Romance Cafe forums

All forums

Sponzoruše naše omiljene sugrađanke  

views: 30429, replies: 387
total: 387, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 39
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-16 17:00
Sponzoruše..naše omiljene sugrađanke
"Kako to misliš kombinacija...? pa ti meni značiš previše...
zalepila sam naš kondom ispod naslova "Dragi dnevniče"...

Updated 1 time(s), Last update (Sasko) 2006-02-16 17:01

Sasko is no longer member of Romance Cafe
page: 36
#351: (2007-06-24 16:25)
Sponzoruše naše omiljene sugrađanke....
Tako je Cruela
( de Will....usput , šta bi sa onom bundicom od Dalmatinaca ) .....

...ali zezanje ide isključivo u pravcu
"muškarac" koji ne mora imati ništa drugo osim love...
" devojka " kojoj i ne treba ništa drugo osim love......a i ne nudi ništa drugo osim "LOVE"

Naravno da je kategorija muškarac nešto sasvim drugo, ne vezano za godine....i ne znači da je svaki od njih koji ima "sva bogatstva" - obavezno i SPONZOR....
Kao što ne znači ni da je svaka mlada devojka koja je pored nekoga sa "svim bogatstvima "
...obavezno i SPONZORUŠA....

Baš ništa se ne može i ne treba globalizovati i bukvalizovati
to je samo zezanje.....

Updated 1 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-06-24 16:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#352: (2007-06-24 22:10)
Naravno, Fer !
Vidis kako se mi lepo slazemo po pitanju musko-zenskih odnosa , iskustvo valjda...
I naravno - nema generalizacija!
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
Partybrejker
#353: (2007-06-25 01:35)
... i naravno - ima generalizacija ... chitava ova tema i jeste upravo to ...

... niko ne tvrdi da nema mladih und zgodnih sponzora, no oni su uglavnom u maniru "200 na sat", "Ilo care ne dai pare", "kesh-kolitza-schmekeritza", i tai rad... shto bi rekli - izmilelo ispod kamena...

... ono shto definishe sponzora i sponzorushu nisu njihov izgled, starosna dob, ili kolichina para, nego primarni motivi za "simbiozu" (chini mi se da je to prikladniji izraz nego "veza" - osecam da bih upotrebom istog termina uvredio sve one kojima su za rilejshnship bitni medjusobni emocionalni & ini odnosi, a ne plutokratska definicija statusa)

...
jedan od najjachih, ali ipak kvazirgumenata sponzorusha i njihovih pravobranilaca je pozivanje na Majchicu Prirodu... kao, (& shatro), one u liku & delu sponzora (kinta & motj) prepoznaju modernog "lovca i zashtitnika", nekog sa prerogativima alfa muzhjaka, sposobnog da bude Pater Familijas... na stranu shto je smeshno tako neshto i pomisliti, zamisliti te upradjene prodavce magle kao oCheve & muzheve, i da ne pominjemo kako je velika vecina takvih vec dobrano u brachnim vodama, i da im mlado meso u stvari sluzhi kao surogat za petarpanovski crveni Ferari, nego je i sama pomisao da su oni manje vremeshni "mladi lavovi" u stvari uglavnom mamini & tatini sinovi koji sa sticanjem dobara kojima raspolazhu imaju veze koliko i Papa sa Pravoslavljem...

...
dakle, ako zhelite argumentovano - izvolite ... ali moine da se igramo nojeva koji zabijaju glavu u pesak s`parolom:"ne vidish me!"...

shto se mene tiChe - Vid mi je sasvim u redu
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#354: (2007-06-25 12:12)
AHA ...e onda 'vako :

Nismo do sada dotakli ovo pitanje ( od velikog društvenog interesovanja ) iz jedne - "druge" perspektive.
Naime, opšte je poznato da postoje i muške SPONZORUŠE, kao naši omiljeni sugrađani .

U tom smislu, mada se o tome malo, nerado i jako retko priča , trebalo bi i to onako uzgred pomenuti.
Možda neko ima sličan primer ili .......
možda se neko prepoznaje ???
Evo ja da probijem led :
......kao "dobrostojeća 91-godišnjakinja" , neki dan dobih jednu takvu ponudu ! ......

pa kaže :
"Ja ne pravim problem oko sitnica. Oš budeš moja sponzoruša?
Doduše nisam baš nešto pri kinti, ali ko ga ebe nije sve u lovi."

Šta drugo da kažem ........osim
JER...kada se bolje razmisli....u sponzorisanju ima tolikoooo humanizma a i renesanse.......ko te pita za romanse
ferlucifer (female, 59)
Zardoz
#355: (2007-06-25 12:29)
... koliko kapiram - neshto si pobrkala

on nije hteo da ti njemu budesh sponzor, nego obrnuto... samo shto trenutno nije pri kinti ... a Grof nije cicija (sem kad` nema para :D))...
...
eto, i ja sam morao da se dovijam za ovaj post, isputzao forumski kredit za danas, a na fonu sam josh tanji... obzirom da necu skoro ka gradu - nasha galerija duplih nikova je uvecana za josh jednog chlana

(... i ne 3poojte - ovo je jedini )
Zardoz is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#356: (2007-06-25 12:33)
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#357: (2007-06-25 12:41)
...... ......
ferlucifer (female, 59)
#358: (2007-06-25 14:18)
svi smo mi po malo sponzori
Drina (female, 73)
#359: (2007-06-25 14:21)
a jesam ja sponzorusha ako mi muzz kupi auto ??
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#360: (2007-06-25 14:23)
to ti priccam...
btw,zato paliss sada? ok,

Drina (female, 73)
total: 387, displayed: 10, page: first page previous page ... 28 29 30 31 32 33 34 35  36  37 ... next page last page of 39
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis