Romance Cafe forums

All forums

Ljubav je samo  

views: 23403, replies: 318
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-23 11:41
Ljubav je samo...
Citam danas novine i paznju mi zaokupi sledeci tekst
sa naslovom,Ljubav je samo - droga
Izemedju ostalog se kaze:
"Romanticna ljubav nije samo emocija,
nego bazicna privlacnost,
jaca od sexualne privlacnosti"
-
objasnjava antropolog Helen Fiser

Da li mislite da je to bas tako
ili imate neko svoje,specificno misljenje
ma zapravo,dajte svoje vidjenje...
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
page: 25
#241: (2008-04-30 15:35)
Ljubav je samo
"..Ljubaw je samo rijec i nista wise,ljubaw se uwijek isto cita i pise,tajne i strepnje su wec nesto drugo,i sapat njeznih rijeci uz kapi kise.."
Wild angel (female, 18)
SAT
#242: (2008-04-30 16:19)
Ljubav je samo
Ljubav je rec od pet slova,dva samoglasnika,tri suglasnika
SAT is no longer member of Romance Cafe
#243: (2008-05-04 16:57)
Ljubav je samo
Lubav nije samo ....to je citava enciklopedija!
Mijo69 (male, 39)
Za bolje sutra
gollubiccca
#244: (2008-05-05 14:24)
Ljubav je samo
rekla bih............postavila sam temu.....nestala je......ljubav je kad ceznes da kazes najdublje ,najdragocenije, najomiljenije reci.........ali se ne usudjujes.......strahujuci da bi ti se mogli nasmejati , da ti ne bi vratili istom merom............,da bi mogao igubiti..............ali ipak ides srcem i rizikujes....
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
DANAI
#245: (2008-06-15 01:34)
Ljubav je samo
LJUBAV JE, SINE, DICKIN PIM......

Slobodan Aligrudic....SJecas li se DOLY BELL.
DANAI is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#246: (2008-06-15 15:15)
Ljubav je samo
LjUBAV JE DIVNO STANJE I OSJECANJE!
dreams (female, 24)
Snivaj! Sanjam.
#247: (2008-06-15 21:54)
Ljubav je samo
i to je ljubav!

youtube.com/watch?v=PU3cGfAv5vg

Updated 1 time(s), Last update (wildone) 2008-06-15 21:58

wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
Sonya
#248: (2008-06-15 23:38)
Ljubav je samo
"Kad bih imao dar proricanja i znao sve tajne i sve znanje; kad bih imao puninu vere, tako da bih brda premeštao, a ljubavi ne bih imao, bio bih ništa.
Kad bih na hranu siromasima razdao sve svoje imanje, kad bih telo svoje predao da se sažeže, a ljubavi ne bih imao, ništa mi koristilo ne bi.
Ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva, ljubav ne zavidi, ne hvali se, ne oholi se. Nije nepristojna, ne traži svoje, ne razdražuje se, zaboravlja i prašta zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini.
Sve prašta, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi.
LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE."

Prochitah malopre u nechijem profilu.

TeoteCki to jako dobro zvuchi, samo shto u praksi obichno biva maaaaalko drugachije
Sonya is no longer member of Romance Cafe
#249: (2008-06-16 09:53)
Ljubav je samo
-nema nista od ljubavi ako nemas
jake argumente.recimo impresivan materijalni
status.nedostatak tog statusa samu ljubav
zamrzne.nekako se to zensko srce voljno
prepusti hibernaciji.sve tako do nadanog
i nadasve opravdano ocekivanog svog
*proleca*!
chovek (male, 45)
nisam jedini!
NeronChe
#250: (2008-06-16 10:15)
Ljubav je samo
Ma jok... Zabluda...

Gledate li vi ljudi filmove? Nisam pogledao niti jednu filmsku ljubav gde imaju sve... Obično nemaju ništa,pa se jedino tako i može napraviti dobar film ljubavni...

Nego ako nisi od sebe napravio statusni simbol,materijalni status teško da može doneti više od sexa sa iole boljim prostitutkama svoje duše,a posle i tela tek...

Materijalni status se pre može odnositi na brak ako je isti sinonim za ljubav,a pre da je sve drugo samo ne to...

Ono jest' da se bez qrca u svatove ne ide,da para vrti gde burgija neće,21 vek je,nismo u Kini,pa da se sudaramo biciklima,ali... stvarno ne videh ljubavi na filmu kad su svi materijalno obezbeđeni... A ako se nekom učinilo da je u RL svedok takvim ljubavima onda izbrojte do 10 tek da ne bude da je sve samo privid i kratkog daha,a da što više para sve više i tajni...

Imao sam jednu ljubav... Ali baš... U tih godinu dana sticajem okolnosti od Alfe 166 nove sa kožom i 200-300e za noć na poroke,pa sve do praćenja okolnim ulicama pešaka u 3 noću po najvećem pljusku k'o malo dete bez dinara u džepu zaključih da sve najbolje što bilo je u duši i njenoj i mojoj beše baš u tom vakumu gde materijalno ode u qrac k'o da ga više neće biti nikada...

Mator sam... Mojih 45 u februaru 2009. ne zanemarujte... Znam da mogu da imam i 95 i da ne znam ništa,ali bar mi u koje čemu verujte... Ili i ne morate,po onoj... slušaj mene radi kako 'oćeš...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-06-16 10:17

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
total: 318, displayed: 10, page: first page previous page ... 17 18 19 20 21 22 23 24  25  26 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis