Dragi moji šta mislite o frizuricama na intimnim delovima tela, koliko ste upoznati sa tim, da li to praktikujete i da li vas je blam da možda nešto tako uradite? Pitanje za muškarce: koliko vam se to sviđa, da li možda želite da vidite srce, macu, kucu ili neku drugu frizuricu.... Ili pak volite da dole nemate nikakve dlačice?
... ja lično ... Brazilliana style ...
Updated 1 time(s), Last update
(drjelena)
2006-02-09 23:22
drjelena
(female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
Moram jos malo sada ja na ovu temu.Ako nema sumice,kako pevati pesmicu "u sumici zeka sedi SPI,jadan zeko sta ti bi sto ne mozes SKOCITI,SKOCI SAD,SKOCI SAD"?
korak do sna
(female, 98)
Til your eyes share into dustI could feel myself under your fateI could feel my eyes turning int
.....jedan od preduslova....za razmišljati na temu sexa sa njom...perfektna depiliranost....4 mm ispod kože....a u nesvest padaju kada to proveravam cigaret papirom...... ...ca blues
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.