Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 39727, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: first page previous page ... 34 35 36 37 38 39 40 41  42  43 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 42
#411: (2008-04-10 14:40)
Gagicu postavila sam mnogo pitanja odjednom?Prst na celo pa razmisli. i
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
#412: (2008-04-10 15:18)
zato sam i pitao sta se podrazumeva pod vernoscu...

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
ceca1978
#413: (2008-04-10 15:42)
eh, nekako mi sama postavka teme liči na "predumišljaj".
Ako se već čovek pita da li da ostane veran, pa još vaga za i protiv, a usput se pita i zašto...
Jednom već rekoh, po mom skromnom mišljenju, svi valjda ulazimo u vezu, brak ili vanbračnu zajednicu, sa osnovnom premisom fizičke vernosti. Tako bi bar trebalo da bude, jel...
A ako se desi... pa valjda se to ne planira!
Ako se desi, desi se spontano. Pa dzabe posle lupanja u glavu, kajanja i slično.

Ipak, fizički oblik nevernosti, po meni je još i najblaži. Naravno, ako se "omaklo". Paralelne veze su već nešto drugo, to neću ni komentaristi. A šta sa slučajevima gde živiš sa jednom osobom, a sanjaš drugu...?
Mnogo, mnogo gori oblik nevere, zar ne?
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#414: (2008-04-10 15:45)
... msm da je Kulturishka Jelen lepo zabò poentu ... ostali prichaju ono shto im se svidja, ili ono shto od njih oChekuju shire narodne mase ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Ckomi
#415: (2008-04-10 15:56)
kulturniJelen: OK intelektualci!
Nije da ja ne verujem u ljubav, daleko od toga. Ja sam prvi zagovornik iskrene i opuštene ljubavi, pa neka te slomiju; pa šta? Što si stariji, sve više prepreka stvaraš sebi, partneru, pravoj ljubavi a u cilju da ne budeš ponovo povređen. Drugim rečima kroz veze učiš da se braniš u ljubavi. Lepo je biti klinac u ljubavi.
E, onda ide ta vaša teorija o vernosti. To je zid, očekivanje, šta god već. I nije li ljubav donekle sebična stvar? OK, znam dame i gospodo teoretičari da ćete smisliti hiljadu i jedan odgovor, ali poenta ovoga nije ulazak u raspravu, samo da bi dokazao suprotno, već realno sagledavanje činjenica.

Volim te, zato što MI je lepo sa tobom.

Volim te, zato što MI pružaš sigurnost.

Volim te, zato što MI zastane dah kada te vidim.

Volim te, zato što se JA osecam lepo kada znam da si SAMNOM.

Zašto volite nekoga?

Hajde ovako, volite ga ako prdne u drustvu.

Volite ga ako podrigne dok se ljubite.

Voli ga ako dodje pijan, zato sto je slavio rodjendan sa ortakom.

A ne, nije to tako lako! To vama ne odgovara. Verni ste zato sto ocekujete da i VAMA neko bude veran!

...Jelenko...to sto si ti imao srece,da nadjes nekoga ko ce te voleti kada popijes flasu loze i krenes sa pitanjima KO KOGA JEBE...nema uopste veze sa ovom temom...
...ali posto te volim,ja sam ti veran i kada 'oces da se pobijes na raskrsnici u Zemunu ili kada se zakacimo sa Juznim Frontom na tekmi...ljubi te cika Aca...
Ckomi is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
ceca1978
#416: (2008-04-10 16:05)
Jeste Kulturni Jelen ubo poentu, ali ne celu, već je dotakao samo njen deo.
Nekako mi je sve što je naveo... odgovarajuće za fazu zaljubljenosti... osim onog dela "volim te jer mi pružaš sigurnost"

Pa, naravno da ga volim i kada prdne u društvu, i ako me odmakne kada krenem da ga poljubim radi nekih prirodnih nagona, volim ga i kada se napije.....
Volim ga i onda kada znam sasvim sigurno da nije u pravu, a ja ga pred drugima branim i stajem na njegovu stranu. Volim ga i kada smo nasmejani i kada smo u svadji... volela bih ga isto i kada bih znala da me je prevario...

Nekako mi ova jelenova postavka izgleda kao da ljubav postoj samo kada je sve u redu. Ako se razboli, ozbiljnije (daleko bilo), pa treba da ga negujem, ako dobije otkaz pa ostenemo na "belom 'lebu", ako napravi neku žešću glupost, bilo kog tipa.... jel to znači da treba da prestanem da ga volim????
Malo glupo, malo nezrelo...mada mi je jasno da ima i takvih koji bi odmah zbrisali glavom bez obzira.
Samo, jeli to onda i bila ljubav, uopšte?

Zašto ga volim? E to ne znam.
Partybrejker
#417: (2008-04-10 16:12)
... ako ga volish i kada je degutantan u drushtvu, i kada je pijan, i kada je losh - onda neshto sa tobom nije u redu ... jedino objashnjenje je da se ti tada samo ponashash i trudish da reagujesh kao da ga volish, jer si socioloshki tako uslovljena... jer, mozhemo voleti i pored negativnosti partnera, ali ne zbog toga ... a ti kazhesh upravo suprotno, jer ako u tim trenucima osecash ljubav, a ne negodovanje ili gadjenje, onda tu neshto debelo nije u redu
ceca1978
#418: (2008-04-10 16:19)
Party, ja sam uvek do sada, a i od sada ću, samo iznosila svoja lična mišljenja, a evo i osećanja sada

onda neshto sa tobom nije u redu

Ovako nešto ni tebi, niti bilo kome drugom, nikada nisam rekla, niti ću.

A iskreno govoreći, smatram da je samnom sve u najboljem redu. Jer znam za koga sam se udala, znam ko je i kakav je i nisam to uradila naprečac, niti zato što sam bila prinudjena.
Što , tebi se nikada nije desilo da te stomak zavija i tera na neke prorodne stvari, iako je oko tebe gomila ljudi? Ili možes da biraš trenutak kada ćeš da podrigneš???? I baš ti se nikada nije desilo da dodješ kući pijan?

Ja volim celog čoveka, sa svim njegovim vrlinama i manama. I da, volim ga i kada mu se tako nešto desi. I da, ljubav je ono što osećam svakog trenutka.
Osećanja nisu mehur od sapunice, pa da nestanu tek tako, a onda ponovo dunes u onaj mali plastični obruč, pa se opet pojave. Ne, ne ide to tako.
Bar kod mene.
I smatram sebe normalnom.
I da, hvala za predhodni epitet....
Ckomi
#419: (2008-04-10 16:25)
...mene su stalno ostavljali zbog mog prdenja i podrigivanja...a umeo sam i peglu da bacim...
Ckomi is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#420: (2008-04-10 16:31)
... to shto sada kazhesh je sasvim drugachije u odnosu na ono zbog Chega sam dao onakav komentar ... ne sumnjam da je sa tobom sve u redu, ali ko sam da se sa tobom sporim ako pominjesh degutantnosti u kontextu razloga za ljubav... poenta ljubavi i jeste u tome da ljude volimo zato shto nam pruzhaju zadovoljstvo... e sad`, shta je za koga zadovoljstvo, to je shirok pojam... ali, ipak postoje neke norme, i daleko od toga da negiram postojanje prirodnih potreba, no ako ih neko ne kontrolishe i onda kada bi mogao, ali jednostavno ne zheli, tada se ne radi o "prirodi", nego o karakteru... lichno, meni to ne doprinosi zadovoljstvu, i utiChe da ljubav krece u suprotnom smeru... ako razumesh shta hocu da kazhem ...
total: 553, displayed: 10, page: first page previous page ... 34 35 36 37 38 39 40 41  42  43 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis