Ta se nije rodila... ako izuzmem Jovanku pošto ne mogu da je prebolim nikako... svake noći strepim javiće da je kod Tita otišla,a i godine joj se nižu,što kažu pesnici k'o biseri i đerdani...
Znate onu pesmu o Hatidži,crnokosoj,svaki put kad Muharema Serbezovskog čujem naježim se... mame mi, što bi kolega Ca malo boldov'o sad...
Nego ovde grmi li grmi,udaraju gromovi i sevaju munje kad im vreme nije...
Updated 1 time(s), Last update
(Nebojsa044) 2008-06-04 14:05
Ne bih ja to tako formulisala. Nekako mi mnogo skarabuzeno, da izvines. Osoba koja je ostavila traga.. postoji. Bolovi bilo koje vrste za istu nisu vezani. Kao kada procitas dooobruuu knjigu u kojoj pronadjes niti svoje duše pa ih pamtiš (e to je ono - omiljena rečenica.. mudrosti, izreka... itd). A sve svoje sa sobom nosim, tako i te niti u sebi čuvam da ih ponovo ne zametnem negde.
Kada malo bolje razmislim, volela bih da takva osoba postoji. Da je ne mogu da prebolim. Da me je pomerila zauvek. Gde uspevaju takve sorte i od kakvog su materijala. Ovako svaka prodje kroz onu: Odbolovaću te ja. I tako i bude.
Bona fides
(female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
total:
173,
displayed:
10,
page:
...
45678910111213
...
of 18
Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.