Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 27334, replies: 318
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 25
Partybrejker
#241: (2008-02-08 21:58)
to, na semaforu, zavisi na prvom mestu od makine, a ne samo od drajvera... evo tebi ZX Spectrum ili Comodore (mo`sh da birash 64 ili 128 ))) , a meni daj bilo koji PentiJum pa da se vidimo na crti

...
i vidish, to trkanje na semaforu je neshto shto nikada ne radim , a i dalje sam Balkanac, i ne razmishljam o promeni pola

...
i ne - nije u Srbiji krshenje propisa nishta uChestalije, ali je tachno da je saobracaj generalno haotichniji, shto nema nikakve direktne veze sa bahatoshcu vozacha, chak shtavishe - voleo bih da vidim onoga ko bi od podne do ponotji proshao Gazelu ili od Autokomande do Slavije strogo poshtujutji propise... taj mozhe odmah da razapne shator i kampuje, il` jednostavno parkira pored i strpljivo saCheka da se guzhva razidje... no, to je posledica i slika stanja u drushtvu, nashih institucija zaduzhenih za odrzhavanje, kontrolu i upravljanje saobracajem, a ne masovnosti pojedinachnih ispada...

(genijalci u septembru nadju da asfaltiraju Autokomandu??!!?! ... msm, shta retji)

... i baj d vej - preticanje desnom stranom jeste zabranjeno, ali se isto tako "NE SMATRA PRETICANJEM brze kretanje vozila u jednoj traci od kretanja na drugoj traci, i to na gradskim putevima sa vise saobracajnih traka za jedan smer kretanja vozila."... dakle, ne mora neminovno znachiti da te je baja oprashio usput, nego si mozhda jednostavno bila prespora
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#242: (2008-02-09 00:38)
nikad ne podcenujem i zaista mi nije cef biti startnija od slabije masine, i sama sam vozila sve i svasta i znam koja je moc masine a koja sofera ...razumeo si ti mene odlicno...nego ajd ne bi bio ti kad bi rekao OK

aman dosta o preticanju s desna...ako je brzi ipak mora levom da pretice nas koji se uljudno sklonimo ...the end
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#243: (2008-02-09 01:34)
... pa ne mozhe ako si ti josh uvek u levoj... ne mislish valjda po trotoaru?
#244: (2008-02-16 16:48)
ja uglavnom ne mislim nishta......kad vozim
Snasha sa salasha (female, 32)
KUPLJENO!!! :D
Partybrejker
#245: (2008-02-16 17:01)
Shaddow.superstar
VIP

#702: (16.02.2008. 05:38 )

Slusajte vic

Zena pece jaja za dorucak svome muzu...
Odjednom njen muz uleti u kuhinju:
- Pazi. PAZI! Stavi jos malo ulja! Oh, Boze! Peces ih previse istovremeno. PREVISE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba jos ulja. Joj! GDE cemo naci JOS ULJA? ZALEPICE se! Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slusas dok kuvas! Nikad! Okreni ih! Pozuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti. Znas, uvek zaboravis da ih posolis. Posoli. POSOLI! POSOLI!

Zena ga zaprepasceno pogleda:
- Sta je bre sa tobom? Mislis da ne znam da ispecem par jaja?
Muz mirno odgovori:
- Ne, samo sam hteo da ti pokazem kako je meni dok vozim

... ako su ovakvi suvozachi......... pall mall
Please note: VIP members do not see advertising
#246: (2008-03-04 08:58)

Nemam vremena da prevodim tekst, bolje rečeno mrzi me.
A uveren sam i da nije potrebno.
Slike su veoma rečite.
Jedino ću da napomenem, za one što BAŠ-BAŠ ne znaju: WOMAN=ŽENA.
--------------------------

MOOSE STORY
The following pictures are of a moose that went through a car's windshield and out the rear window this month near South River , Ontario .

The VERY lucky woman driver ended up with just a broken wrist and needing a good bath. When you view the pictures you will wonder how the woman managed to survive.

--------------------------
E da, jedino što nisam siguran da li bi post više "pasao" u temi "IGRA U KOJOJ SE JEDNOM GUBI"!?!
Ipak, zbog predstojećeg nam praznika odlučih se da ga turim ovdi!
nnoocc (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
mason1
#247: (2008-03-04 10:23)
Znam da vazi pravilo kad vidimo zenu za volanom da se upali crvena lampica.Ali one su napredovale mnogo poslednjih godina.Praksa...sta li drugo.
Od zena mislim da su gori vozaci taksiste, a najgori su oni sto voze a ne znaju gde su krenuli
mason1 is no longer member of Romance Cafe
#248: (2008-03-04 15:28)
C,c,c,c....a voznja trotoarom?..A kupovina "direktno" iz auta,tj.upadanje u radnju?...A ...a....psovke i srednji prst,pa tuca na semaforu?....Stipkanje riba pri voznji trotoarom?...nego....necu vise..i ovo je mnogo )
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
mason1
#249: (2008-03-04 19:23)
Izuzeci nepotvrdjuju pravilo
Nadam se samo da se necemo sresti pogledima dok turiramo masine po gasu i krenemo uz skripu guma.
Znam da si vec rekla da mi od auta ne bi nista ostalo.Ja se bojim za sebe
mason1 is no longer member of Romance Cafe
#250: (2008-03-04 23:10)
...sta hvali da se sretnemo pogledima...dok turiramo masinu....
misster_no (male, 38)
Let's dance....
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.