednicki racun.Rekla je da zeli ulagati u njihovu buducnost jer ga jako voli.

- Naravno, bio je impresioniran.

- Dugo je razmisljao o novcu, zenama, o tome sta su one ucinile s novcem i tada je odlucio.

- Ozenio je onu koja je imala najvece sise.

- Takvi su muskarci.

- ZAKLJUCAK

- Danas se u svetu potrosi vise novca na povecanje grudi i Viagru nego na razvoj lecenja Alchajmerove bolesti.To znaci da ce 2040.g. postojati siroka populacija starijih ljudi sa velikim, cvrstim grudima i cvrstom erekcijom koji nece imati pojma sta da urade s tim.

inana (female, 99)
..i tako..
Please note: VIP members do not see advertising
#846: (2008-05-23 18:34)
Због могућности напада фашистичке Италије на Југославију, месеца маја 1940, изведена је делимична мобиилизација Југословенске војске с концентрацијом трупа у Словенији. Смотри борбене спремности присуствовали су и страни војни аташеи и новинари. Приликом обиласка ниже наведеног пука, стенографисан је говор капетана Ђурашковића одржан војницима, сачуван у архиву САНУ (САНУ - А36-119-263). Капетан је касније погинуо током Другог светског рата.

Говор командира прве чете, Четрдесетог пешадијског пука, капетана Луке Ђурашковића,
војницима на дан 26. маја 1940. у Помореки, код Брезовица. (Чета постројена у развијеном фронту, присутни водници)

"Слушај 'амо! Ми живимо у озбиљно доба и сваки од вас знаде зашто сте ту. Сви сте скоро већ старији и жењени људи, ви читате новине, је ли тако. Ако нам ко пружи рат, јебо га отац, ми ћемо прихватити и ратовати. У том случају, јебо му пас матер, морали би ми да примимо борбу, па макар сви изгинули. То би било од нас часно, је л' тако! Наши суседи 'Талијани, е то су курве једне. Они, јебо им пас матер, боје се ратовања, а хоће да добију земљу без крви. Они, фукаре једне, кажу да имају право на Далмацију. Јесте, добиће, али курац. Је л' тако? А зар ми немамо право на Трст, Истру и друге наше крајеве? Па дабоме да имамо! Сада се праве пријатељи, а сутра напали би нас, курве једне! Јер вам је то јасно! Јебо им пас матер, само нека дођу, послаћемо их у пизду материну!

Друго: ми, јужни Словени, били смо и јесмо најбољи војници Европе. Је л' тако? Дабоме да је тако и тако треба да буде! Мусолини је доста учинио за Италију. Он је много дао Италијанима, ал' их никад неће начинити храбрима, макар им курац дао, неће моћи да им да срце јуначко. Је л' тако? Је л' вам јасно!

Е, друго кажу 'Талијани. Они веле: код нас је све моторизовано. Наши су митраљези ФИАТ, наши су тенкови ФИАТ, наши су авиони ФИАТ и шта све ја знам... у пичку материну. Знамо ми то, али је у њих и срце ФИАТ, јебо их свети Јероним на небу. Само има једно, они нас не знају, пичка им материна! Је л' тако? Дабоме, баш тако, и тако треба да буде.

Друго: хоће да нам буду куратори, да гарантују наше границе, пизда им материна. 'Талијани и ко зна који курци - Немци, Енглези, Французи, Јапанци, Кинези и други, па чак и Друштво народа. А шта се нас тичу њихове гаранције, пизда им материна. Знамо ми шта су то гаранције. Курац гаранције. Јебо им пас матер, гаранцијску и курварску!

Друго: Сви ви знате да се наша војска најбоље храни. Је л' тако? Е, кад је тако, онда храна треба да буде још сто пута боља. Имамо куваре, јебо им пас матер, још и не ваљају. Па добро где су ти кувари, јебо им пас матер свима одреда. Дежурни, дедер зовни ми куваре, пизда им материна... Па добро кувари, јебо вас свети Јероним на небу, послаћу вас све да терате митраљезе у брда, у пизду материну, па да видимо да ли ће храна бити боља... Јебо вам пас матер куварску! Је л' тако? (Кувар Тробец јавља се: "Али господине капетане, из гриза се не море...") -"Куш, ништа те нисам питао. Марш у пизду материну. Јебо ти пас матер куварску. Кад те распиздим претворићу те одма' у митраљез."

