ceca1978: Bas razmisljam nesto, danima se pitam...
Da li se svaka zena uoci svoje svadbe oseca ovako zbunjeno, uplaseno, ranjivo... ili sam ja izuzetak?
Ostvarenje sna mi je na dohvat ruke... bela vencanica, sa dugackim velom, mladozenja u elegantnom odelu, sve je tako uzbudljivo, prelepo, posebno....
Samo njegov i moj dan!
A sledeceg jutra? I onog iza njega, i onog iza... i svakog sledeceg dana?
Je li normalno da se ovako plasim, da strepim ?
Zelim da ga svakog bozjeg dana docekujem sa posla sa kafom i ruckom, zelim da delim sa njim i dobro i zlo, zelim da nam se zivoti stope, da zivimo bas kako smo i planirali, zelim da se upetljam u pelene, bebi-papice, zekice i benkice!!!
I kada je to sve tako, a tako je - cemu onda ovaj grc u mom stomaku, i ovaj strah, ili tacnije receno, strepnja, sto mi ne dozvoljava da spavam nocu???
Je li to normalna stvar, ili sam ja nacisto odlepila?
Ceco -

, & naravno -
...
opushteno - tvoj "odlepitis" nije strah, nego oprez, a ako je za jedan odnos neshto bitno onda je to spremnost na trud koji zhelish da ulozhish... od tolike spremnosti naravno da te hvata neshto shto se jednostavno zove - trema

...
... sudeci po stavovima koje (veoma konzistentno) iznosish, zastupash - nema sumnje da posedujesh sve kvalitete potrebne za to shto zhelish... mada, kao shto i sama znash, nije sve u lichnim kvalitetima - poneshto se pita i druga strana, no to je rizik na koji moramo biti spremni -
se la vi, zar ne?
so, shto bi reko Del-boy - "... ko se usudi - pobedjuje!!

"
best vishiZ