Romance Cafe forums

All forums

vash stil voznje?  

views: 12520, replies: 167
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-10 20:02
vash stil voznje ?
kako vozite ? brzo ? polako ? obazrivo? rizichno? itd.........

shta je za vas dobar vozach dok ste vi u ulozi suvozacha ?

ja vozim , nakon puno godina , sa odredjenom dozom obazrivosti i gotovo bez rizika,ali se i dalje drzi noga "pristojno" na gasu..

samo jednom sa uspeo da zaspim kao suvozach i to sa mojom bivshom zzenom.. chudo kakva je to faca za volanom, a ZZENA !?!?
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 9
jazzer
#81: (2007-04-10 17:20)
vash stil voznje?
Problem su primitivci koji su sisli s planine , nekako se domogli dzipa ili nekog BMW-a pa im to dodje dobro za lecenje frustracija. Njih se treba paziti. za sve ostalo postoje saobracajni znakovi
jazzer is no longer member of Romance Cafe
ekranka
#82: (2007-04-10 18:17)
vash stil voznje?
..volim brzu voznju..vozim bmw-a..i nisam sisla s planine.. mislim..lijecis li ti t svoje frustracije takvim primitivnim razmisljanjima..prosli vek.. moglo bi se reci..
ekranka is no longer member of Romance Cafe
#83: (2007-04-10 18:45)
vash stil voznje?
i 220 se cini........polako..........
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#84: (2007-04-10 18:56)
vash stil voznje?
Ja se izvinjavam mladoj dami sa monitorom i BMW-om, ali je Dr u pravu!
Dr su uvek u pravu!
I kad nisu, vidi pod 1!
Za sve su krivi ovi sto su sisli s planine !
JA da vam kazem!
Da oni nisu sisli s planine, sada bi lepo ravnicarska kasta ljudi urbanog porekla i plemenitog rodoslova mogla mirno da ispija svoje popodnevne kafice u kafani Dardaneli.
UPS, pa nje vise nema!
Zaboravih!
Moracemo samo da utrdimo od koje godine se vazi dolazak tih brdjana u gradove jer gradovi nisu postojali dok se u njih neko nije doselio iz neke pripizdine, pardoniram se na izrazu.
Smrdljivi lukac i vunene carape na kojima su doneli blato iz svojih ruralnih krajeva svakako su zagadili lepe balkone i karijatide koje drze stilske krovove, ali mi se nekako cini (javlja) da su upravo ti brdjani, opanci, supci, sabani, pritke, vunovlacari skolovali svoju decu da postanu intelektualci raznih anfasova i profila, izmedju ostalog i doktori sto na Hipokrata (SVI DO JEDNOG BEZ IZUZETKA !!!) davno zaboravise.
AKo neko nije uzeo novac kako ne bi isprljao ruke, u Srbiji zemlji grdnoj svakako je kao Dr bio bar jednom u zivotu u situaciji da mu se progleda kroz prste, ucini neka usluga ili makar prijatniji pogled uputi samo i iskljucivo zbog toga sto razlikuje laparatomiju od traheotomije i sto mu rinofaringitis znaci nesto vise od jezicke vezbe ...
NE VOLIM LEKARSKU PROFESIJU u nas jer je stravicno devijantna !
Svako ko je imao plac u Ripnju sa dosta sljiva i kajsija za bure rakije te 4 ovce mogao je da polozi bilo koji ispit na medicinskom fakultetu u Beogradu.
Tvrdim !
I sada ce oni da lece mene i moju decu ?
Mac malo !
Ako moram da odem kod lekara, idem samo da se nahebem majke nekoj od namgrgodjenih sestara u Domu zdravlja i jos jednom se uverim da sam u pravu sto kuvam cajeve i verujem babama i travarima mnogo vise nego nabedjenim Dr-ovima.
Rekoh familiji da me zveknu macolom od 4 kg u celo ako se razbolim pre nego da me odvedu kod Dr!
A mogli bi da napravimo simpaticnu analizu koliko saobracajnih nesreca u BMW-ovovovima poslednje generacije su napravili upravu urbani Drovovovi ...
Izvinite, odoh da zalijem rotkvice ...
GOJKO SISA (male, 99)
Mac UVEK ima dve ostrice !
Monsieur Da
#85: (2007-04-10 18:57)
vash stil voznje?
Monsieur Da is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2007-04-10 19:10)
vash stil voznje?

ima jos stilova ..........i stilova.......
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
steave1973
#87: (2007-04-10 22:50)
vash stil voznje?
steave1973 is no longer member of Romance Cafe
#88: (2007-04-11 23:27)
vash stil voznje?
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
maski

VIP
#89: (2007-04-13 12:33)
vash stil voznje?
napuho sam gume....
promenuo sam paknove.....
no more city bus for me
maski (female, 38)
carlos santana fragrance
triViALna
#90: (2007-04-13 13:23)
vash stil voznje?
moj stil je da menjam stil bez stila...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
total: 167, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis