MiniMaus: ... Mozhda ovo ne potpada pod trach... ali se shiri kao vatra... L&M na moju veliku Nesrecu upoznala...

zhensku osobu koja svoju nesposobnost za normalne medjuljudske odnose lechi na nachin shto
licemerno i poprilichno podlo ide okolo i laje o svima i sa svima o njima (ma ni ona ne razume koga, kada i na koji nachin je zapljunula)... Chudim se samo kako je uspela da spuca tol`ko godina u pedu a da joj svi ti koji prodjoshe (i pobegoshe) kroz njen zhivot nisu skrenuli pazhnju da se dobro dobrim vraca... a loshe... Jbg... tetka...
Olajavanjem i pljuvachinom nikakvo dobro se ne mozhe izroditi... mozhes steci josh par neprijatelja pride... pa "ako" ti je to strast & fetish... Navali...
Ja i dalje drzhim chas...
Ali stvarno si bolesna devojka, naravno da se u ovome ne nalazim, ipak iz svega navedenog znam da na mene mislis na osnovu tvojih bolesnih izjava u istom, a to koliko sam ja ok osoba, koliko prijatelja imam i onih koji bi me rado za prijatelja, uzgred malo njih ja licno smatram da su pravi, ipak imponuje mi ako znam da oni mene smatraju pravim prijateljem!!! Sto zbog toga sto mi je diskrecija, poverenje i dobrota i ako u nju ne verujes jaca strana, sto zbog toga sto sam uvek tu da im na bilo koji nacin pomogne,a sada tracarenje, ljubomora ili hobi-definitvno si i ako si htela da lajes ali sada stvarno izvini, presla si prag moje tolerancije, mozemmo da se salimo i prepcavamo u granicama ljudskosti.ali vise si limite sve preskocila i recicu ti da si jedna "bolesna devojka", ne daj boze organski sem izgleda bolesna u smislu onoga sto pises, i krajnje je vreme da me" ostavis na miru" !!!!
Ovo je zadni put da sam ti se obratila u nameri ili da me ignorises i mene i sve ono sto je upuceno drugima a ne tebi, ili cu sledeci put kada procitam tako nestop bezobrazno kao sto pises biti onakva kavom ne mozes ni da zamislis da mogu!
Usput koje u mom zivotu, koliko je njih proslo, ako je proslo, stvari su koje o meni ne znas ni ti ni vecin, i naravno ovde smo zbog necega sto je svako u ovome sebi kao nesto ok nasao, a ne da zadiremo u tudje privatnosti i iste ismejavamo, a ti o meni nista ne znas ama bas nista,i ne treba ni da znas, a i da znas, veruj mi da bi se iznenadila koliko je iza jedne unusual pozitivnog!
A da se dobro dobrim vraca, ako je tako bicu preplavljena izlivima dobrote drugih prema meni do kraja zivota! Ti uzivaj u svom zivotu, a mene ne diraj, sda sam krajnje ozbiljna!
Sve najbolje i usput temu si promasila, a da se ovi ljudi ovde ne bi smejali prepucavanjim amojim i tvojim, sve sto ti nije jasno imas i drugi nacin da mi kazes, tojest obratis mi se!
Ne kazem da u prepirkama sa tobom mozda preterala nisam, ali te nisam vredjal i koristila svaku priliku da te dezivuisem na bilo koji nacin pa i na forumu koji tome nije adekvatan!
Sve najbolje
p.s. Kad bilbordujem, bilbordujem Ljubav... a ne propagiram pljuvachinu po bivshim drugarima, mladicima... i ne filozofiram o nechemu sto nisam dozhivela... Mashta radi svashta, pa se ponekad i pretera u istoj...