Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 39783, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 3
#21: (2005-11-24 13:47)
I da
da odgovorim na temu

Da?
NARAVNO,DA
ako jos malo verujete u partnera
i ako mozete i verujete u sebe

Ne?
HMMMMM...
sta cete ako nemate gen verstva (Carica je Carica)
onda mora biti sto mora biti
mada bi mogli malo vise tonuti u necije oci
to pomaze
i topao dodir
i to pomaze

Zasto?
AKO MI IKO POJASNI ZASTO JE PRIRODNO USTROJSTVO BAS OVAKO KAKVO JESTE,
tada cu shvatiti i zasto neko voli preko `leba pogace
a neko ce i mrvice hleba deliti sa nekim dragim
cudni su putevi gospodnji
iako nisam vernik
verujem u ljude,bitja (ZENE i muskarce)

svako od nas ima svoju misiju u ovom univerzumu
dragan1959 (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
#22: (2005-11-24 13:56)
Imati svest i biti iskren.
E tako se to radi dame i gospodo!
Postovanje cika Dragane!
good guy (male, 29)
As good as it gets
#23: (2005-11-24 18:23)
ja sam mom mishku verna uvek!

i kad se vratim sa nekog sexa, obichno se vratim nikad zaljubljenija u muzha...

`bem ti.. nikako da ga prevarim...:d
dheva (female, 25)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
Waliyant
#24: (2005-11-24 18:26)
...hehe...ta.co T e to kad C wunderkind
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#25: (2005-11-27 14:20)
Veran - DA! (ako ostati veran podrazumeva sve oblike prevare ukljucujuci i mentalnu i fizicku).
Zasto? Zato sto ni jedna osoba, a posebno ne ona do koje vam je koliko - toliko stalo ne zasluzuje da bude izneverena (postavite obrnuto situaciju pa da vidite kako biste se osetili).
Ako vam neko drugi privuce paznju, rascistite prvo predhodne odnose, pa onda - nek` je sa srecom!
Veeliiki (male, 32)
A sad... spektakl!!!
Please note: VIP members do not see advertising
sunder bob
#26: (2005-11-27 14:51)
zekapeka007: Jos niko ovde nije nije napisao ni rec o tome sta podrazumeva pod terminom "VERNOST"...

Veran kome....? Veran cemu....?

Prica se o vernosti prema zeni....?

Prvo, jedan muskarac od Boga ima dato pravo na vise zena... svojih zena... (naravno, ne tudjih)...
...A zena ima pravo, od Boga dano, na samo jednog muskarca...

...O kakvoj "prevari - vernosti" govorite ovde....?

Hvala cika ZekoPeko na ovoj novoj interpretaciji Bozjih zapovesti...eh, da sam ja ranije za to znala, gde bi mi bio kraj...Nisam trebala da ostavljam muza kad je nasao "jos jednu zenu", vec da lepo podelimo kucne poslove, i svi sretni i veseli...tada bih mozda imala vise vremena da malo bolje proucim Bibliju i prosvetlim se...
sunder bob is no longer member of Romance Cafe
#27: (2005-11-27 23:52)
E, ZEKO BAŠ SI ZEC!
KOJI JE USPEH ZADRŽATI (ČUJ, "SVOG") MUŠKARCA??? ZAMISLI - ĆAPIŠ JEDNOM, I NE PUŠĆAŠ DO KRAJA ŽIVOTA!!! UŽAAAAAAS!!!!

EVO, JA LIČNO - PRVA VEZA 7 GOD. (OD TOGA SKORO 4 GOD ŽIVELI ZAJEDNO), DRUGA VEZA SKORO 2 GOD I SVE VREME ŽIVELI SAMI U STANU, I ONDA GOSN SUPRUG VEC SKORO 8 GODINA...
ZAR MI TO NIJE LEPŠA OPCIJA NEGO 1 KOMAT ZA 17 GODINA (QQ... )???

P.S. STVARNO NE ZNAM BIBLIJU, PRELISTALA JE ONAKO TEK... ALI SAM SASVIM SIGURNA DA JE U ISLAMU "OD ALLAHA DATO DA MUŠKARAC IMA VIŠE ŽENA..." ITD BLA BLA TRUĆ

I ZNA SE

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
sunder bob
#28: (2005-11-28 01:02)
Prozivke ovakve vrste I prilice meni raspustenici, neposlusnici, meni koju niko neche , nedorecenoj, I samici, neuspesnoj, promasenom slucaju…meni , ha, ha, razocaranoj, ogorcenoj…ali tebi, zeko…tebi- koji si resio sve zivotne misterije, ovozemaljske, a narocito vanzemaljske…tebi vise prilici da si tako srdacan I predusretljiv…kao I uvek do sada…I da li je moguce da tebe mogu da taknu obicna trucjanja nas koji ne razumemo, I sto je najgore ne trudimo se da razumemo sve te tvoje bisere koje tako velikodusno prosipas pred nas svinje…
Sto se tice nasih razgovora, zeko, bili su vrlo plodonosni, I zato sam ja posle jednog tvog vrlo “upecatljivog izlaganja,” posla pravo na pijacu, snabdela se sa svim potrebstinama za “lov na muza”-po tvojim instrukcijama-metla, krpa, pajalica, kuvar-“Kako da najlakse stignete do srca svog muskarca”, te vise nisam imala potrebe za dalje upute, jer sam bas ovih dana navatala jednog pravog muskarca, koji tako slici tebi, mada, da li ucenik moze da prevazide ucitelja? A uostalom kada si mi onako roditeljski savetovao da: ili spustim loptu, ili cemo da prekinemo da pricamo, smatrala sam da je nasa interna konverzacija izgubila draz…
“Trci zeka kroz sumu, nosi papagaja….”
sunder bob is no longer member of Romance Cafe
#29: (2005-11-28 09:03)
oOSTATI VERAN-DA? NE? ZASTO?

MA BOLJE JE PITANJE KOME????
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#30: (2005-11-29 12:45)
sunder bob : ..........postavim se sasvim zenstveno, kako mi i dolikuje.............

Ženstveno se postaviš...??? Objasni mi...
Ja se, obično, ne postavljam, ja već JESAM... zato me buni ta postavka...

(možeš i na inbox – da ne smaramo ljude na forumu)

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis