Romance Cafe forums

All forums

Život s ljubomornim  

views: 5575, replies: 73
total: 73, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2005-12-29 22:10
Život s ljubomornim
O ljubomori se mnogo priča i piše: i kako neki ljubomoru smatraju znakom ljubavi, i kako je ljubomora znatno više znak nesigurnosti, i kako ume da uguši i ljubav i vezu.

Da ne bude zabune, sitni znaci ljubomore ne smetaju vezi, naprotiv; ako se ljubomora ama baš nikad i ni u kojoj meri ne ispolji, to može biti shvaćeno kao znak nezainteresovanosti ili kao nipodaštavanje ("Pa zar njemu ne pada na pamet da ja mogu da budem privlačna i drugim muškarcima?"). U tom smislu, sitni znaci ljubomore (recimo, prebacivanje ruke preko ramena partnera/partnerke dok oni pričaju sa privlačnom osobom suprotnog pola) mogu da deluju čak i seksi i podsticajno na vezu.

Međutim, kad dođe do ljubomornih scena, to već ne valja. U takvim situacijama se i partner i partnerka osećaju loše: ljubomorni je nesiguran, uplašen, ljut i povređen, a napadnuti zbunjen, uplašen i povređen.

... jeste li vi ljubomorni i u kojoj meri ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 8
#71: (2009-04-16 18:06)
Život s ljubomornim
Nikad više nećeš bežati?

________
puuu mo'e
Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
Please note: VIP members do not see advertising
LadyL

VIP
#72: (2009-04-16 18:12)
Život s ljubomornim
LadyL (female, 36)
Onaj koga su odneli do cilja ne sme verovati da ga je dostigao ...
#73: (2009-04-16 18:13)
Život s ljubomornim
ASNIERES (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
total: 73, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.