Ma jok... Zabluda...
Gledate li vi ljudi filmove? Nisam pogledao niti jednu filmsku ljubav gde imaju sve... Obično nemaju ništa,pa se jedino tako i može napraviti dobar film ljubavni...
Nego ako nisi od sebe napravio statusni simbol,materijalni status teško da može doneti više od sexa sa iole boljim prostitutkama svoje duše,a posle i tela tek...
Materijalni status se pre može odnositi na brak ako je isti sinonim za ljubav,a pre da je sve drugo samo ne to...
Ono jest' da se bez qrca u svatove ne ide,da para vrti gde burgija neće,21 vek je,nismo u Kini,pa da se sudaramo biciklima,ali... stvarno ne videh ljubavi na filmu kad su svi materijalno obezbeđeni... A ako se nekom učinilo da je u RL svedok takvim ljubavima onda izbrojte do 10 tek da ne bude da je sve samo privid i kratkog daha,a da što više para sve više i tajni...
Imao sam jednu ljubav... Ali baš... U tih godinu dana sticajem okolnosti od Alfe 166 nove sa kožom i 200-300e za noć na poroke,pa sve do praćenja okolnim ulicama pešaka u 3 noću po najvećem pljusku k'o malo dete bez dinara u džepu zaključih da sve najbolje što bilo je u duši i njenoj i mojoj beše baš u tom vakumu gde materijalno ode u qrac k'o da ga više neće biti nikada...
Mator sam... Mojih 45 u februaru 2009. ne zanemarujte... Znam da mogu da imam i 95 i da ne znam ništa,ali bar mi u koje čemu verujte...

Ili i ne morate,po onoj... slušaj mene radi kako 'oćeš...