Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 15714, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 11
steave1973
#101: (2007-07-14 21:17)
vash stil voznje?
Jurim 30 na sat, oće fića da se raspadne.
Šta ću kade volim brzu vožnju.
Brzina mi je vrlina
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
#102: (2007-08-03 19:01)
vash stil voznje?
Vozim brze nego prosecan vozac. Jednostavno, kada vozim polako opasniji sam jer mi ne drzi paznju lagana voznja. Sem jednog izletanja na Kosutnjaku u zumskom periodu nisam imao nekih nezeljenih situacija.
BTCC (male, 21)
#103: (2007-09-04 18:55)
vash stil voznje?
kako vozim, znaju oni koji su se vozili samnom...a sve je manje onih koji pristaju i koje pustam da budu suvozaci..prvo, kad je neko pored mene mnogo vise pazim, a znaci da moram manje agresivno da vozim, a to znaci sporije, i to znaci da bolje ici sam...

Znaci stil voznje loodaka,,,sta cu volim tako,,,naravno uz postovanje svih mjera bezbjednosti, crveno na semaforu, prvenstvo prolaza i pjesaci...i ostalo naravno....

A da volim brzo,,,volim, cak sam zavrsio kurs brze voznje koji prolaze vozaci biznismena i drzavnika,,,,loodilo...sto uz apsolutno ispravan auto, pripremljen za naprezanja i preko 500 000 km iza sebe kao vozac, bez ijednog udesa koji sam izazvao, kvrcali me na raskrsnicama pri 20 na sat, ali nikad mojom krivicom...mogu da kazem, moze mi se

Updated 1 time(s), Last update (dandy) 2007-09-04 18:57

dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
mirkic
#104: (2007-11-28 02:38)
vash stil voznje?
sto mi moj b`ro rekao "lakse malo otpasce ti hauba"
mirkic is no longer member of Romance Cafe
Nar
#105: (2007-11-28 10:44)
vash stil voznje?
Sa uzivanjem i nikako drugacije!
Valjda imam neki gen, zalutali, volim sama sebe da vozim, brzo, ali sigurno... ili sporo, a opet sigurno. Ako se ne osecam da to mogu onako kako zelim, ne vozim! Parkiram i uzmem taksi!
Moze da se smeje ko hoce, ali je tako. Najbolju reputaciju imam po klisurama, krivinama, vuk..nama i ostalim zavijucima nase male zemlje nadaleko sredenjih puteva.
Elem, niko se dosad nije zalio ni od muskih ni od zenskih, pitali je l' moze jos, hvalili... od sigurnosti, prijatnosti pa do muzike, udobnosti i sl. Mada sam se ja zalila na neke svoje suvozace i sad njih vise ne vozim nikuda - kad ne znas da pevas, cuti bar...
Eh... kao suvozac sam zahtevna, opet bih ja da uzivam u tom finom osecaju "sedim, a idem" a to je nekad jako tesko naci - neverovatan je broj nesigurnih vozaca i medju zenama i medju muskarcima.
Dakle... kad god sednem za volan imam u podsvesti divni osecaj "pevamo dok putujemo ka moru!"
Nar is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
NENA412
#106: (2007-11-28 10:48)
vash stil voznje?
Od uvek sam volela da vozim i polozila cim sam napunila 18.Vozila sam od kante do auta, mislim da je vazno uciti se na starijim modelima i da ko odmah sedne u novu limuzinu nema iste reflekse( jos ako je limuzina tatina).
Volim brzu voznju ali samo kad sam ja za volanom i kad uslovi dozvoljavaju.Uzivanje je auto-put kroz Nemacku( bez radara).
Ne volim biti suvozac niti mogu zaspati kad me neko vozi ali mi prija kad mama ili tata(kao iskusniji vozaci) spavaju dok ja vozim.

Dobar vozac po meni mora prvo da uziva u voznji i cenim kad neko kaze imam dozvolu vec x godina ali nije to za mene.
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Chorba
#107: (2007-11-28 10:50)
vash stil voznje?
Zavisi koga vozim i gde je vozim i... da li pravimo... pauze...

Voznja je slozen projekat
Chorba is no longer member of Romance Cafe
#108: (2007-11-28 11:53)
vash stil voznje?

Mislim... šta reći?!?

Ili je ovo za
HRABROST sta je to
ili za
Šta vas je danas iznerviralo?!?
ili za
A vi.. kojom brzinom?
ili za ?!?
takvo prijateljstvo nije moguće, slažete li se?
ili za
Fotografije - lichni osvrt na stvarnost
ili za
...

nnoocc (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
samsasvimsam
#109: (2007-11-28 11:54)
vash stil voznje?
zar si morao?
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#110: (2007-11-28 14:05)
vash stil voznje?

Pravo dat' velim, ne sećam se.
Beše to pre 10 i kusur godina.
Tada, pretpostavljam da me nije previše "žuljalo".
Mislim, po džepu.

nnoocc (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
total: 167, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.