Romance Cafe forums

All forums

Zašto ste/smo ovde?  

views: 11079, replies: 171
total: 171, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 18
Post #1, page: 1
#1: 2006-01-02 12:18
Zašto ste/smo ovde...?
...sunce tuđeg neba netje da vas grije...

Neeeeeene ne to već zašto ste/smo ovde na RC?

Hajde, iskreno. OK posle nekog vremena se osetiš navučen kao na laku... jelda ali ako se ikad zapitaš zašto i dokle... odgovori OVDE, posle ćeš moći da pročitaš i setiš se, kad zaboraviš.

Hajd' polako... redom... po starešinstvu i zaslugama, slušam vas

Updated 1 time(s), Last update (PORASTAO) 2006-01-02 12:19

PORASTAO is no longer member of Romance Cafe
page: 9
charlie22
#81: (2006-04-20 21:35)
Zašto ste/smo ovde...?
SC...je postao kao cosak na kome cekam da se pojavi...nocas je bila tuzna, kucnula mi SMS, a ja nisam nasao razlog da joj odgovorim
charlie22 is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#82: (2006-04-28 03:39)
Zašto ste/smo ovde...?
..ma pitam se to više puta na dan..hehe,kad se čitam,kad druge čitam..i tako..
al zapravo da mi netreba ne bih bila tu..i to tako prihvatam..znam da ću se zasititi svoje i tuđe gluposti..nakon nekg vremena..i doć do nekih zaključaka,koji su mi bitni..ali isto tako nadograditi novim vidicima..posebnih ljudi...kojih ovdje ima..zapravo..dok god osjetiš potrebu ..tu sam..bolje i to..nego past u još veće iskušenje..pa tražit negdje drugdje ono što možeš i iz fotelje,,,kiss
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#83: (2006-04-28 10:56)
Zašto ste/smo ovde...?
A zashto uopshte treba razlog da bi chovek bio ovde?
Kao da je ovo porok pa sad treba nam svima opravdanje zashto smo ovde.
Ovde sam da bi komunicirala sa razlichitim ljudima.Ljudska psiha je tako divna i chitljiva.Nikada u real ne bih imala mogucnosti da komuniciram sa ovolikom kolichinom ljudi kao na chatu.
Iako se veruje da je chat/irc leglo loodaka, napaljenih raspushtenica, grozomornih babetina, iskomleksiranih mushkaraca, prostaka....kako onda da ja imam toliko puno fenomenalnih prijatelja sa kojima godinama imam fenomenalni prichu?Bice da sam "srecnica".....
Ko ce ga znati.....
Ne znam zashto se treba uopshte pitati Shta ce neko ovde, jer ovo je samo oblik komunikacije....koji sami oblikujemo naravno:D
Ko pogodi shta sam rekla dobije nagradno putovanje...negde:P
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
lav u srcu
#84: (2006-04-28 11:12)
Zašto ste/smo ovde...?
Ovde sam zbog takvih kao ti,iskljucivo
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
lav u srcu
#85: (2006-05-03 10:12)
Zašto ste/smo ovde...?
invisible_lady: A zashto uopshte treba razlog da bi chovek bio ovde?
Ovde sam da bi komunicirala sa razlichitim ljudima.Ljudska psiha je tako divna i chitljiva.Nikada u real ne bih imala mogucnosti da komuniciram sa ovolikom kolichinom ljudi kao na chatu.
Iako se veruje da je chat/irc leglo loodaka, napaljenih raspushtenica, grozomornih babetina, iskomleksiranih mushkaraca, prostaka....kako onda da ja imam toliko puno fenomenalnih prijatelja sa kojima godinama imam fenomenalni prichu?Bice da sam "srecnica".....
Ko ce ga znati.....
Ne znam zashto se treba uopshte pitati Shta ce neko ovde, jer ovo je samo oblik komunikacije....koji sami oblikujemo naravno:D
Rekla si samo istinu,idem definitivno da budem nevidljiv
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2006-05-03 10:19)
Zašto ste/smo ovde...?
invisible_lady: A zashto uopshte treba razlog da bi chovek bio ovde?
Ko ce ga znati.....

Ja skontala... 'Ce mi kupish kartu do...Pa, nije bitno... Vazno je da se vozimo
cile011 (female, 43)
#87: (2006-05-03 10:30)
Zašto ste/smo ovde...?
e...ocu i ja da putujeeeem...
cile...aj za pocetak krenes ka dunavu...pa cemo da resavamo enigmu i zaradimo putovanje..

a ovih sam se dana pitala..jesam li uopste ovde
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Waliyant
#88: (2006-05-03 10:40)
Zašto ste/smo ovde...?
...sha je bre owo -Trawel Agency???
( "keptejn Kirk - troje za teleportaciju, pliz " )

...
e znao sam da ne treba da piem one sharene
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#89: (2006-05-03 13:24)
Zašto ste/smo ovde...?
Drzi se teme da ne zoVem sHoomara da te...oWo ono:P
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
Wrangler

moderator
#90: (2008-11-20 18:49)
Zašto ste/smo ovde?
Vronsky tražio-ja otključala,dobra je tema,stvarno.

Updated 1 time(s), Last update (Wrangler) 2008-11-20 18:50

Wrangler (female, 33)
Hell is ok!
total: 171, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 18
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis