Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 39789, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 8
plivac
#71: (2006-02-23 19:57)
to je ineresentno pitanje. ako je neko zadovoljan sa svojim partnerom,onda ni nema potrebu da ga vara. a ako ga ipak vara,bolje da ga ne provali. prevara ima svoju cenu. ali svi znamo da ONO STO SE DESI JEDANPUT,NE MORA DA ZNACI DA CE SE DESITI I DRUGI PUT. ALI ONO STO SE DESI DVAPUT,DESICE SE I TRECI PUT.
plivac is no longer member of Romance Cafe
CHORBA
#72: (2006-02-27 19:49)
Dokle bre vise o vernosti... veran sam zeni kao zeni... olidushki kao obozavalac... zeldi kao inspiraciji... sebi po defaultu... malo li je... dokle bre vise... daj malo o neverstvuuuu
CHORBA is no longer member of Romance Cafe
luna

moderator
#73: (2006-02-27 19:59)
... Neverstvo uvek kaad se ukaze prilika
luna (female, 32)
#74: (2006-03-05 14:03)
Ajmo malo opshirnije...
Shta je to vernost??? Ko je to izmislio i cemu uostalom to sluzi?
Petao ima 10 koka, Jelen ima 10 srna, Lav ima kamaru lavica oko sebe,sheik ima harem....
Pa gde je tu pravda pitam ja Vas????
Shta ja mogu kad meni zena kaze ;"shta si bre navalio svako veche? Nemogu bre vishe!!!"
A ja onda shta chu...ajd na net...mozda nadjem neku srodnu dushu da se ispomognemo malo a i ova moja kod kuche da malo dane dushom....
djilas (male, 38)
trazim normalnu osobu za razgovor i druzenje,zivot prolazi kraj nas,uhvatimo svaki momenat kao da je
#75: (2006-03-05 14:58)
... nemoj me pogrešno shvatiti ... ali ti nisi ni petao, ni jelen, ni lav ... a Boga mi ni šeik ...

... zašto bi onda iz tih razloga bio poligaman ...
... čovek jeste poligamno biće (zapisano u genima) ali je negde na svesnom nivou posvećen samo jednoj ženi (i obrnuto) ... ili grešim ???
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2006-03-05 15:57)
" Gresis sinko, silno gresis..."

Sponge Bob (male, 30)
Sve naj naj...
#77: (2006-03-05 17:00)
Jedva čekam da se pojavi neko da mi skine ružičaste naočare

... pre nego što ja njemu ne stavim iste
drjelena (female, 34)
#78: (2006-03-06 12:40)
Pitanje za dr Jelku,

ako na momenat uporedimo ljubav sa hranom...
cisto hipoteticki...
a mnogi mushki ce se verovatno sloziti...

ako recimo covek 15 godina jede dorucak,rucak,veceru samo pasulj (sto je nashe nacionalno jelo);

1.-razbolece se zbog jednolicne ishrane
2.-pocece neredovno da jede jer mu se smucio pasulj
3.-i naravno ima da se oseca na kilometar zbog mogucih produkata losheg varenja

Reshenje:---jednog jutra ustane i uhvati mlado pile i skuva supicu,,,mada je mozda bolje corba od stare koke ali to prepushtam vama da odaberete.

Molim brzu dijagnozu i shta preporucujete kao tretman za avitamonozu
djilas (male, 38)
trazim normalnu osobu za razgovor i druzenje,zivot prolazi kraj nas,uhvatimo svaki momenat kao da je
#79: (2006-03-06 12:45)
dr Jelena odgovara:
Lek za avitaminozu zavisi od vrste avitaminoze ... ali uopšteno govoreći reklo bi se RAZNOVRSNA ISHRANA

No, žena a ni muškarac nisu vitamini ... ali hrana za dušu i telo jesu ... stoga, odgovor na pitanje o vernosti leži samo u mozgu a ne u spoljašnjem svetu
drjelena (female, 34)
#80: (2006-03-06 13:52)
djilas: Ajmo malo opshirnije...
Shta je to vernost??? Ko je to izmislio i cemu uostalom to sluzi?
Petao ima 10 koka, Jelen ima 10 srna, Lav ima kamaru lavica oko sebe,sheik ima harem....
Pa gde je tu pravda pitam ja Vas????
Shta ja mogu kad meni zena kaze ;"shta si bre navalio svako veche? Nemogu bre vishe!!!"
A ja onda shta chu...ajd na net...mozda nadjem neku srodnu dushu da se ispomognemo malo a i ova moja kod kuche da malo dane dushom....

Slažem se sa tobom i po pitanju lava, i jelena, i petla i sve ostale živine.

Iz navedenog zaključujem da je i tvojoj koki dosadila jednolična ishrana na koju se i ti žališ. (Što je i normalno.)

Zanima me imaš li štogod protiv da i tvoja koka (pre nego što dobije skorbut) pređe u tuđe jato ( čisto zbog ishrane, svoje a i onog drugog petla)?
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis