Romance Cafe forums

All forums

Zašto ste/smo ovde?  

views: 11082, replies: 171
total: 171, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 18
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-02 12:18
Zašto ste/smo ovde...?
...sunce tuđeg neba netje da vas grije...

Neeeeeene ne to već zašto ste/smo ovde na RC?

Hajde, iskreno. OK posle nekog vremena se osetiš navučen kao na laku... jelda ali ako se ikad zapitaš zašto i dokle... odgovori OVDE, posle ćeš moći da pročitaš i setiš se, kad zaboraviš.

Hajd' polako... redom... po starešinstvu i zaslugama, slušam vas

Updated 1 time(s), Last update (PORASTAO) 2006-01-02 12:19

PORASTAO is no longer member of Romance Cafe
page: 10
#91: (2008-11-20 23:16)
Zašto ste/smo ovde?
Gledam datum...02.01.2006. 12:37.i.Proslo je mnogo vremena od tada.....u nasim zivotima se mnogo toga promenilo......neko je postao roditelj.....neko deka,neko je zavrsio fakultet...dobio posao...osnovao porodicu.I odlazili su ljudi iz ovog naseg sela....i vracali se..pod nekim drugim nickom.Ali bitno je da su tu.....i cini mi se da ce ovo opet da bude ono lepo mesto kao kada je ona bila tu!A, ona zapravo jeste tu u svakom od nas.
I mene nema tako cesto.....i u mom zivotu je neko sklopio kockice...al iopet se vracam da procitam nove postove.....da pokusam da odgonetnem ko je ko pod novim nickom.Vracam se, jednostavno zato sto se lepo osecam
mimaso (female, 50)
Ovaj dan raskopcala sam jednim potezom oka.Pogledom obukla nebo u plavo,more dodirnula prstima i u l
NeronChe
#92: (2008-11-20 23:23)
Zašto ste/smo ovde?
Bravo koleginice,nadam se da ću biti u prilici jednom da napišem nešto slično...lepo si se osvrnula na prošlo vreme i svako ko te shvati drugačije,čak i pomisli,pre je zlurad nego dobronamerni seljak sela o kome si napisala to što jesi...Drago mi je da pored svega mogu da pročitam i ovako nešto...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Wrangler

moderator
#93: (2008-11-21 01:35)
Zašto ste/smo ovde?

Valjda ću i ja nekada da sklopim kockice... valjda sam zato ovde,a?Ili ne?
Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
NeronChe
#94: (2008-11-21 02:13)
Zašto ste/smo ovde?
Ne vuci me za jezik,mada ti to i ne bi bio neki izbor...
#95: (2008-11-21 10:39)
Zašto ste/smo ovde?
Da vidim ,upoznam,obnovim ili steknem prijatelje,,,i ponovo obnovim kontak sa mojim narodom
charli (male, 99)
hajmo curice ,hajmo decaci
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#96: (2008-11-21 11:05)
Zašto ste/smo ovde?
Šta da vidim što već video nisam,koga da upoznam,a da ne liči na upoznate već,što obnavljati il' sticati prijateljstva ako ih do sada nisam stek'o il' koja sam i stek'o na prste se jedne ruke mogu izbrojati i to ako mi se koji prst i 'otfikari',a kontakt bih sa tuđim narodom,jer ovaj moj ne valja ni samom sebi,a kamoli drugima...Ovde sam da ispunim sebi želju i podsetim se šta to beše ljubav,al' mi teško ide...em ne volim ni sam sebe,em ni mene nije lako voleti mada se nekada čini da jeste...A i što sam ionako online 24 sata zbog profita,negde moram biti...svaki sam sajt overio sem VK,on me nervira sa avatarima i skrivanjem i nije kao dating,a 'ebu se k'o mršave svinje i bolje se i kriju od nas ovde...

A znaš kako pročitah negde...očaj se uz očaj stišće,neki očaj je uvek u pitanju...

Probudi me žešći san...Sanjam staru svoju kuću,mnogo neke tuđe dece kao prolaze kroz kuću,jer iza je neki zabavni park ili šta li već,al' zabavno sigurno jeste...Onda fleš neki svi jeli,za mene žena bivša ofarbana,a nikada se nije farbala u tu boju,ostavila neke nedovoljno pržene kobaje i ja ,a nisam je udario nikada za 17 godina,samo par puta odgurnuo...osim na momačkoj večeri kada sam je nokautirao u autu da ne bi izginuli pred svadbu,kao sve hoću da je odalamim i počupam...počela čuka da mi lupa...onda opet fleš što ja kao ne bih odjebo sve i otišao ,a jednom nekom u životu i priznao da bih s njim da živim,tj. poslednje mi ostalo što ja nikom ne kažem,slažem bar da volim ga,ako ništa da vidim šta će biti...

Ko razume za Nobelovu je spreman da ga nominuju,al' jeben san još se tresem...trebao sam da spavam bar do podne s obzirom kad sam legao...I zanimljivo i pre mi se dešavalo da kada sam sanjao,a retko sam pre,ustanem,jer se u snu primim na nešto toliko da se probudim iznerviran i pitam koji mi je qrac da me neke stvari samo u snu nerviraju...
#97: (2008-11-21 11:27)
Zašto ste/smo ovde?
Ja pojma nemam zašto sam ovde, mislim, verovatno zato što...što sam se navuko na ovo ovde za nekih...šta ja znam...saso mange zlatnih medalja. A kad bi dublje razmislio, ono baš, ne bih umeo da vam odgovorim na postavljeno pitanje...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...ali feels good!
NepoDobNi (male, 37)
offline...
kisna glista
#98: (2008-11-21 11:38)
Zašto ste/smo ovde?
Samo i jedino zbog ljudi..

Zbog onoga što sam ovde naučila, onoga što mi je samo ovde bilo dostupno da otkrijem. Zbog bliskosti osećaja, misli... I ponoviću se veoma svesno...

SAMO I JEDINO ZBOG LJUDI SAM TU I OSTAJEM TU.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#99: (2008-11-21 11:47)
Zašto ste/smo ovde?
Jedino ja zbog ljubavi... utešno što bar neki znaju da nisam zbog rupice i jagodice bobice...
#100: (2008-11-21 12:03)
Zašto ste/smo ovde?
Ovde naučite jako brzo kako se (ne)treba ponašati.
Toliko različitih likova, od svakog da ukradem po nešto i blago meni
Od dobrih, plementih, humanih, pametnih, duhovitih ima se šta maznuti
Od dosadnih, priučenih, nadrndanih, nervoznih..... učim kako ne treba
Da kuvam, nešto umem, ali ovde doradjujem sebe ili se
Ovo je ponekad vučja jazbina i opstaju najjači.
Ponekad mi je utočište.
Ko ume, hoće i zna, može i mora odavde puno da odnese.

Ulica (female, 97)
Simina 9a
total: 171, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 18
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis