Ljubav je samo
kako je nepredvidiva, iznenadjujuca, vreba, ne bira vreme i mesto. ljubav je tiranin! vladace doklegod ona to bude zelela.
pre, pa vishe od dve godine, ovde na ovom sajtu chitajuci teme na forumu, zagolica me odgovor @zene na jednoj temi. chak sam i reagovao besom. poslao sam joj poruku (provokativnu, naravno) ubrzo mi je odgovorila na slichan nachin. nasmejao sam se. tada nisam znao...
nashe druzenje je trajalo nekoliko meseci. jako, jako, intezivno. zaljubili smo se. ubedjen da je trenutak nasheg susreta neminovan, predao sam se. stajao sam bez ichega na sebi pred njom. i ona je. hej, pa ja sam sebi bio stranac. kakvo saznanje!
...kao nenajavljen letnji pljusak, sa gomovima i munjama ona je nestala. tek tako, od danas do sutra. kakav shok. eh...
dve godine bez kontakta, ali sa puno secanja.boli to, a da nekada nismo svesni zashto, zbog chega.
ona je dve godine bezala od mene. ja sam joj bio i losha noc i losh dan. bezala je od saznanja da postoji chovek koji je neshto izazvao kod zene ubedjene da je neshto sasvim drugo. plashila se. jako se uplashila. i grizla je savest, i bolelo je. sada znam, vishe nego mene.
...posle dve godine pojavila se na aerodromu. ja sam ostao bez rechi. i dalje sam.
ovo mesto mi je poklonilo neshto shto ni u najludjim snovima nisam verovao. neshto toliko lepo da to zelim da delim samo sa njom.
ipak postoji. ipak se deshava. i silno zelim i verujem da mi nismo jedini. to bi zaista bilo nefer...
ovo mesto ce nama ostati posebno...nadam se josh mnogima.
eto, ljubav je "samo" jedno inbox-pismo na romance-cafe_u...
Updated 1 time(s), Last update
(na zapadu agejn) 2008-03-06 13:45