Romance Cafe forums

All forums

Da li postoji osoba  

views: 9617, replies: 171
total: 171, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 18
Post #1, page: 1
#1: 2006-02-23 14:01
Da li postoji osoba ...
...sa kojom ste bili u vezi a da je ni do dana danasnjeg niste (u potpunosti) preboleli? (trenutan status nebitan)
Triniti is no longer member of Romance Cafe
page: 15
#141: (2008-10-18 19:28)
Da li postoji osoba
Kao primala sam ga na mašini kojoj je centrifuga pomerala težište,jer sam je prepunila,pa sam ja iskusna.........eto,pa neko možda i nekog takvog može da voli ili se seća budale.......najbolje se ne sećati nikoga kada na glupost naiđeš u životu,jer koga nisi preboleo nisi ga ni vredan,bilo bi apsurdno dozvoliti sebi taj luksuz.......naročito kada pogledaš šta živ stvor može da napiše i čemu da se smeje.....ovo mi liči na Grand Zvezde i Gocu Tržan,debelu,bez dupeta,tek udatu,sa malom bebom,ali spremnu d ajavno kaže kako ne bi šestnaestogodišnjaku oprostila...e takve kada nađu muža stvarno su išle ili kod 'odže ili trpale mačije oči u kafu tom mučeniku što se njenim mužem naziva il' on misli da je to titula...ima i nas koje bolje da majka nije rađala ni u pokušaju...

Srećom , pa F1 sutra... a subota je ljudi,'ebite se...nećete valjda radnim danima...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#142: (2008-10-19 23:02)
Da li postoji osoba
da, i jos je vidjam, cujemo se, izadjemo na kafu...oboje smo sami i dalje...i zagrlim je i dalje, kada se razidjemo, ali ne smem vise da je poljubim...a ona sve to dobro zna, rekao sam joj sve...ali ostaje samo nema tisina kada joj pricam o tome...i onda prebacimo na drugo nesto.....

nikad ne zelim nikome, ovako nesto da mu se desi...jbga
miholjsko_leto (male, 26)
#143: (2008-10-20 11:17)
Da li postoji osoba
Nedavno me je pitao neki bivshi zashto smo raskinuli te davne , davne devedeset i neke .
Slegla sam ramenima.A znala sam odgovor.
Mozda sam bash u tom trenutku poverovala da cu pronaci Petka , kakvog je imao Robinzon i nepovratno zavolela slobodu i ostrva .Jer nisu lako dostupna . Jer su svoja . I sa njih sve nekako izgleda drugachije
. E ,da ...sada znam da postoji !!!!
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
#144: (2008-10-20 11:33)
Da li postoji osoba
Ne kapiram; zashto su onda Robinzon i Petko tako ochajnichki zzeleli da pobegnu sa tog ostrva ?
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#145: (2008-10-20 12:50)
Da li postoji osoba
Ne postoji takva osoba, ne zelim da postoji, da je bila vredna ostala bih sa njom do dana danasnjeg......znaci vredna pomena nije i nema je......
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
#146: (2008-10-20 13:46)
Da li postoji osoba
Imam tu jako tvrd stav. Uz izvinjenje što ću biti prosta ali u takvim situacijama rešavam to jednostavno: u svojoj glavi oteram tu osobu u pm, još prostije odj Ako neće da bude sa mnom, znači da je sa nekom drugom. A ja da kukam za njim. Ako nešto mrzim onda su to žene narikače. Neće - neće, molim lepo ima ko hoće
Ulica (female, 97)
Simina 9a
#147: (2008-10-20 14:20)
Da li postoji osoba
Umno, nema shta ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#148: (2008-10-20 14:31)
Da li postoji osoba
... od nemila do nedraga... lootala je ona...

Zini da... kazhem...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#149: (2008-10-21 02:48)
Da li postoji osoba
Tvrd stav....nema sta
DAJMONION (female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#150: (2008-10-21 09:15)
Da li postoji osoba
Dream Raider: Umno, nema shta ...

bolesno

... od nemila do nedraga... lootala je ona...

glupo
Tvrd stav....nema sta

prosečno
Ulica (female, 97)
Simina 9a
total: 171, displayed: 10, page: first page previous page ... 7 8 9 10 11 12 13 14  15  16 ... next page last page of 18
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis