Romance Cafe forums

All forums

Slobodne teme - copy-pasterizacija  

views: 66637, replies: 909
total: 909, displayed: 10, page: first page previous page ... 78 79 80 81 82 83 84 85  86  87 ... next page last page of 91
Post #1, page: 1
#1: 2005-10-21 13:26
Slobodno vreme
Gde god nadjes slobodno mesto, a ti tekst "zalepi"! Pisite o svemu i svacemu! Ovo nece biti svastara, ali neka bude tema gde cemo biti opusteni i svoji! Uvek ce se naci neko ko ce zeleti to da procita! Mozda i zatreba, ali sigurno nece odmoci!

Za pocetak, da razbijemo "monotoniju"

Zasto muskarci vole lezbejke, a mrze pedere?

Jedna od najcescih muskih seksualnih mastarija je da upadnu u sendvic izmedju dve zene. Ako biste im ponudili da budu hamburger izmedju polutki dve muske lepinje, munuli bi vas pesnicom u pleksus bez obzira na to sto ste pripadnica neznijeg pola.Koliko se, pak, zena, culi da sanjare o tome da ih miluju pederi ili lezbijke? Ili da kazu: ma, sve pedere treba spaliti na lomaci! Ja nijednu! Bar ne javno. Ako vam heteroseksualno opredeljenje dodje kao dobar dan, onda nemate problem sa tudjom seksualnoscu i njegovim izborom. Neko voli belo, a neko crno iz euro krema. Pa sta? Ipak,buduci da vecina maco tipova na homoseksualnost gleda kao na bolest, ostaje enigma kako to da takav stav vazi samo donekle, a odnekle ih uzbudjuje.Ako se krene od toga da su oni vizuelci, te ih pogled na dve dame u akciji tera da uzdisu, onda je sve jasno. Medjutim, u poslednje vreme, seksolozi tvrde da i zene pali vizuelni momenat, samo je rec o drugacijim sadrzajima i radnjama. I, sta cemo sad? Opet smo se vratili na pocetak? Gledamo, i ne svidja nam se sta vidimo-ni u jednoj, ni u drugoj varijanti, a oni gledaju i selektivno se opredeljuju da zude za sendvicom, ali ne i za hamburgerom. Cini mi se da neko nesto tu potiskuje, prikriva istinu, i ponovo je upraznjeno mesto za licemerje na delu !

Iz zenskog ugla!

Updated 1 time(s), Last update (NESTVARNA) 2005-10-21 17:51

NESTVARNA is no longer member of Romance Cafe
page: 86
gollubiccca
#851: (2008-05-27 17:06)
Пионир сам,тим се дичим!!!
pegi_64:
gollubiccca:
DJEVUSKA: Za sve ljude koji su rođeni i preživeli

1950-te, 60-te & 70-te !!...........

......djevuska-super si opisala nase vreme i...bilo je lepo..jos kad bi moglo da lici ovo vreme na to bar malo -joj -sto bi to bilo super............bilo je divno...hvala ti za secanje

gollubiccca (female, 25)
What is all around?

..... ......no coment

za Pegi_64-imam godina...mallalala salala....a mozda i moj nerazumljiv razlog.... pozdrav
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#852: (2008-05-29 23:22)
Poštovani,

Sindikalna organizacija samostalnih sindikata u INN Vinca organizuje besplatan i brojno neograničen

KURS ZA MUŠKARCE

Modul 1.:

1. Naučiti živeti bez mame (2 000 sati)

2. Moja žena nije moja mama (350 sati)

3. Kako shvatiti da je fudbal samo sport (500 sati)

Modul 2.:

1. Ne biti ljubomoran na svoju decu (50 sati)

2. Ne pričati gluposti kada moja zena ima posetu (500 sati)

3. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljača (550 sati)

+ BONUS:

4. Ne urinirati oko WC šolje (100 sati + praktičan rad)

5. Kako preživeti prehladu bez drame (100 sati)

Modul 3.:

1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata ( praktičan rad )

2. Variti bez podrigivanja, dok ona pere suđe ( praktičan rad )

Modul 4.:

1. Početnički stupanj: kućni aparati (prikaz sa dijapozitivima)

- ON.............upali

- OFF...........ugasi

i za nadarene: Moja prva Maggi-supa bez da iskipi (praktičan rad)

TEME ZA DISKUSIJU:

S obzirom na kompleksnost tema, učestvuje najviše 8 kandidata

Tema 1: Peglanje - od veš mašine do ormana...taj misteriozan proces

Tema 2: Opasnost pri punjenju i pražnjenju posudice za led

(demonstacija i dijapozitivi)

Tema 3: Ti i elektrika - ekonomske prednosti kada se zove majstor

Tema 4: Poslednja naucna otkrića - kuvanje i odnošenje smeća NE

izaziva impotenciju

Tema 5: Iako si u braku s njom, smeš da joj kupš cveće (razgovor

s psihijatrom)

Tema 6: Papir za WC - da li papir sam izraste na držaču za papir?

Tema 7: Kako spustiti poklopac WC šolje - korak po korak (video

konferencija s Harvarda)

Tema 8: Deterdzenti - doziranje, upotreba (praktičan rad se izvodi

na otvorenom)

Tema 9: Osnovna razlika između korpe za prljavi veš i poda

(laboratorijski eksperiment)

Tema 10: Muškarac kao suvozač - da li je genetski moguće da ne

komentarise kad ona parkira?

Tema 11: Komunikacija: mentalne vežbe za razumevanje, ako je nešto u

fioci, da se ne pita "a u kojoj?" nego da se pokuša da se pronađe.

Tema 12: Da li šoljica za kafu može sama preleteti do sudopere?

(praktičan deo vodi David Copperfield)

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#853: (2008-06-01 19:35)
HOMO EUROPEUS v1.0
(народни назив: дупеглавац)

Према обимним и темељним истраживањима Фонда за отворено друштво, али и других организација цивилног сектора, европски и амерички научници су направили прототип евро-атлантског грађанина. Овај прототип ће од 2010. године бити уведен у масовну употребу и замениће постојећег грађанина који се показао као непоуздан и неадекватан за развој цивилног друштва и остварење глобалног поретка демократије и капитализма. Као врхунац еволуције људског рода, HOMO EUROPEUS ће бити незамнљив за сваку даљу евро-атланску интеграцију.

Основне карактеристике HOMO EUROPEUS-а су следеће (види слику):

1. Фото-сензитивне бубуљице на гузици које имају улогу примитивних очију. Грађанин нема потребу за јасним видом, како закључује Фонд за отворено друштво, пошто јасан вид води ка фашизму и верској нетолеранцији.

2. Из истог разлога главено-ректална инверзија води ка спознаји грађаниновог сопственог ја, али не у мистичном, тј назадном, већ у рационалном и научном смислу. Овај положај одражава и критички став грађанина према стварности, али и ултимативни облик грађанског (само)организовања.

3. Врло флексибилна кичма омогућава удобну главено-ректална инверзију, што је духу традиције хуманизма и људских права.

4. Репродуктивни органи су непотребни јер се размножавање врши клонирањем, али и сама сексуалност је извор фашизма и нетолеранције. Главено-ректална инверзија задовољава основни људски нагон за сексом (само-задовољење кроз нестанак тензије субјекат-објекат).

5. Затворени дигестивни процес, кроз рециклажу хране, решава како еколошке проблеме, тако и проблеме глади у свету.

6. GPS уређај за праћење, који омогућава брзо проналажење грађанина у случају да одлута у забрањене зоне.

У развоју су следеће варијације HOMO EUROPEUS-а: студент, бизнисмен, геј, наркоман,...

Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
#854: (2008-06-04 13:18)
Roditeljsko pismo

Za vas koji imate roditelje,
Za vas koji ste roditelji,
Za vas koji ste imali roditelje,

Dragi sine/kćeri,

Sada još nisam ostario, a kada me budeš video takvoga, budi strpljiv sa mnom
i pokušaj me razumeti

ako se zaprljam u vreme ručka, i ako se ne mogu sam odenuti, budi
strpljiv.

Seti se sati, koje sam potrošio, dok sam te tome naučio.

I ako u razgovoru ponavljam iste stvari uvek ponovo, nemoj me
prekidati, saslušaj me!

Kada si bio malen, morao sam ti istu priču čitati uvek ponovo, pre no što
si utonuo u san.

Ako se ne budem želeo kupati, ne ismejavaj me i ne vređaj.
Seti se kako sam te morao loviti i izmišljati hiljadu razloga, da bi ušao u
kadu.

Kad opaziš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj me
gledati s podsmehom na licu

Ja sam tebe naučio mnogo stvari:
pravilno jesti, pravilno se obući, suočiti se sa životom.

Ako nekad u razgovoru zaboravim ili izgubim nit razgovora, daj mi malo
vremena, da se prisetim i ako mi to ne pođe za rukom, nemoj se
uznemiravati.

Nije mi najvažnija stvar na svetu naš razgovor, već to, da sam s tobom i da
me znaš slušati.

Ako ne budem želeo jesti, nemoj me prisiljavati da jedem.
Sam znam najbolje, kada mi je hrana potrebna, a kada ne.

Kada mi umorne noge više neće dozvoljavati da hodam, pruži mi ruku
jednako kao što sam je ja pružao tebi, kada si pravio prve korake.

I ako ti jednom kažem, da više ne želim živeti, da želim umreti,
ne ljuti se na mene, jednoga dana ćeš me razumeti.
Jednom ćeš spoznati, da sam ti uprkos svim učinjenim greškama, želeo samo
najbolje i pokušao sam te pripremiti na putovanje života.

Ne žalosti se, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćan, kada me budeš gledao
pored sebe takvog. Budi pored mene i pokušaj me razumeti i pomoći mi
tako kao što sam ja pomagao tebi, kada si počeo živeti.

Budi mi oslonac, pomozi mi završiti putovanje s ljubavlju i strpljivošću.
Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju, koju sam oduvek čuvao za
tebe.

Volim te
Tvoj tata/tvoja mama!

..eto..
inana (female, 99)
..i tako..
#855: (2008-06-12 03:33)
PRAVI MUŠKARAC

Pravi muškarac je retka zverka, potraga za njim je nalik afričkom safariju. Morate biti dobro naoružane, oprezne, strpljive. A ponajpre morate biti mudre da bi ga prepoznale u moru hijena, šakala, krokodila, gorila. Pomoćiću vam u tome.

1. Pravi muškarac koliko god da ga lovite neće dozvoliti sebi da se oseća kao da je vaša lovina. Puštaće vas strpljivo da oblećete oko njega. Hladnokrvo će čekati da se vi u stvari upecate na njegovu udicu. Tek kada se nemoćno budete na njoj koprcali, u očekivanju da vas baci natrag u reku, pokazaće da je zainteresovan za vas.

2. Pravi muškarac će deo svoje privatnosti zadržati samo za sebe. Koliko god pokušavali da ga potpuno razotkrijete to vam neće poći za rukom. Ta činjenica će vas izluđivati, ali će te vremenom shvatiti da ga upravo to čini posebnim i neodoljivim. Nikada nećete biti potpuno sigurni u njegovu bezgraničnu ljubav i odanost, što će vas naterati da se stalno iznova borite za nju.

3. Pravi muškarac će svoje prijatelje zadržati za sebe. Ne pokušavajte suzama i molbama da ga naterate na zajednička druženja i da ih podeli sa vama ili još gore s vašim drugaricama. Shvatite da su oni deo NJEGOVOG sveta i da to tako treba da ostane. Žena ima svoje mesto u čoporu, ne remetite prirodnu ravnotežu, jer će vam se to olupati o glavu.

4. Pravi muškarac mora da ima široka ramena i snažan zagrljaj u kome ćete se osećati zaštićeno, ušuškano i nadasve ženstveno. Izbegavajte muškarce koji se nisu bavili sportom. Alfa mužjak sebi nikada ne bi dozvolio da trenira podizanje pivskih flaša ispred televizora.

5. Pravi muškarac ima pogled koji vam tera žmarce niz kičmu. Ako nesvesno stežete butine dok vas ćutke gleda u oči sigurno niste pogrešili. On je taj.

6. U rukama pravog muškarca žena je poput gline. Oblikovaće vas prema svojim potrebama, nikad ne zaboravljajući na vašu sopstvenu prirodu. On je umetnik koji vaše zadovoljstvo shvata kao svoje umetničko delo. Onog trenutka kada primeti da je vaša veza upala u rutinu i da ne uživate kao pre, potražiće novi izazov.

7. Ako pravi muškarac ode iz vašeg života shvatićete da je nezamenjiv i da su svi drugi samo bleda senka.

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
Please note: VIP members do not see advertising
#856: (2008-06-14 02:10)

inana (female, 99)
..i tako..
NeronChe
#857: (2008-06-14 15:51)
Proslu nedelju dal bese utorak ili sreda *ebem li ga vika me moj drugar Slave sto ga otpustili iz Jugobanku i vikacitiram: Brate na*ebaja sam pare imam malko a ladno nego ako mozes da podjes s mene u sumu u Suvopolje da mi pomognes da secemo drva ja tam imam jednog drugara sa stilku a tast ce gi dotera s traktor. Dobro be reko znam ja koje je muka ja svaku godinu po sneg cepim drva cu idem ko pa necu i dogovorimo se za subotu. Dodje i subota. Vreme mrckavo. Kupimo leb, salamu, rakiju pivo i odomo u sumu. Pogodimo se za cetiri ara po sesetpet marke i pocemo gi trupimo. Majke mu ga na prvi ar zavrnu kisa. Pomisli na*ebamo ga. I u toj vrtenje po onu maglu, kisu granjke brknem se za cigare one mokre e
reko do mojega a u drugi dzep za rezerne *urac ni cigare ni licna karta pogleda oko mene ono samo blato i lisje, granjke, trupciki poloce od rakiju povrte se povrni i mislim da je *ovno ja bi ga nagazija a licnu kartu *urac cu nadjem.

Ete takoj sam gu izgubija a vi ako ocete dajte mi drugu ako ne ja cu zivim dokle mogu ko skojevski ilegalac.
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#858: (2008-06-15 12:15)
Koje je najstarije živo biće na svetu? - Bakterija bacillus!

Najstarije živo biće na Zemlji je bakterija iz roda bacillus nedavno pronađena u kristalu soli na jednom lokalitetu za odlaganje nuklearnog otpada u Novom Meksiku (SAD). U jednoj podzemnoj pećini, na dubini od oko 600m, pronađen je ovaj kristal u kojem se nalazila bakterija u hibernisanom stanju (u obliku spore) stara oko 250 miliona godina. Izolovana bakterija je oživela i počela da se razmnožava kada je u laboratoriji stavljena u pogodne uslove za život i razvoj i time je postala najstarije živo biće na svetu.

Kog hemijskog elementa ima najviše u vazduhu? - Azota!

U vazduhu azota ima oko 78%, a kiseonika oko 21%. Argona ima malo manje od 1%, a ostatak čine gasovi koji su zastupljeni u malim količinama kao što su: ugljen-dioksid, helijum, vodonik i dr. Ovo je sastav vazduha koji je suv i čist, ali takav u prirodi ne postoji, već sadrži i različite primese. U njih spadaju vodena para i aerosoli (prašina, čađ, vulkanski pepeo, čestice soli i dr.)

Zašto nam kafa daje dodatnu snagu? - Sadrži supstance koje nas podstiču!

Najpoznatiji i najvažniji sastojak kafe je kofein. Posle popijene kafe, on se apsorbuje u organizmu (prelazi u krv), podstiče rad mozga, povećava budnost, pažnju, poboljšava raspoloženje. Jedna šoljica kafe ima oko 100-150 mg kofeina. Konzumirana u umerenim količinama, kafa ne može da škodi, ali preterivanje sa kafom izrokuje nesanicu, uznemirenost, lupanje srca i bol u želucu. Danas se proizvodi i kafa bez kofeina za sve one kojima kofein škodi i koji se u postupku proizvodnje ove vrste kafe uklanja gotovo u potpunosti.
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
DJEVUSKA
#859: (2008-06-15 19:21)
Правопис... ма, коме он још треба?! :о)
Nsiam vrevoao da zpavrao mgou rzmaueti ovo što čtaim.

Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka sa Kmbreidža, njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rčei, jdieno je btino da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo pnaooosb, već rčei psmraota kao cleniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija. Začudjujuce, zar ne? A uevk ste msilili da je pavrpois vžaan...
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
DJEVUSKA
#860: (2008-06-17 00:30)
Oni vole žene!
Ivana Milaković

Nije nimalo redak strah žene da će biti neprivlačna muškarcu. Premršava je, predebela, ima mekan stomak, ima mišiće, nema mišiće, ima strije i/ili celulit, ima dečačko telo, ima široke kukove, ima uske kukove... Nema te žene koja svom telu neće naći manu, a mnoge od njih će verovati i da im je telo takvo da baš i nisu privlačne. Greška!

Naravno, ima onih muškaraca koji više vole vitke žene od punačkih. Ali, ima i onih kojima ništa nije lepše nego kada stegnu telo punije žene, ili kada se uz njega ušuškaju nakon ljubavne igre, takve žene su im beskrajno privlačnije od onih vitkih - ima i onih kojima žena nije žena ako nije korpulentna, ono sitnije i vitkije od toga im dođe kao neka devojčica s kojom ne znaju šta bi radili, čini im se da bi im svaku koščicu polomili ako ih pipnu, i to ne zato što su nasilnici.

Imate strije? Ima muškaraca koji će vas sa simpatijom nazvati tigricom. Tanke su vam ruke i zglobići? Neki muškarci će uživati u tome koliko se zaštitnički i muževno osećaju pored vas. Mišićave su vam ruke? Ima muškaraca koje to oduševljava, snažna žena koja ume da se odbrani i sama, nije da joj je zaštitnik neophodan - a odabere baš njih.

Mala guza i dečački kukovi? Neke muškarce to "pali". Velika guza? To "pali" neke druge. Male grudi, velike grudi, grudi srednje veličine - uvek će se naći neki muškarac kome će se vaše grudi dopasti. Muškarci vole ženske grudi. Visoke ste? Nekim muškarcima se dopada kada je žena viša od njih, a naći će se već i neki koji je viši od vas i voli visoke. Sitne ste? Ima onih koji to obožavaju, osećaju se snažno i zaštitnički pored vas (nema veze ni ako ste prava mala aždaja koja i te kako ume da se izbori za ono što hoće, to bi tek moglo da oduševi nekog). Imate poveće obline, a želite da ste u bikiniju? Nemali broj muškaraca će oduševiti ako to umete da učinite sa samopouzdanjem i pokažete da uživate u životu i u svom sopstvenom telu, jer im to pokazuje da ćete umeti da uživate i s njima; nećete sve vreme provoditi pokušavajući da ispravite falinke na svom (a i njegovom) telu.

Muškarci vole žene. Visoke, niske, sitne, krupne, velikih grudi, malih grudi, mršave, korpulentne, vitke, mišićave, bez izraženih mišića, one s mekanim stomakom (divan da se na njega spusti glava nakon izvesnih "igrica"); kako god da izgledate, uvek, ali uvek će se naći neki muškarac koji vas smatra privlačnom i neodoljivom. Baš vas, baš takve. A ako niste opsednute svojim izgledom i pokušajem da ga korigujete, i tako konstantno (korigovati ovo, pa ono, pa...), ako pogledate oko sebe, uz osmeh pun samopouzdanja i zadovoljstva, pre ili kasnije ćete ga videti, tog muškarca kome se baš dopada kako vi izgledate i jako bi voleo da vas upozna. A možda ćete ustanoviti i da je reč o nekome koga već poznajete, i ko poznaje vas, i divi se svim vašim osobinama, i onim fizičkim, i vama kao ličnosti.

Bez straha - sviđate im se.

Па, шта чекате... не верујте, проверите!
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
total: 909, displayed: 10, page: first page previous page ... 78 79 80 81 82 83 84 85  86  87 ... next page last page of 91
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis