Romance Cafe forums

All forums

Da li postoji osoba  

views: 11340, replies: 173
total: 173, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 18
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-23 14:01
Da li postoji osoba ...
...sa kojom ste bili u vezi a da je ni do dana danasnjeg niste (u potpunosti) preboleli? (trenutan status nebitan)
Triniti is no longer member of Romance Cafe
page: 15
NeronChe
#141: (2008-10-18 19:28)
Da li postoji osoba
Kao primala sam ga na mašini kojoj je centrifuga pomerala težište,jer sam je prepunila,pa sam ja iskusna.........eto,pa neko možda i nekog takvog može da voli ili se seća budale.......najbolje se ne sećati nikoga kada na glupost naiđeš u životu,jer koga nisi preboleo nisi ga ni vredan,bilo bi apsurdno dozvoliti sebi taj luksuz.......naročito kada pogledaš šta živ stvor može da napiše i čemu da se smeje.....ovo mi liči na Grand Zvezde i Gocu Tržan,debelu,bez dupeta,tek udatu,sa malom bebom,ali spremnu d ajavno kaže kako ne bi šestnaestogodišnjaku oprostila...e takve kada nađu muža stvarno su išle ili kod 'odže ili trpale mačije oči u kafu tom mučeniku što se njenim mužem naziva il' on misli da je to titula...ima i nas koje bolje da majka nije rađala ni u pokušaju...

Srećom , pa F1 sutra... a subota je ljudi,'ebite se...nećete valjda radnim danima...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#142: (2008-10-19 23:02)
Da li postoji osoba
da, i jos je vidjam, cujemo se, izadjemo na kafu...oboje smo sami i dalje...i zagrlim je i dalje, kada se razidjemo, ali ne smem vise da je poljubim...a ona sve to dobro zna, rekao sam joj sve...ali ostaje samo nema tisina kada joj pricam o tome...i onda prebacimo na drugo nesto.....

nikad ne zelim nikome, ovako nesto da mu se desi...jbga
miholjsko_leto (male, 26)
#143: (2008-10-20 11:17)
Da li postoji osoba
Nedavno me je pitao neki bivshi zashto smo raskinuli te davne , davne devedeset i neke .
Slegla sam ramenima.A znala sam odgovor.
Mozda sam bash u tom trenutku poverovala da cu pronaci Petka , kakvog je imao Robinzon i nepovratno zavolela slobodu i ostrva .Jer nisu lako dostupna . Jer su svoja . I sa njih sve nekako izgleda drugachije
. E ,da ...sada znam da postoji !!!!
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
#144: (2008-10-20 11:33)
Da li postoji osoba
Ne kapiram; zashto su onda Robinzon i Petko tako ochajnichki zzeleli da pobegnu sa tog ostrva ?
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#145: (2008-10-20 12:50)
Da li postoji osoba
Ne postoji takva osoba, ne zelim da postoji, da je bila vredna ostala bih sa njom do dana danasnjeg......znaci vredna pomena nije i nema je......
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Please note: VIP members do not see advertising
#146: (2008-10-20 13:46)
Da li postoji osoba
Imam tu jako tvrd stav. Uz izvinjenje što ću biti prosta ali u takvim situacijama rešavam to jednostavno: u svojoj glavi oteram tu osobu u pm, još prostije odj Ako neće da bude sa mnom, znači da je sa nekom drugom. A ja da kukam za njim. Ako nešto mrzim onda su to žene narikače. Neće - neće, molim lepo ima ko hoće
Ulica (female, 97)
Simina 9a
#147: (2008-10-20 14:20)
Da li postoji osoba
Umno, nema shta ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#148: (2008-10-20 14:31)
Da li postoji osoba
... od nemila do nedraga... lootala je ona...

Zini da... kazhem...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#149: (2008-10-21 02:48)
Da li postoji osoba
Tvrd stav....nema sta
DAJMONION (female, 36)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#150: (2008-10-21 09:15)
Da li postoji osoba
Dream Raider: Umno, nema shta ...

bolesno

... od nemila do nedraga... lootala je ona...

glupo
Tvrd stav....nema sta

prosečno
Ulica (female, 97)
Simina 9a
total: 173, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 18
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis