Romance Cafe forums

All forums

Ostati veran-Da? Ne? Zasto?  

views: 39773, replies: 553
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 56
Post #1, page: 1
#1: 2005-11-22 13:00
Verujem da ima dovoljno iskusnih!
good guy (male, 29)
As good as it gets
page: 9
#81: (2006-03-07 17:07)
Taj detalj smo odavno reshili na taj nachin shto ona izlazi chetvrtkom a ja petkom,,,ostale dane provodimo sa decom(imamo 3 cerke) i u redovnim aktivnostima ispunjavajuci gradjanske duznosti i naravno brachne...
djilas (male, 38)
trazim normalnu osobu za razgovor i druzenje,zivot prolazi kraj nas,uhvatimo svaki momenat kao da je
#82: (2006-03-07 17:30)
drjelena: ... nemoj me pogrešno shvatiti ... ali ti nisi ni petao, ni jelen, ni lav ... a Boga mi ni šeik ...

... zašto bi onda iz tih razloga bio poligaman ...
... čovek jeste poligamno biće (zapisano u genima) ali je negde na svesnom nivou posvećen samo jednoj ženi (i obrnuto) ... ili grešim ???

ALO BRE...NISAM NI JELEN, NI LAV NI PEVAC NEGO SAM CHO'EK I MI SVI IMAMO ZAJEDNICHKO ONO SHTO SAM VAM DOKTORKO VEC OBJASHNJAVAO...MISIM ONO SHTO VI DOKTORKO NEMATE...A TO JE JEDNA OPASNA STVAR KOJA MOZZE DA UBIJE CHOVEKA TERAJUCI GA DA GLEDA BATAKE I DOPICHKE DOK VOZI...
A VI ZZENE STALNO PRICHATE KAKO STE SUPTILNE I PREFINJENE A MI PROSTACI I BUZDOVANI I NE MOZZEMO DA VAS SHVATIMO... I SAMO NA JEDNU STVAR MISLIMO...
A JA SE SAD PITAM...A SHA JE TO POGRESHNO S VAMA (ZZENAMA) KAD NISTE U STANJU DA SHVATITE NAS OVAKO PROSTE I JEDNOSTAVNE...I TU JEDNU JEDINU STVAR NA KOJU MISLIMO...
MISIM, ZA DOBRU KRMACHU NEMA LOSHE POMIJE...I JA NE MARIM I SVAKI DAN ISTO JERBO ISTO E MILION PUTA BOLJE NEGO NISHTA...A MATOR SAM DA SE DRUZZIM S DESANKOM...
I SHA MI ONDAK OSTAJE?
NEVERNOST ILI DA SE NEGDE ZALEPIM ZA BANDERU
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
#83: (2006-03-07 17:34)
....
zar je dotle doslo?...

lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#84: (2006-03-07 18:00)
TO JE DAVNO PROSHLO...DRAGA MOJA LILY
Party Animal (male, 46)
Neo-n
#85: (2006-03-07 20:24)
Party :...I JA NE MARIM I SVAKI DAN ISTO JERBO ISTO E MILION PUTA BOLJE NEGO NISHTA...A MATOR SAM DA SE DRUZZIM S DESANKOM...

...znash ka.co `e meni izgledala brachna aktiwnos`?
Bolje milion puta dobRRo nego jednom loshe!
(otju da kazhem - nish` mi ni`e falilo )

...
ali druzhenje sa Desan.com nisam zanemarivao - to je ipak neka druga pricha

...
ps...pita me Ridge:"...@ .co e ta Desanka?!?!? "
(i to me josh ozbiljno pita )

Updated 1 time(s), Last update (Neo-n) 2006-03-07 20:25

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2006-03-07 20:51)
A Neo-n chovjeche...ljubim te u Desan.q
Irina (female, 50)
:)))
#87: (2006-03-07 21:23)
Party Animal:
... NEGO SAM CHO'EK I MI SVI IMAMO ZAJEDNICHKO ONO SHTO SAM VAM DOKTORKO VEC OBJASHNJAVAO...MISIM ONO SHTO VI DOKTORKO NEMATE...
A TO JE JEDNA OPASNA STVAR KOJA MOZZE DA UBIJE CHOVEKA TERAJUCI GA DA GLEDA BATAKE I DOPICHKE DOK VOZI...

... ma, more ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#88: (2006-03-08 01:32)
Irina: A Neo-n chovjeche...ljubim te u Desan.q

AL SAMO KAD DESANKA ODMARA...U SUPROTNOM...MOGLA BI DA DOBIJESH PO...MISIM ZUBIMA...
Party Animal (male, 46)
#89: (2006-03-08 08:29)

Da. U protivnom ne vidim svrhu 'vezivanja' za jednog partnera.

Uostalom, kad volim - onda mi ne pada na um drugi, puna mi je glava (i uz glavu) ovog mog izabranika, a kad vise ne volim - onda pocinjem da gledam ostale i da pravim kalkulacije u glavi. I tako pocinje kraj moje tekuce veze.
Mirna dok spava (female, 46)
A bludna kad je budna :-)
#90: (2006-03-08 08:30)
Izricito ne!
Jer ne mogu,poligaman sam po prirodi!
waterfallagain (male, 36)
total: 553, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 56
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis