Romance Cafe forums

All forums

kakav sex bi vodili?  

views: 12275, replies: 131 LOCKED
total: 131, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 14
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-29 21:21
kakav sex bi vodili?
mislim na poze.
damir79 (male, 27)
OVDE SAM SAMO ZBOG VAS!
page: 11
#101: (2005-06-03 23:47)
kakav sex bi vodili?
Justina: mozda ti i tu treba koncentracija kao za 69. ili ti to radi sa ili bez razumevanja.

Ne, tu je sve kristalno jasno, barem meni

onda ti to lose radis ako ti je sve kristalno jasno.kad ti mrak padne naoci i kad se izgubis u prostoru neznas sta ces od srece i slasti,TO SE ZOVE S E XXXX...

PS:probe NE naplacujem
strela (male, 42)
mozda sam bas ja taj o kome mastas,javi se sta bude bice
#102: (2005-06-03 23:55)
kakav sex bi vodili?
onda ti to lose radis ako ti je sve kristalno jasno.kad ti mrak padne naoci i kad se izgubis u prostoru neznas sta ces od srece i slasti,TO SE ZOVE S E XXXX...

PS:probe NE naplacujem

Uh... neka ostane na tome da to lose radim... odoh linijom manjeg otpora..
Justina (female, 41)
Life is a simply "mauvais quart d'heure" made up of exquisite moments ..
#103: (2005-06-08 10:59)
kakav sex bi vodili?
veoma dug,jer ja sam izdrzljiv i sex traje i do sat vremena,naravno volim sve u sexu,ali najpre predigra a kasnije sex u svim pozama bez prestanka
bocko (male, 30)
trazim pravo zensko,godine nisu bitne
gastongasa
#104: (2005-06-08 05:25)
kakav sex bi vodili?
u divan sa ribama u restoranu i sa skampima i sa morskim plodovima
sa racicima i lososom da mi lepo donmose morske zajebancije a ja da svrsavam dok jedem.Naravno i kvalitetno vino.
gastongasa is no longer member of Romance Cafe
#105: (2005-06-09 01:07)
kakav sex bi vodili?
E dragi moji muskici svi ste jaki na recima.Ima izuzetaka ali su retki vrlo.
kleopata_ (female, 36)
sad mu vise nije nista,ubio si ga kao zeca
Please note: VIP members do not see advertising
Nemirko1
#106: (2005-06-09 01:28)
kakav sex bi vodili?
kleopata_: E dragi moji muskici svi ste jaki na recima.Ima izuzetaka ali su retki vrlo.

Stara tema... muskarci krivi.... gde su zene u celoj prici? Kako jedan muskarac sa jednom zataji ili je onako... a sa drugom je vrhunski ljubavnik. Tipicna greska da zena legne i hoce da bude zadovoljena... a gde je davanje .... da bi i dobila........
Nemirko1 is no longer member of Romance Cafe
#107: (2005-06-09 04:26)
kakav sex bi vodili?
.....
A CIKA NEMIRKO1 (VALJDA IH IMA VISHE ) GDE JE TU ISKUSTVO SHODNO GODINAMA??? ILI TO NE MORA DA BUDE SRAZMERNO???

Updated 1 time(s), Last update (veka038) 2005-06-09 04:29

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
maski
#108: (2005-06-09 08:33)
kakav sex bi vodili?
ja se ubacujem ovako bezveze preko reda...al bas me briga.....

daklem mislim da nije srazmerno.....ne mora da bude....empatija je kljucna stavka u celoj prici....a i horoskopski znak ..... bik, lav, strelac...uznaku ili podznaku garantuje eroticnu osobu.......eh! sad! iako su predispozicije tu mogu mozak i kompleksi mnogo toga da pokvare...... primerice: on je bik i naelektrisan strasno al je dosadan do jaja i smara 200...pa jbg..ubiche zzelju za zivotom a ne samo za sexom
maski is no longer member of Romance Cafe
Nemirko1
#109: (2005-06-09 13:54)
kakav sex bi vodili?
veka038: .....
A CIKA NEMIRKO1 (VALJDA IH IMA VISHE ) GDE JE TU ISKUSTVO SHODNO GODINAMA??? ILI TO NE MORA DA BUDE SRAZMERNO???

Citaj, Nemirko(1)jedan a ne prvi, kad razmislis o aluziji, kazce ti se samo.........

Godine (iskustvo) i znanje nazalost nema uvek direktnu srazmeru...... vise je bitan "tvoj" psihicki svet ...kako sve to dozivljavas i koliko mozes da das...
Nemirko1 is no longer member of Romance Cafe
#110: (2005-06-09 14:56)
kakav sex bi vodili?
Nemirko1:
veka038: .....

Citaj, Nemirko(1)jedan a ne prvi, kad razmislis o aluziji, kazce ti se samo.........

Godine (iskustvo) i znanje nazalost nema uvek direktnu srazmeru...... vise je bitan "tvoj" psihicki svet ...kako sve to dozivljavas i koliko mozes da das...

HVALA CIKO, JASNIJE JE... ZIVEO INDIVIDUALIZAM!!!
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 131, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 14
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis