Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 27335, replies: 318
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 26
na zapadu agejn
#251: (2008-03-14 14:33)
e...

uskoro cu napraviti jedan apdejt na tu temu. javljam se chim skupim sve potrebne informejshn
na zapadu agejn is no longer member of Romance Cafe
#252: (2008-03-15 10:02)
Sva sreca sto su u policiji uglavnom muskarci.....
sugarbaby (female, 34)
Sta sam nocas propustila...?
Partybrejker
#253: (2008-04-05 03:32)
Prigovori razlog loše vožnje žena

4. april 2008.

Žene kojima muškarci govore šta da rade dok voze češće prave greške nego one kojima niko ne upućuje konstruktivne savete, pokazuje istraživanje koje je sproveo tim psihologa sa Univerziteta u Kvinslendu. Prigovor muškarca u toku vožnje da su oni bolji vozači može biti dovoljan povod da žena izgubi koncentraciju za volanom i napravi grešku. Prema mišljenju stručnjaka, kada su ljudi suočeni s nekim stereotipom o sebi, imaju još veći pritisak da stvar naprave onako kako treba i, usled silnog pritiska, veoma često se dešava da upravo zbog želje da budu bolje naprave grešku. Svako i najmanje neodobravanje okoline povećava mogućnost da žena u vožnji pogreši. U istraživanju koje su sproveli naučnici sa Univerziteta u Kvinslendu učestvovalo je 168 žena, koje su bile podeljene u dve grupe. Ženama u jednoj grupi istraživači su rekli da žele da otkriju razlog zašto su muškarci bolji vozači, dok ženama u drugoj grupi nije bio rečen razlog ispitivanja. Više od polovine žena u prvoj grupi, koje su bile pod pritiskom polne diskriminacije, kolima su udarile pešaka koji se pojavio na putu usled kompjuterske simulacije vožnje, što je skoro dvostruko veći broj prekršaja nego što je to bio slučaj u drugoj grupi.
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#254: (2008-04-21 18:40)
Nisam vozac...o sebi sve najgore.
Mislim da bih
bila ocajan vozac.
Verovatno bi uveli jos jedan saobracajni znak.....

Cuvajte se Plava ptica vozi!!!!

Updated 1 time(s), Last update (Plava ptica) 2008-04-21 18:41

Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
samsasvimsam
#255: (2008-04-22 17:35)
Vozim se ja jutros na posao i imam šta da vidim - u traci pored mene žena vozi neki autić, s nosom u retrovizoru - šminka se.
Taman da vratim pogled na put , al đavola - ispadne mi mašinica za brijanje na baterije i padne na burek koj mi je bio na drugom sedištu, pa se sve zajedno otkotrlja na pod. Pokušavam kolenima da ispravim volan al ispustim mobilni koj mi pade pravo u kafu koja mi je bila među nogama. Ošurih tako sebi međunožje, mobolni crko i još prekinuh važan razgovor. ~Bemti žene vozače ...
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#256: (2008-04-25 02:18)
Srpkinja ušla u istoriju automobilizma

Nedelja, 20.4.2008.

Amerikanka srpsko-irskog porekla Danica Patrik ušla je u istoriju automobilizma kao prva žena koja je trijumfovala u jednoj profesionalnoj automobiliskoj trci, pošto je danas osvojila prvo mesto u Indi kar takmičenju koje je održano na kružnoj stazi u Motegiju u Japanu.

Dvadesetšestogodišnja Danica Partik vozi za ekipu Andreti Grin Rejsing, a Gran pri u Japanu bio joj je 50. nastup u Indi karu. Drugo mesto osvojio je Brazilac Helio Kastronoveze, a treće Skot Dikson iz Novog Zelanda.

"Konačno sam ostvarila san. Dugo sam čekala ovaj dan. Trku sam dobila zahvaljujući izvanrednoj strategiji, a moram da zahvalim ekipi koja je savrseno obavila posao prilikom dolivanja goriva i na taj način mi olakšala posao", rekla je posle pobede Partik, koja je pre tri godine bila proglašena za najboljeg debitanta sezone u Indi karu.

"Danica je danas još jednom dokazala da je fantastična osoba i presrećan sam što je pobedila. Svi smo verovali u njene sposobnosti i sada je svima jasno da je ona rođena pobednica. Mislim da je ovo tek prva od njenih mnogih pobeda", rekao je suvlasnik tima Andreti Grin Rejsing Majkl Andreti

... ako zanemarimo bombastichan naslov, i svojatanje tipa "nashe gore list" - svaka chast devojci
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
romance-cafe

moderator
#257: (2008-04-25 02:27)
samsasvimsam: Vozim se ja jutros na posao i imam šta da vidim - u traci pored mene žena vozi neki autić, s nosom u retrovizoru - šminka se.
Taman da vratim pogled na put , al đavola - ispadne mi mašinica za brijanje na baterije i padne na burek koj mi je bio na drugom sedištu, pa se sve zajedno otkotrlja na pod. Pokušavam kolenima da ispravim volan al ispustim mobilni koj mi pade pravo u kafu koja mi je bila među nogama. Ošurih tako sebi međunožje, mobolni crko i još prekinuh važan razgovor. ~Bemti žene vozače ...

romance-cafe (female, 34)
#258: (2008-04-25 12:10)
· U alkoholu sigurno ima zenskih hormona jer kad
ja popijem ne znam voziti auto i pocnem pricati
gluposti .
BUKOWSKY (male, 47)
SAILOR
#259: (2008-04-25 12:18)
svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduju
KAJTEZ (male, 39)
U životu poželi samo jedno: da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno.
#260: (2008-04-25 19:24)
Shovinisti...
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.