Romance Cafe forums

All forums

Ljubav ili sex  

views: 7810, replies: 73
total: 73, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
#1: (2004-08-10 19:32)
Ljubav ili sex
U poslednje vreme mi se chini da su ljudi previshe okupirani seksom u odnosu na one druge stvari kako na primer ljubav.Shta mislite koji je razlog tome.Dali je to zbog nekog brzog tempa zivota gde ljudi nemaju vremena za upoznavanje ili je tome razlog neki strah od bliskosti,a mozda i od razocharenja.
aurora (female, 38)
zeraprinc
#2: (2004-08-11 14:04)
Ljubav ili sex
Ljudi su oduvek bilo okupirani sexom,ali druga su vremena bila nekad.Sada je veca sloboda, vezano za temu sex, i zato se vishe i prichao o tome.
zeraprinc is no longer member of Romance Cafe
mALiPriNc
#3: (2004-08-12 00:22)
Ljubav ili sex
U poslednje vreme mi se chini da su ljudi previshe okupirani seksom u odnosu na one druge stvari kako na primer ljubav.Shta mislite koji je razlog tome.Dali je to zbog nekog brzog tempa zivota gde ljudi nemaju vremena za upoznavanje ili je tome razlog neki strah od bliskosti,a mozda i od razocharenja.

Moji kučići okupirani su seksom, papagaj mi okupiran seksom... Za prosečnog Homo sapiensa nije čudo. Poznato je da mi ljudi u svemu što radimo preterujemo. A sex je ipak sex.

Šezdesetih godina u Americi je prikazan film "Ledena oluja". Time je zvanično počela "sex-revolucija". Od tada do danas filmska produkcija, mediji učinili su svoje. Verovatno će kroz pedesetak godina neko postaviti pitanje zašto je virtuelni sex, koji već osvaja svet, zamenio onaj pravi.

Uzroka je sigurno više, večina njih se i prepliću, ali bih izdvojio ipak strah od bliskosti koji si i sama pomenula. Pitanje je koliko ljudi zaista nemaju vremena, a koliko ne žele da ga imaju za neke stvari. U osnovi ljubav je davanje, a davati nije lako, pogotovo u svetu u kome se "materijalno" stavlja na pijedestal uspeha.

Slikovito, ali i hranjivo rečeno, ako sebe zamislimo kao patišpanj, a obostrano davanje kao fil, ljubav jeste torta, a sex šlag na tortu!
mALiPriNc is no longer member of Romance Cafe
#4: (2004-08-23 06:13)
Ljubav ili sex
U poslednje vreme mi se chini da su ljudi previshe okupirani seksom u odnosu na one druge stvari kako na primer ljubav.

Ili na primer vernost. Znas ono, Zorice, kad neko ima muza...sa kim ima decu....
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
noblica
#5: (2004-08-23 08:13)
Ljubav ili sex
pojesti samo slag na torti bez fila nema ukusa...ne mislite li tako...
noblica is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
noblica
#6: (2004-08-23 08:14)
Ljubav ili sex
U poslednje vreme mi se chini da su ljudi previshe okupirani seksom u odnosu na one druge stvari kako na primer ljubav.
Ili na primer vernost. Znas ono, Zorice, kad neko ima muza...sa kim ima decu....

Vernost je relativan pojam...
noblica is no longer member of Romance Cafe
mALiPriNc
#7: (2004-08-23 10:19)
Ljubav ili sex
pojesti samo slag na torti bez fila nema ukusa...ne mislite li tako...

Naravno, u tome i jeste bio smisao mog "hranljivog" poredjenja!
mALiPriNc is no longer member of Romance Cafe
#8: (2004-10-27 08:59)
Ljubav ili sex
... to su, za mene, neodvojive i fundamentalno povezane stvari, u takvom ambijentu se jedino osecam skroz prirodno i motivisano ....
kao sto mislim i da je skoro sve protkano erotikom i to ne na povrsan nacin, kako se to obicno tumaci...
ninara (female, 44)
sve je relativno....:-))
Predo
#9: (2004-10-31 13:41)
Ljubav ili sex
Oni koji nemaju srca ni pejsmejker im nece pomoci
Predo is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#10: (2004-11-02 14:41)
Ljubav ili sex
Ako govorim ljudskim i andjeoskim
jezicima,a LJUBAVI nemam,
onda sam metal i cinele koje odjekuju.

I ako imam dar prorostva
i znam sve tajne i sve znanje
i ako imam svu veru,tako da premestam gore,
a LJUBAVI nemam-nista sam.

LJUBAV dugo trpi,LJUBAV je dobra,
ONA ne zavidi,
LJUBAV se ne hvali,ne nadima se.

Ne ponasa se nepristojno,ne trazi svoje,ne ljuti se,ne uracunava zlo.

Ne raduje se nepravdi,ali se raduje sa istinom.

ONA sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi.

LJUBAV ne prestaje nikada.

Sad ostaje VERA,NADA,LJUBAV ovo troje
a SEX je medju njima NAJBOLJI......

Updated 1 time(s), Last update (vodolija) 2004-11-02 14:56

vodolija is no longer member of Romance Cafe
total: 73, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.