Romance Cafe forums

All forums

Prijateljski seks bez obaveza  

views: 40829, replies: 733
total: 733, displayed: 10, page: first page previous page ... 57 58 59 60 61 62 63 64  65  66 ... next page last page of 74
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-14 20:02
O seksu bez obaveza se dosta priča - neki su za, a neki protiv....
Jedan od čestih razloga onih koji su protiv toga je to što se ne osećaju baš bezbedno sa potpunim strancem - bezbedno u smislu da ne znaju kakva je to osoba, da li ima neke suviše čudne ideje, da li je zdrava i slično...
U poslednje vreme, sve više je u trendu seks bez obaveza, ali ne sa nekim koga ste upoznali to veče i koga posle nikada nećete videti, već sa prijateljem ili prijateljicom....
Prijatelja znate; znate da je čist, znate kakav je, moguće je i da već, iz razgovora, znate i šta voli ili ne voli u seksu.
Sa prijateljem se možete osećati bezbedno - znate da vas sigurno neće povrediti, a znate i da nema šanse da se desi da, kad se sledećeg jutra probudite pored njega, pomislite kako ste stvarno previše popili kad ste bili u stanju da odete u krevet sa nečim takvim.
Plus, ako želite da se taj prijateljsko-seksualni odnos nastavi, pošto se radi o osobi koju već znate, neće se desiti da on ispari bez traga.
Nema ni one uvek nesigurne početne faze upoznavanja - to je već odavno obavljeno.
...
Ukratko: seks sa prijateljem deluje kao siguran seks.
Ipak, to ne znači da i ovakav odnos ne može doneti sebi svojstvene probleme.
Najčešći problem bude taj da samo jedna strana shvati taj odnos kao nešto neobavezno i onda se ta osoba oseti prilično povređeno ako ono drugo ubrzo nađe sebi dečka (devojku).
Da bi ovakav odnos funkcionisao sa što je moguće manje problema, neophodno je da od starta oba "partnera" imaju jasno na umu šta od tog odnosa očekuju i da se slože u onome što očekuju.
...

Vaša razmišljanja na ovu temu…
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 65
#641: (2008-08-06 12:26)
pa to i ja kazzem. .ne znam nista ..a ovo je sad kao postala vaspitna tema za one ispod 18..jel?pa im ti dojdjes kao potparol. ..e...kvarni li ste svi,ma crvi u tresnji vam nisu ravni. .reko ja, sve bre to go ludak do ludaka... ..tj choban do chobana....i poneka ovchica...
p.s. blago njima...al pljujem po sistemu,grozzdje je kiselo...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NeronChe
#642: (2008-08-06 16:38)
Al' se Ulica koleginica
napalila željna livadica
i brabonjaka od ovčica

Šta uradi Gandalfe ženi
pa joj se k'o i ovčicama ševi

Il' bolje Ko nam se to u ljubav meša
da probamo 'ebati bez keša
da joj u susret izađemo
kad se od ovaca operemo...

Opio je miris vune
il' voli surfing gledajući livade zelene...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-08-06 16:39

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#643: (2008-08-06 16:53)
...od prijatelja...samo sa Nebojsom imam neobavezni sex...ali to je vec tema za ZOOsexologiju...
@ Gandalf

...priznajem,al' mi to samo kad ima i ovaca upražnjavamo,jer ko bi nam kakio i piškio po junačkim grudima... otrove moj...
@NeronChe

@ Ulice,
kome ti pises pesmice,vidis da se voledu i za druge mesta nema
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#644: (2008-08-06 18:57)
Naravno prijateljski nisam probala neprijateljski sex...a što se obaveza tiče može da mi da donese kafu u krevetu
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#645: (2008-08-06 19:08)

jao sto si ti neka zahtevna, em sex bez obaveza, pri tom prijateljski da bude, i +kafa.......e malo li je
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Please note: VIP members do not see advertising
#646: (2008-08-06 20:10)
prijateljiiii
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
#647: (2008-08-07 23:37)
....samo se ti zezaj....pa kad se zaljubiš pa kad upropastiš prijateljstvo....aha...
ca blues (male, 36)
MegaSkot
#648: (2008-08-08 00:08)
Neće ni jedna da mi bude drug

MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#649: (2008-08-08 03:56)

Jbt kako izgleda mali... Sramota il' su joj velika usta...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#650: (2008-08-08 11:50)
MegaSkot: Neće ni jedna da mi bude drug

Ma hoće samo se prave.... aj ne plači.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 733, displayed: 10, page: first page previous page ... 57 58 59 60 61 62 63 64  65  66 ... next page last page of 74
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis