Romance Cafe forums

All forums

Sta mislite o zenama vozacima?  

views: 27350, replies: 318
total: 318, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-01 08:27
Ovo je tema namenjena nasoj drugarici Herself.
Fantom-bg (male, 26)
Covek se seca ako hoce, a zaboravlja ako moze...
page: 7
#61: (2006-05-29 18:49)
Jel generalno?..ok,onda zavisi i koje prevozno sredstvo voze...bolji su ..(ali ne znate na sta sam ja milila,la-la-la)
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
jutro65
#62: (2006-05-29 18:51)
Ne mogu da verujem sta sam ovde procitala

za sve "muske" koji su se gore bla bla a na ovu temu

za pocetak

ostajte u ubedjenju da ste ama u svemu najbolji,nezamenljivi...itd jer koliko vidim tesko vam je da priznate da ima i zena koje odlicno voze,samo trebate biti iskreni...bar ponekad
dalje necu da se raspravljam!!!

za kraj
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#63: (2006-05-29 18:53)
ne mogu ni ja da verujem kako zhene (ne znaju da) voze - pa opet moram - kontam da bih jedino u FAP-u bio sejf od vasheg "znanja"
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#64: (2006-05-29 18:55)
ps
ewentualno u BRDM-u
(laH.co oklopno wozilo ruske proizwodnje )

...
maj bejbi shat me daun
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
NEWCASTLEUPONTYNE
#65: (2006-05-29 18:57)
JA LICNO VOZIM KAO ZMAJ I PRIJATELJI KOJE SAM PROVOZALA I VOZALA ME ZOVU SHUMI, SKRACENO OD SHUMAHER, ALI STVARNO IMAM PROBLEM DA SE NAVIKNEM NA VOZNJU U ENGLESKOJ... BAS SU BRE LEVACI!!!
E SAD STO SE TEME TICE, IMA NAS RAZNIH, MADA GENERALNO ZENE SVE BOLJE VOZE, TJ. SVE VISE ZENA JE ZA VOLANOM. RANIJE JE TO BILA PRIVILEGIJA MUSKARACA, PA SAMIM TIM ETO I RAZLOGA ZASTO SU MUSKARCI U TOJ DISCIPLINI ZA NIJANSU BOLJI OD ZENA.
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
jutro65
#66: (2006-05-29 19:10)
ps........
Neo-n: ewentualno u BRDM-u
(laH.co oklopno wozilo ruske proizwodnje )

...
maj bejbi shat me daun

Updated 1 time(s), Last update (jutro65) 2006-05-29 19:16

jutro65 is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#67: (2006-05-29 20:21)
NE VOZIM SE SA ZENAMA ALI MOGU RECI DA SAM SE VOZIO SA D--O--S---T---A MUSKIH VOZACA DILETANATA KOJI SU ME ISPRESECALI....ZENE MOGU BITI DOBRE KAO MUSKARCI U TOME...
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#68: (2006-05-30 12:57)
Evo (perfidan) "pendant" - sta cu vam ja (muskarcima), tako ste hteli...

Waliyant:
.............

Procedura korishcenja kreditnih kartica - za zene :
.........................
- Dovezite auto do automata,
- Vozite malo unazad da vas prozor bude u ravnini s automatom,
- Ponovo upalite motor koji se ugasio,
- Spustite prozor,
- Pronadjite torbicu, istresite sav njen sadrzaj na suvozacevo sediste kako bi pronasli karticu,
- Pronadjite 'neseser' i provjerite svoju sminku u retrovizoru,
- Pokusajte ubaciti karticu u automat,
- Otvorite vrata kola da bi ste mogli dohvatiti automat,
- Ubacite karticu,
- Ponovo ubacite karticu, ali ovaj put sa pravom stranom prema gore,
- Ponovo pretrazite sadrzaj svoje torbice kako biste pronasli rokovnik sa svojom sifrom napisanom na zadnjoj strani,
- Upisite sifru,
- Pritisnite "cancel" i ovaj put upisite ispravan broj,
- Upisite zeljenu sumu, uzmite gotovinu i potvrdu,
- Ponovo ispraznite torbicu kako biste pronasli novcanik,
- Vozite 2 metra napred,
- Vozite 2 metra nazad, kako bi uzeli karticu iz automata
- Proverite sminku,
- Ponovo upalite motor koji se ugasio,
- Vozite 5-10 km
- Spustite rucnu kocnicu

...
nastavite vozhnju
...)

Procedura koriscenja kreditnih kartica - za muskarce :

- Dovezite auto do automata sa brzinom od min. 100km/h, da bi demonstracija kocenja sa 100km/h na 0km/h ostavila upecatljiv "slusni dojam"
- Ne pomerajte se sa mesta iako ste automat zakacili retrovizorom (jer kome ti pa jos trebaju)
- U "Leerlauf-u" silujte papucicu za gas da biste utvrdili "motor sound"
- Prozor vam je naravno otvoren zbog osecaja za "cabrio feeling" u kombinaciji sa "odvrnutom muzikom do panja"
- Zavucite (po mogucnosti obe) ruke u sve dzepove, da biste u gomili kartica pronasli pravu
- Usput bacite pogled na okolinu, da vam slucajno ne omakne "riba na pomolu"
- Ubacite karticu u automat zatvorenih ociju sa pravom stranom prema gore
- Ubacite drugu karticu u automat sirom otvorenih ociju, da biste bili sigurni da vam i kod ove druge nije "prekoracen limit"
- Bacite pogled na okolinu - ovaj put da biste se osigurali od potencijalnih "riba na pomolu"
- Otvorite vrata od kola (ali pri tome pokusajte da ne srusite bankomat), jer je i druga kartica "prazna"
- Odustanite od otvaranja vrata ako zelite da ih zadrzite u postojecem dizajnu
- Ubacite trecu karticu - pri tome se potrudite da u gomili pronadjete zeninu
- Nazovite zenu, jer je njena "sifra" po ko zna koji put izmenjena
- Utisajte muziku da biste culi sifru, ostalo moze da se svede pod monolog
- Nakon kraceg (ili ipak duzeg) "razgovora" konacno ukucajte ne "zeljenu", nego "dozvoljenu" sumu
- Bacite pogled na okolinu - sa strahopostovanjem utvrdite da nema "riba na pomolu" koje su "pratile" telefonski razgovor
- Uzmite gotovinu, potvrda vam ne treba!
- Novcanika nemate, dakle zavlacite ruku inkluzivno novcanice u dzep(ove)
- Silujte papucicu za gas ponovo - sta ce vam inace pogon na sva cetiri tocka
- Vozite max. do prve benzinske - ispraznili ste rezervar u proceduri "bankomat-motor sound"
- Vratite se kod bankomata, jer ste potrebne novce potrosili na gorivo
- Krenite opet sa kocenjem od 100km/h na 0...

Kada vam dosadi "rat race", pre nego sto se provozate do bankomata - povezite zenu sa sobom!
Oh, pardon, pustite zenu da vas odveze do bankomata - ustedecete em gorivo, em besmisleno ubacivanje kartica, a "prijatan" telefonski razgovor svakako!

Updated 2 time(s), Last update (triViALna) 2006-05-30 13:07

triViALna is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#69: (2006-05-30 13:28)
wiDm da C se potrooDla
... koga C T oPsala?
Mr.Beena?
...
miCm - booDmo ozBljni na trenutak - ni`e da waljda werujesh u to da je gro mooshkaratza od te `fele?
(narawno - ne negiram da su takwi "upechatljiwiji" - ali me chuD da im dajesh na wazhnosti ... twoi Tp mooshkartza? )
...
ipak, kontam da cete T & koleginitze po jedu na nekoj sledecoj temi konstatovati kako je masa mushkaraca fascinirana svojom produzhenom falusoidnoscu u obliku ruchice menjacha & swog ispoliranog MezimCheta - i `de se onda uklapaju segmenti:" - Ne pomerajte se sa mesta iako ste automat zakacili retrovizorom (jer kome ti pa jos trebaju)" & " Otvorite vrata od kola (ali pri tome pokusajte da ne srusite bankomat)"??? - >>>

...
hehehe - kolizija, maj dij`RR - kolizija sa velikim K`!
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#70: (2006-05-30 14:15)
...dok je kolizija (sa malim ili velikim k) nije kolektiva ili...???

Ajde da budem ozbiljna skrozzz (kada nemam usiju, smejem se oko glave), DA, ne samo da verujem, nego fakticki znam, da je auto=produzetak penisa masovni fenomen muske populacije! Zenama nekako i mozes da "uvalis" to "cudo na 4 tocka" iskljucivo sa dizajnom "exterieu-ra", muskarcima uglavnom sa "interieur-om", pre svega onim "ispod haube", pozeljno u obliku V-motora na 12 cilindera. Kad se pusi, nek se dimi....How ever, posvecivala ja licno tim "mutantima" malo ili malo vise paznje u "expanziji fenomena" nebitno je, bitno je da automobilska industrija nesmanjenim intenzitetom cveta! Prema tome :
Don't hate the player, hate the game!

Jeste da ovo nema veze sa zadatom temom, al doslo mi eto - ebi ga, niko nije savrsen (al je ovaj post zavrsen)!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 318, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.