Šta da vidim što već video nisam,koga da upoznam,a da ne liči na upoznate već,što obnavljati il' sticati prijateljstva ako ih do sada nisam stek'o il' koja sam i stek'o na prste se jedne ruke mogu izbrojati i to ako mi se koji prst i 'otfikari',a kontakt bih sa tuđim narodom,jer ovaj moj ne valja ni samom sebi,a kamoli drugima...Ovde sam da ispunim sebi želju i podsetim se šta to beše ljubav,al' mi teško ide...em ne volim ni sam sebe,em ni mene nije lako voleti mada se nekada čini da jeste...A i što sam ionako online 24 sata zbog profita,negde moram biti...svaki sam sajt
overio 
sem VK,on me nervira sa avatarima i skrivanjem i nije kao dating,a 'ebu se k'o mršave svinje i bolje se i kriju od nas ovde...
A znaš kako pročitah negde...očaj se uz očaj stišće,neki očaj je uvek u pitanju...
Probudi me žešći san...Sanjam staru svoju kuću,mnogo neke tuđe dece kao prolaze kroz kuću,jer iza je neki zabavni park ili šta li već,al' zabavno sigurno jeste...Onda fleš neki svi jeli,za mene žena bivša ofarbana,a nikada se nije farbala u tu boju,ostavila neke nedovoljno pržene kobaje i ja ,a nisam je udario nikada za 17 godina,samo par puta odgurnuo...osim na momačkoj večeri kada sam je nokautirao u autu da ne bi izginuli pred svadbu,kao sve hoću da je odalamim i počupam...počela čuka da mi lupa...onda opet fleš što ja kao ne bih odjebo sve i otišao ,a jednom nekom u životu i priznao da bih s njim da živim,tj. poslednje mi ostalo što ja nikom ne kažem,slažem bar da volim ga,ako ništa da vidim šta će biti...
Ko razume za Nobelovu je spreman da ga nominuju,al' jeben san još se tresem...trebao sam da spavam bar do podne s obzirom kad sam legao...I zanimljivo i pre mi se dešavalo da kada sam sanjao,a retko sam pre,ustanem,jer se u snu primim na nešto toliko da se probudim iznerviran i pitam koji mi je qrac da me neke stvari samo u snu nerviraju...