Romance Cafe forums

All forums

Šta vas je danas iznerviralo?!?  

views: 36073, replies: 836
total: 836, displayed: 10, page: first page previous page ... 75 76 77 78 79 80 81 82  83  84 next page last page of 84
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-20 11:31
???????????????

nakazica is no longer member of Romance Cafe
page: 83
#821: (2009-04-07 18:36)
mirela trazzila temu, pa eto .... shta te ujebalo draga?
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
#822: (2009-06-22 17:16)
Danas izadjem ranije s posla. Razlog - ubedachena, bez nekog posebnog razloga.
I tako, pomislim, aj`lepo odem u shpiNG da se malo oraspolozhim (zhensko, jbg ), da kupim sebi haljinche koje mi se, josh pre neki dan, dopalo.
I tako, kupim ja sebi haljinche, josh par stvarchica pride... i odjednom, primetim, nema mi telefona ... po peti put preturam po torbi (a znate kol`ke mogu biti zheMske tashne ), da se sluchajno negde nije "zaturio", i dalje - nema... na rubu suza, vracam se u kabinu u kojoj sam probala krpice, nema!
Nije to bio nikakav fensi fon, vec neka stara, praistorijska verzija Nokie, al`meni izuzetno drag.

I tako, od ubedachene bez razloga, sad sam ubedachena s razlogom. Ni haljina, niti bilo kakav shopin sad ne mogu vratiti, my precious, telefon i sve drage mi porukice u njemu.
U jedno sam sasvim sigurna, moracu smisliti jeftiniji i bolji nachin "oDbedachivanja"

Updated 2 time(s), Last update (Sonya) 2009-06-22 17:18

Sonya (female, 37)
#823: (2009-06-22 17:21)
ps. stvarno mi nije jasno odakle ovaj ----> smajli u mojoj poruci?

danas definitivno nije moj dan
Sonya (female, 37)
#824: (2009-06-22 19:11)
Josh nista , ali za sat i deset minuta cu biti odprilike ovakvih emoTZija :

Naime, pre jedno sest meseci odemo gospoja i ja do Rodica, napazarimo se onako poput izbeglica ,kako to vec biva kad s gospojom odesh jel , u neplanirani shoping....

" jao vidi ovo im na snizenju .. a gle ima akcija i onog.. e bash sam to trazila pre jedno chetvrt veka,dobro sto sam naletela .. ne mogu da zivim bez tog...
jaaaooooo...otkud se ovo stvorilo tu .. aj kad smo tu vec da se ne seckamo nanovo ... "
Sreca da ne dele viljuskare na ulazu , jer bi kanda nosili na palete napolje...
Dodjosmo do kase...kuca sirota zena 15 minuta samo nas, znoji se i ona.. a boga mi i ja .
Da nam metar i po fisklanog, (valda da mogu da napravim omchu od njega i o'ma o prvo drvo da se obesim) i kaze aspidi " evo vam gomila nekih markica.. pa vam fale jos 3.. al to ona chasti...imate popust od 20 % za josh neku "glupost ( ne secam se koju )), nasta ova moja vec leti nazad po to.
Odvali nam josh koju chrvenu i da je nov tiket, jer je preshla valjda dnevni pazar u istoriji svih dnevnih pazara od faraona na ovamo .. s rechima " e sad imate 50 % popusta za neku " dormeo krpu.. cebe.. ebem li ga sta je "
Da se ne ponavljam , ali dosli smo kuci , kao Charli Braun... s cebetom .

Danas sam obavesten da idem u 20 h kao " sretni dobitnik" na vecheranku Dormea,... uz prezentaciju .. koja pretpostavljam da ne moz' da omane.. mada se nigde ne spominje...

Deviza za vecheras:

" Govori tiho ... i NE nosi novchanik sa sobom !
vladistotel (male, 38)
Mozda ste dobili pogresan broj...ali ste dobili onog koga ste trazili !!!
#825: (2009-06-22 20:56)
... a "srecnih dobitnika" ima cca 2658 (parova) ... msm, ti sa "dobitno-srecnim konjbinatzi'ama" su gori i od multi-level marketiNGa
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
Please note: VIP members do not see advertising
#826: (2009-06-22 23:39)
chek bre Vlad... ne razumem sh'o se nervirash?! ne volish dormeo jastuke? cebad? ovo - ono... pa jesi blesav, choveche?!

vidish bre da se sve isplatilo! ... i rachun od par metara.... i trchKARANjE... sve
naTa zamlaTa (female, 24)
Erika Kartmen
LadyL

VIP
#827: (2009-06-23 16:31)
Nametljiva nastavnica razredne nastave sa resenjem za pregled testova iz matematike...Ona je pregledač?
Alo...prosveto, gde si posla?

Updated 1 time(s), Last update (LadyL) 2009-06-23 16:33

LadyL (female, 37)
Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti...
#828: (2009-06-23 18:41)
shto?

ima papir sa reshenjima i poredi ga sa uradjenim testovima. u chemu je problem? to bi mogao i okresivach zzive ograde da radi?... jeste, onaj gaNJci shto je orgijao po travnjacima, zorom u nedelju.

ovako su dali priliku nekome iz prosvete da zaradi extra buck.

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2009-06-23 18:42

maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
#829: (2009-06-26 00:53)
isto što i svakog Božijeg dana u poslednjih sto godina....
DAJMONION (female, 37)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#830: (2009-06-30 12:05)
Jessica Alba ...
Smara, bre ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
total: 836, displayed: 10, page: first page previous page ... 75 76 77 78 79 80 81 82  83  84 next page last page of 84
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.