Друго: Где је ту онај кога су убиле гаће? Ај, ту је! Е, баш тебе ћу послати на 'Талијане, јебо те митрополит. И ти си ми курчев војник и убиле те гаће... Слушај 'амо и шта се смејеш?... Сви ви знате да има и других којима се хоће наша земља, пизда им материна! Ено горе оне циганске курве, кажу да им припада Срем, Банат и Барања. Па добро, пизда им материна татарска, сто не дођу да узму пола Славоније и Хрватске, јебали их њихови грофови, јебо пас матер њима и Хортију и Телекију и грофици Марици!

Друго: је л' идете ви онако, преко ноци мало у Домжале? А? Знам вас ја добро. Све ја знам, је л' тако? Е, видите то не сме тако да буде. У нас постоји преки суд, па ту нема више шале. Одма' те стрељају, јебо те фараон!... Да ли ви мислите тако?... Ево иде ти командир негде тамо у пизду материну, водници шта ја знам где, јебо их Бог, и онако ништа не ваљају, поднаредници седе у кафани, а ви - у Домжале? Па ти сад лепо дођу 'Талијани, пизда им материна! Како би то све изгледало! И како би нас фино удесили... мајку им зицароску! Па то не сме да буде. Јер вам јасно? Не може то тако код нас да буде, како је било код Чеха. А, јок... Ето и то су курве које се уопште не боре, него само полажу оружје, кукавице, јебо им пас матер и њима! Па ево и Пољаци, јебо их свети Јероним, борили се... борили, а њихова господа министри - туп у авионе, беже курве авионима право у Париз. Ништа мање у пизду материну, да тамо тобоже владају, али само коме, пичка им мајчина! У нас не сме да буде тако и не може да буде тако, наравно.

Друго: Није то све што сам вам казао. Ама сви ви знате, па ви сте паметни људи. Ишли сте по свету и сигурно сте видели лепу варош Темишвар? Е видите кажу Румуни, јебо их Бог отац: "То је наше"! Па добро сад, пичка му материна, шта је онда наше? За који смо красни ми онда овде и шта ми да бранимо, кад ништа није наше? Пизда им материна! Па, шта ми плаћамо толико порез, кад је ово туђе? Је л' тако? Онда од нас неће добити нико ништа! Даћемо им курац тврд, и то тврд за много година. Нека дођу ако су јунаци, а ми ћемо с њима право у пизду материну, преко Драве и Саве, па макар сви изгинули!! Је л' тако?! И је л' вам јасно?! Е па дабоме да јесте, јер другчије не може и не сме да буде! Наравно! ... А сад, водниче, дај људима вољно!"

inana (female, 99)
..i tako..
#847: (2008-05-23 19:15)
gollubiccca:

1950-te, 60-te & 70-te !!...........

......djevuska-super si opisala nase vreme i...bilo je lepo..jos kad bi moglo da lici ovo vreme na to bar malo -joj -sto bi to bilo super............bilo je divno...hvala ti za secanje

gollubiccca (female, 25)
What is all around?

..... ......no coment
pegi_64 (male, 45)
ne bih ovaj put o tome
maski

VIP
#848: (2008-05-27 00:31)
Ex-MLB pitcher Gonzalez killed by lightning

4 hours, 28 minutes ago

CARACAS, Venezuela (AP)—Former major league pitcher Geremi Gonzalez, who won 11 games for the Chicago Cubs in 1997, was killed by a lightning strike in his native Venezuela on Sunday. He was 33.

Emergency management official Herman Bracho said Monday that Gonzalez was struck by lightning at a beach.

Gonzalez pitched for five major league teams from 1997-06. The right-hander appeared in 131 games with 83 starts, compiling a 30-35 record.

Gonzalez also played for the Tampa Bay Rays, Boston Red Sox, New York Mets and Milwaukee Brewers. He made a combined 24 appearances for the Mets and Brewers in his final major league season in 2006.

The Toronto Blue Jays released him during spring training last year. Gonzalez then moved to Japan and pitched in five games for the Yomiuri Giants.

“The Chicago Cubs are very saddened today to learn of Geremi Gonzalez’s sudden passing,” general manager Jim Hendry said in a statement.
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
maski

VIP
#849: (2008-05-27 14:30)
...samo josh neshto da vam reknem pa da bezzim!...

Kako se istuširati na ženski način

1. Skinite odeću i stavite je u košaru za prljavo rublje. Svetlu na jednu, tamnu na drugu stranu.

2. Ako na putu do kupatila sretnete muža pokrijte bilo koji otkriveni deo tela i žurno se zaključajte.

3. Pogledajte svoje telo u ogledalu i isturite trbuh kako bi mogli još više kukati o debljanju.

4. Udjite u kadu ili tuš kabinu. Uzmite krpicu za pranje lica, ruku i leđa, te kamen za struganje peta.

5. Operite kosu sa šamponom od krastavaca i lavande sa 83 dodatna vitamina.

6. Operite kosu još jednom sa šamponom od krastavaca i lavande sa 83 dodatna vitamina.

7. Nakon toga, nanesite na kosu balzam od krastavaca i lavande obogaćen prirodnim kokosovim uljem. Ne ispirajte 15 minuta.

8. Istrljajte lice s kremom od zdrobljenih marelica dok zdravo ne pocrveni.

9. Operite ostatak tela s Djumbir i Jaffa Cakes gelom za tuširanje.

10. Isperite balzam s kose (minimalno 15 minuta, jer morate biti sigurni da ništa nije ostalo).

11. Obrijte pazuhe i noge.

12. Razmislite o brijanju bikini područja, te ga potom odlučite depilirati voskom.

13. Glasno vrisnite kada vam muž potegne vodu u zahodu i tako oslabi pritisak vode.

14. Isključite tuš.

15. Izbrišite sve mokre delove u kupaonici.

16. Obrišite se peškirom veličine manje afričke države.

17. Zamotajte kosu u super upijajući drugi peškir.

18. Pretražite celo telo za najmanji trag bubuljica. Napadnite noktima.

19. Vratite se u spavaću sobu u dugom bade-mantilu s peškirom na glavi.

20. Ako usput sretnete muža pokrijte bilo koji otkriveni deo tela i odjurite u sobu na sat i po dugo oblačenje.

Kako se istuširati na muški način

1. Skinite odeću sedeći na ivici kreveta i ostavite je na gomili.

2. Do kupatila idite goli. Ako usput sretnete ženu pokažite joj ga uz prikladan uzvik.

3. Pogledajte svoje telo u ogledalu, uvucite trbuh, pogledajte dole i divite se veličini svog penisa, počešite jaja i pomirišite prste nakon toga.

4. Uđite u kadu ili tuš kabinu.

5. Ne tražite krpice za pranje jer vam ne trebaju.

6. Operite lice.

7. Operite pazuhe.

8. Kako samo dobro zvuči kad prdnete u kupatilu!

9. Operite svog najdražeg i okolna područja.

10. Operite guzicu i ostavite dlake na sapunu.

11. Šamponirajte kosu (bez balzama).

12. Napravite šampon-irokezu.

13. Povucite zavesu s kabine i pogledajte se u ogledalo.

14. Popišajte se u kadu.

15. Otresite se i izađite van. Nemojte primetiti lokvu vode na podu, nastalu jer je zavesa sve vreme visila s pogrešne strane kade.

16. Delimično se obrišite.

17. Pogledajte se u ogledalo, protegnite mišiće, divite se veličini penisa.

18. Ostavite zavesu rastvorenu i mokru prostirku na podu.

19. Ostavite svetlo i ventilaciju upaljene.

20. Vratite se u spavaću sobu s peškirom oko struka. Ako prođete pokraj žene, strgnite peškir, zgrabite penis, viknite 'ajmo mala!' i zavrtite kukovima.

21. Bacite mokri peškir na krevet. Oblačite se 2 minuta.
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
gollubiccca
#850: (2008-05-27 17:04)
pegi_64:
gollubiccca:

1950-te, 60-te & 70-te !!...........

......djevuska-super si opisala nase vreme i...bilo je lepo..jos kad bi moglo da lici ovo vreme na to bar malo -joj -sto bi to bilo super............bilo je divno...hvala ti za secanje

gollubiccca (female, 25)
What is all around?

..... ......no coment

malalla salllaalla, godina koliko se osecam......ili iz mog razloga,ha
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
total: 909, displayed: 10, page: first page previous page ... 77 78 79 80 81 82 83 84  85  86 ... next page last page of 91
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis