Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 39791, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 5
maski
#41: (2005-11-30 00:32)
hvala zeko za pricu. sad ne moram da se ispovedam za grehe.

znaci da rezimiramo - one man at a time, je ok? vazzi!

a to sto me kawaju i pera i paja u tandemu to nikom nishta, ha!?
maski is no longer member of Romance Cafe
Mili Mali
#42: (2005-11-30 02:32)
OSTATI veran? Samo pitanje krije odgovor. Zasto nije glasilo BITI veran? Tada bi se zaista radilo o moralistickoj polemici (citaj tlapnji)

Rec OSTATI prosto namece podrazumevajuce iskusenje, ili zasicenost. Iskusenje intrigira, dok zasicenost nekako obeshrabruje i nagovestava nesto ruzno i bolno za onog drugog.

Zaista iznenadjen tolikom principijelnoscu mog najomiljenjijeg lika ovde. Prevara je u svakom slucaju varanje sebe samog/same, u tome se potpuno slazemo, ali izgled svake stvari, predmeta, pojave zavisi od ugla posmatranja. Veruj mi na rec da je tako omiljena, jer to je moja struka... ugao posmaranja.

Govoreci jezikom tvoje struke, nekada i kamenac moze da bar privremeno zastiti zub od previse agresivne okoline (previse toplo previse hladno previse slatko) mada na duzi rok neminovno dovodi do negativnih posledica. Zato ga ne treba dugo negovati... znaci... samo kratke leprsave i iskricave nadahnjujuce "prevare". Nikako duge veze, parodontoza nikome nije draga opcija hahah?

Sasvim je druga stvar prica o lojalnosti i privrzenosti... i druga tema...
Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
malasirena
#43: (2005-11-30 08:33)
nessko: ...definisemo "vernost", jer mi se cini da je ovde svako razlicito shvata, odnosno, onako kako mu odgovara?

Muskarcima generalno (cast izuzecima) fizicka bliskost ne predstavlja znacajniju obligaciju, dok je kod zena (cast izuzecima) upravo suprotno.
malasirena is no longer member of Romance Cafe
Sasko
#44: (2005-11-30 09:16)
zekapeka007

E, sada....
Na kruni koja sluzi za ustolicenje Rimskog Pape, koja se inace nalazi u Vatikanu, postoji jedan natpis...
Pise: VICARIVS FILII DEI ( latinski – u prevodu Boziji namesnik, sluga... kako god...)
Ali, saberi sada rimske brojeve tog natpisa.....
....I koji ces broj da dobijes...?
Neces li dobiti broj 666....?

...
Zar se sada sve ne uklapa....?

Druga zver (trenutno su to Amerikanci) tera ljude naokolo da se poklone prvoj zveri (Rimskom Papi)
Nece moci da kupi, ili proda, dok se ne pokloni »prvoj zveri«... (sankcije na trgovinu, svuda po svetu od strane Amerike)..

HMMMM... AMERIKA TERA LJUDE NA NA POKLONJENJE RIMSKKOM PAPI??? U AMERICI IMA SVEGA 7% KATOLIKA, OD 40-DESETAK PREDSEDNIKA SAMO JE JEDAN BIO KATOLIK (POGODITE KOJI)
Sasko is no longer member of Romance Cafe
#45: (2005-12-04 02:56)
Ostati veran
DA? - sebi samom
NE? - Ako nemas kome i razlog
ZASTO? - Zivot samo jedan imas i treba ga ziveti kako ga osetis a ne kako ti se namece.

Ako se nevaram ovo je tema na ovom forumu ili sam mozda opet promasio.
amoure (male, 44)
Budimo bliski jedno drugom , sve ostalo nam je otislo toliko daleko
Please note: VIP members do not see advertising
Mili Mali
#46: (2005-12-07 06:09)
drjelena: ... jednostavnost ... iskrenost ...

Vernot je divna stvar...hmmm stvar, aj' dobro neka je i stvar, mada mi se izraz ne svidja, bolje reci pojam. Slažem se, ali samo dok ne pogledam ponovo sliku i ne procitam reci OLID-a, a ondaK zbogom pameti...

Dakle odgovor na pitanje ostati veran je DA. Bas uvek? NE! Zasto? Zbog divnog osecaja neizgovorene recenice NEK IDE ZIVOT ili ZBOGOM PAMETI

E da zaboravih, Sve i da kazes sebi miran mali... onda neka budala pusti Balasevica...s jeseni kad bagrem opadne, udari me maler sta god krenem propadne.. jos mi se u inat ta sto ne sme...dopadne...

i hajd, ti budi popo covek! O'sh ochin...

Updated 1 time(s), Last update (Mili Mali) 2005-12-07 06:17

Mili Mali is no longer member of Romance Cafe
MASH
#47: (2005-12-07 07:31)
da li je vernost vrlina prema zheni koju ne volish?
MASH is no longer member of Romance Cafe
ajkula
#48: (2005-12-07 13:35)
MASH: da li je vernost vrlina prema zheni koju ne volish?

Zasto trosis vrijeme na zenu koju ne volis? Tu samo sebe varas - nikog drugog
ajkula is no longer member of Romance Cafe
#49: (2005-12-07 15:26)
100 ljudi 100 cudi.sve zavisi od osobe i trenutnog stanje veze i svog trenutnog osecaja. neke osobe jednostavno ne mogu biti
verne ili neverne.
tosko (male, 41)
zivot je more,a ja sam panonski mornar
#50: (2006-01-04 23:00)
ako si sa osobom koju volis sa kojom imas ono sto zelis narocito u sexu(posto o toj vernosti se radi)onda definitivno treba ostati veran , pa makar ta osoba i ne bila pored nas 24 sata, makar i ta veza bila na daljinu(ima ih puno), i nije tesko ali moras da imas jasnu predstavu u glavi sta zapravo hoces.Ako to nije to, onda opet treba ostati veran i prekinuti tu vezu, jer zasto gubiti vreme , ne razumem?!?Uostalom nikad mi nece biti jasno, kod tih prevara, taj koji vara...koga bre vara??koga laze??tu drugu osobu???tesko..jer ona(on)ni ne zna da je prevaren...znaci laze i vara samo sebe, traci svoje i tudje vreme, jer ne zna sta hoce i sta mu treba.Varanje je glupo, po meni odraz nesigurnih osoba, nestabilnih, i nesposobnih da budu ako treba sami pa varaju nebili sebi stvorili misljenje da zapravo nikad ne mogu da ostanu sami...kakva zabluda!
milena_maca (female, 30)
zanima me prica o svemu i svacemu sa devojkama
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis