... i naravno - ima generalizacija

... chitava ova tema
i jeste upravo to

...
... niko ne tvrdi da nema mladih und zgodnih sponzora, no oni su uglavnom u maniru "200 na sat", "Ilo care ne dai pare", "kesh-kolitza-schmekeritza", i tai rad... shto bi rekli - izmilelo ispod kamena...
... ono shto definishe sponzora i sponzorushu nisu njihov izgled, starosna dob, ili kolichina para, nego primarni motivi za "simbiozu" (chini mi se da je to prikladniji izraz nego "veza" - osecam da bih upotrebom istog termina uvredio sve one kojima su za rilejshnship bitni medjusobni emocionalni & ini odnosi, a ne plutokratska definicija statusa)
...
jedan od najjachih, ali ipak kvazirgumenata sponzorusha i njihovih pravobranilaca je pozivanje na Majchicu Prirodu... kao, (& shatro), one u liku & delu sponzora (kinta & motj) prepoznaju modernog "lovca i zashtitnika", nekog sa prerogativima alfa muzhjaka, sposobnog da bude Pater Familijas... na stranu shto je smeshno tako neshto i pomisliti, zamisliti te upradjene prodavce magle kao oCheve & muzheve, i da ne pominjemo kako je velika vecina takvih vec dobrano u brachnim vodama, i da im mlado meso u stvari sluzhi kao surogat za petarpanovski crveni Ferari, nego je i sama pomisao da su oni manje vremeshni "mladi lavovi" u stvari uglavnom mamini & tatini sinovi koji sa sticanjem dobara kojima raspolazhu imaju veze koliko i Papa sa Pravoslavljem...
...
dakle, ako zhelite argumentovano - izvolite

... ali moine da se igramo nojeva koji zabijaju glavu u pesak s`parolom:"ne vidish me!"...
shto se mene tiChe - Vid mi je sasvim u redu