Romance Cafe forums

All forums

Tračanje - hobi ili ljubomora?  

views: 10495, replies: 208
total: 208, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 next page last page of 21
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-13 12:31
NAVEDITE NAJGLUPLJI TRAČ KOJI STE O SEBI ČULI ?

Evo, ja ću prva ... da imam pirgave ruke ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 20
#191: (2008-06-11 11:03)
... Mozhda ovo ne potpada pod trach... ali se shiri kao vatra... L&M na moju veliku Nesrecu upoznala... zhensku osobu koja svoju nesposobnost za normalne medjuljudske odnose lechi na nachin shto licemerno i poprilichno podlo ide okolo i laje o svima i sa svima o njima (ma ni ona ne razume koga, kada i na koji nachin je zapljunula)... Chudim se samo kako je uspela da spuca tol`ko godina u pedu a da joj svi ti koji prodjoshe (i pobegoshe) kroz njen zhivot nisu skrenuli pazhnju da se dobro dobrim vraca... a loshe... Jbg... tetka...

Olajavanjem i pljuvachinom nikakvo dobro se ne mozhe izroditi... mozhes steci josh par neprijatelja pride... pa "ako" ti je to strast & fetish... Navali...

Ja i dalje drzhim chas...

p.s. Kad bilbordujem, bilbordujem Ljubav... a ne propagiram pljuvachinu po bivshim drugarima, mladicima... i ne filozofiram o nechemu sto nisam dozhivela... Mashta radi svashta, pa se ponekad i pretera u istoj...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
fer

#192: (2008-06-11 11:31)
Navedite najgluplji trach ....

Toliko je gloop ... da mi se i ne navodi .

Ali ... gladan je nahranjen !
Neka je.

Samo nek jede ...
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Rakas
#193: (2008-06-11 12:38)

Gle, nestade slike

Updated 1 time(s), Last update (Rakas) 2008-06-11 12:40

Rakas is no longer member of Romance Cafe
#194: (2008-06-11 12:41)
MiniMaus: ... Mozhda ovo ne potpada pod trach... ali se shiri kao vatra... L&M na moju veliku Nesrecu upoznala... zhensku osobu koja svoju nesposobnost za normalne medjuljudske odnose lechi na nachin shto licemerno i poprilichno podlo ide okolo i laje o svima i sa svima o njima (ma ni ona ne razume koga, kada i na koji nachin je zapljunula)... Chudim se samo kako je uspela da spuca tol`ko godina u pedu a da joj svi ti koji prodjoshe (i pobegoshe) kroz njen zhivot nisu skrenuli pazhnju da se dobro dobrim vraca... a loshe... Jbg... tetka...

Olajavanjem i pljuvachinom nikakvo dobro se ne mozhe izroditi... mozhes steci josh par neprijatelja pride... pa "ako" ti je to strast & fetish... Navali...

Ja i dalje drzhim chas...

Ali stvarno si bolesna devojka, naravno da se u ovome ne nalazim, ipak iz svega navedenog znam da na mene mislis na osnovu tvojih bolesnih izjava u istom, a to koliko sam ja ok osoba, koliko prijatelja imam i onih koji bi me rado za prijatelja, uzgred malo njih ja licno smatram da su pravi, ipak imponuje mi ako znam da oni mene smatraju pravim prijateljem!!! Sto zbog toga sto mi je diskrecija, poverenje i dobrota i ako u nju ne verujes jaca strana, sto zbog toga sto sam uvek tu da im na bilo koji nacin pomogne,a sada tracarenje, ljubomora ili hobi-definitvno si i ako si htela da lajes ali sada stvarno izvini, presla si prag moje tolerancije, mozemmo da se salimo i prepcavamo u granicama ljudskosti.ali vise si limite sve preskocila i recicu ti da si jedna "bolesna devojka", ne daj boze organski sem izgleda bolesna u smislu onoga sto pises, i krajnje je vreme da me" ostavis na miru" !!!!
Ovo je zadni put da sam ti se obratila u nameri ili da me ignorises i mene i sve ono sto je upuceno drugima a ne tebi, ili cu sledeci put kada procitam tako nestop bezobrazno kao sto pises biti onakva kavom ne mozes ni da zamislis da mogu!
Usput koje u mom zivotu, koliko je njih proslo, ako je proslo, stvari su koje o meni ne znas ni ti ni vecin, i naravno ovde smo zbog necega sto je svako u ovome sebi kao nesto ok nasao, a ne da zadiremo u tudje privatnosti i iste ismejavamo, a ti o meni nista ne znas ama bas nista,i ne treba ni da znas, a i da znas, veruj mi da bi se iznenadila koliko je iza jedne unusual pozitivnog!
A da se dobro dobrim vraca, ako je tako bicu preplavljena izlivima dobrote drugih prema meni do kraja zivota! Ti uzivaj u svom zivotu, a mene ne diraj, sda sam krajnje ozbiljna!
Sve najbolje i usput temu si promasila, a da se ovi ljudi ovde ne bi smejali prepucavanjim amojim i tvojim, sve sto ti nije jasno imas i drugi nacin da mi kazes, tojest obratis mi se!
Ne kazem da u prepirkama sa tobom mozda preterala nisam, ali te nisam vredjal i koristila svaku priliku da te dezivuisem na bilo koji nacin pa i na forumu koji tome nije adekvatan!
Sve najbolje

p.s. Kad bilbordujem, bilbordujem Ljubav... a ne propagiram pljuvachinu po bivshim drugarima, mladicima... i ne filozofiram o nechemu sto nisam dozhivela... Mashta radi svashta, pa se ponekad i pretera u istoj...
unusual (female, 34)
#195: (2008-06-11 12:50)
... @Unusual...

Deder pojasni mi gde si se ti pronashla u mom postu... I odakle ti ideja da kad pishem, pishem tebi... Plizz idi chitaj nekog` drugog... Ja tebe upoznala nisam, ili sam u krivu, a?

Kako god... ni jedno slovo tebi nije upuceno...

Ae sad... Zbogom & best wishes...
MiniMaus (female, 35)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#196: (2008-06-11 12:57)
Ucinilo mi se ili ne, ja citam i ono sto drugi nekada i ne citaju, milsim ono izmedju redova!
Lepo ako se slucajno nadjoh u tim ruznim recima na postu
Ok i tebi many greathings from unusual

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-06-11 12:58

unusual (female, 34)
#197: (2008-06-11 12:58)
...svi shto gube, imaju pravo da se ljute...
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#198: (2008-06-11 13:10)

... A i ljubomora se lechi... (kad je opsesivna)... To beshe patologija?
MiniMaus (female, 35)
#199: (2008-06-11 13:13)
...boles'...eee, da mi je taj mozak...neka, lakshe mi je 'vako...chuj, lakshe?...LEPSHE!!!...ma...
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
NENA412
#200: (2008-07-14 12:04)
hoby kada nije zlonamerno i kad smo svesni da svaka pricha ima bar dve prave verzije
ljubomora kada uzzivamo nekom preneti trach za koji smo sigurni da tje ga manje ili vishe povrediti

praktikujem samo prvi i uvek hladne glave...ljude iskljuchivo cenim po stavu koji imaju prema meni i meni bitnim stvarima, a sve rekla-kazala okachim machku o rep
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
total: 208, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 next page last page of 21
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis