Romance Cafe forums

All forums

Šta vas je danas iznerviralo?!?  

views: 32543, replies: 830
total: 830, displayed: 10, page: first page previous page ... 70 71 72 73 74 75 76 77  78  79 ... next page last page of 83
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-20 11:31
???????????????

nakazica is no longer member of Romance Cafe
page: 78
samsasvimsam
#771: (2008-07-12 20:45)
znaci sjedinujes se sa okolinom
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#772: (2008-07-13 23:12)
Sretnem poznanicu koju poznajem sto moram, ne sto zelim.
Sretnem je prelepog nedeljnog dana u prelepom vodenom ambijentu sa prelepim drustvom. Postavim joj jednostavno kurtoazno pitanje "Kako si?", oslanjajuci se pri tome na skorasnje "bolovanje" i ciljajuci na kratak takodje kurtoazan odgovor "Hvala, dobro/ lose." Kad zena razvuce hronoloski roman- 6 dana sa svim tretmanima od 7:00 do 19:00 ukljucujuci jelovnik, telefonske razgovore & higijenske rabote, samo je sexualni zivot izostavila!

Ukratko - verbalno silovanje vrhunskog nivoa!

Naravoucenje: nikada ne postavljati ni najkraca/najjednostavnija kurtoaza pitanja!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2008-07-13 23:20

triViALna (female, 32)
#773: (2008-07-14 02:55)
skembashe me na travianu
mirkic (male, 28)
Iniuria solvit amorem.
DANAI
#774: (2008-07-14 20:59)
...moja ebena neodlucnost....icka mi materina
DANAI is no longer member of Romance Cafe
#775: (2008-07-14 21:02)
... neshto `vako...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
Please note: VIP members do not see advertising
Sonya
#776: (2008-07-14 23:24)
Chuj, shta nije?!

Scena 1.
Sinoc

Sedim za kompom, vrata od terase shirom otvorena, napokon jedan lep i topao dan nakon duzheg vremena. Okrecem se, sasvim sluchajno, i vidim malu dugorepu zver. Mrtav `ladan, ko furija, ulece u kuci, ne obaziruci se na moje prisustvo.
Shizmen nachisto!
Mish!
Samo mi je josh on trebao!
I tako, od dvanaest pa do jedan sam ga jurila po kuci. Podizala nameshtaj, jurila ga metlom… kumila ga, molila da izadje iz stana, da me ne nervira i taman kad sam ga izmamila da izadje, on se popne na trosed i sa njega, ni pet ni shest, skochi ( naprosto poleti, ko Supermen bre) na sledeci komad nameshtaja i opet zbrishe u meni nepristupachnu zonu. Katastrofa. Na kraju sam odustala i otishla na spavanje.
Vrata od terase su i dalje otvorena, kad mu dosadi, izaci ce kao shto je i ushao, sem ako nema nameru da pravi zhurku pa dovede i drushtvo.

Scena 2.
Danas

Kurs holandskog jezika, vec nekih dva meseca, odrzhava se u turskom "kulturnom" centru. Opshtina dobila jednu prostoriju za polaznike kursa, kojih je u pochetku bilo ne samo iz Turske, vec i iz malo vishe, drugih krajeva sveta. I zaista neam pojma koji mi je moj trebalo da odem u wc. Chula sam za priche, ali do sada nisam verovala. Shokiram se. Pored wc sholje, mala kantica ( (zelena) izgleda kao one koje koristimo za zalivanje cveca), a sa strane wc sholje cev i na njoj mala slavinica i crevo koje vodi do daske i vrhom izlazi iz nje, a toalet papira, nidje! Pretecha bidea?! Sapun za lavaboom, do pola istoshen, ko zna ko ga je sve koristio, kroz chije i kakve je ruke prolazio. Techni sapun, misaona imenica.
Dodjoh, videh, odoh cupkajuci.
Kakva diskriminacija!

Scena 3.
Danas

Pauza posle drugog pedesetominutnog predavanja. U grupi samo nas shestoro, petorica turaka i ja, izashli napolje da predahnemo. I tako, kroz prichu, jedan od njih… okrene se ka meni i kazhe na jako loshem holandskom " Servie, niet goed" Ja ga unezvereno pogledam i kazhem mu da ponovi? Neshto ga, shatro, ne sam razumela, shta on pod tim misli. On ponovi, ovaj put, malo vishe neprijateljski, i mashe glavom u znak negodovanja. Rat, Srbija… Muslimani… I taj rad… U trenutku po*izdim i onako besno ga pitam “Otkud ti znash? `si mozhda bio tamo? `si video? Odakle bre tebi pravo da kazhesh da je Srbija losha? Tip me gleda… ne veruje svojim ochima… zar ja onako fina da mu se na tako grub nachin obratim. Gledam ga, jadnik, i mislim se… koji moj ja ovde stojim sa njima, pa taj bi me sutra ubio da mozhe. Do juche je bio fin, a danas kad` je saznao da sam Srpkinja seva na mene ochima punim mrzhnje.

I tako, zavrshi se predavanje, a ja sretna shto napokon mogu da odem u svoj mali raj. Sad sve chekam da se ovaj moj Dzeri pojavi iz nekog coshka… da me dokusuri.
Sonya is no longer member of Romance Cafe
#777: (2008-07-15 16:11)
... Zamalo da me iznervira... xm...

Jedan vrli kolega, udje u kanc, i prokomentarishe... "Kako mozhete da slushate tu narkomanku" (Amy Winehouse, prim. aut.)... Xa... Sorry G-dine... Ali najveci i najbolji muzichari su bili na droZama... Mi ih slushamo, ne delimo s` njima krevet... Shta me briga ko se chime bavi u svom zhivotu... Onda `diot izgovori... "Eee deco, da slushate Stones-e znali bi` shta je muzika"... OndaK ja... Eee chiko... da ste za nijansu bolje obaveshteni (jbt) znali bi ko je na chemu... Ae sad mrsh iz kanca...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
DANAI
#778: (2008-07-20 09:36)
Na chemu li je kolega, kad daje takve komentare....huh, Amy, sestro, na cemu god da si, muzika ti je mrak.....o glasu da ne pricam....

p.s. kolegi zabraniti posetu doticne kancelarije...
DANAI is no longer member of Romance Cafe
fer

#779: (2008-07-20 11:46)
Garant na pasooljoo.

Zabraniti (kolezi ) ... konzumiranje pasoolja !!!

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
maski

VIP
#780: (2008-07-21 18:11)
boli me uvo.....levo uvo....
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
total: 830, displayed: 10, page: first page previous page ... 70 71 72 73 74 75 76 77  78  79 ... next page last page of 83
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis