Romance Cafe forums

All forums

Lazno predstavljanje  

views: 3270, replies: 24 LOCKED
total: 24, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
djordje47
#1: (2004-08-30 16:36)
Lazno predstavljanje
Pazite na bolesnika ili bolesnicu sto se predstavlja kao xxx, xxx, xxx, xxx i ko zna kako jos.Uvek menja ime i godine i mesta prebivalista u stanju je danima da vas zamajava.Posto sam ja jedna naivna budala cak smo i fotografije razmenili(ko zna ciju mi je poslala-o).Ovaj sajt je po meni jako dobro zamisljen samo da nema ovakvih psihijatrijskih slucajeva.Ako je neko imao slicno iskustvo molim ga da napise.

Izmena moderatora:
Molim vas da se uzdrzite od javnih prozivki, ako imate prituzbu na nekoga, obratite se nama za "abuse" zahtevom a mi cemo reagovati, do tada ne mozete objavljivati imena dok se ne potvrdi vasa optuzba.

Iskreno, koliko ja vidim ovde je jedina optuzba skrivanje identiteta, a to nije u suprtotnosti sa pravilnikom. Istina je da ista osoba ima 4 profila koliko sam ja mogao da vidim na brzaka, ali to (za sada) nije zabranjeno ako ih ne zloupotrebljava. To vas ipak ne sprecava da posaljete zalbu za uznemiravanje ako je do toga doslo.

Ja cu kontaktirati pomenutu osobu da se odluci za jedan ili 2 profila koja zeli da koristi, jer kao sto sam ranije rekao sve vise od 2 je nepotrebno pa da je Osama Bin Laden :-) Ionako je ona ostala poslednja sa vise od 3 profila.

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2004-08-30 16:56

djordje47 is no longer member of Romance Cafe
#2: (2004-10-15 23:40)
Lazno predstavljanje
Pa zato,brate,otvori dobro oci,i pazi s kim pricas,jer ja isto osecam da ima nekih foliranata.Ma sta im to znaci?Zar im je to neki vid zabave?
mimi (female, 35)
Pravo je pokajanje, kada covek saznaje svoj greh i kada se pokaje i trgne...
#3: (2004-10-16 11:49)
Lazno predstavljanje
Mislim da nikada nećemo saznati šta se mućka u glavama takvih ljudi. Zato, otvorite četvore oči, načuljite uši i pamet u glavu.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
#4: (2004-10-16 11:56)
Lazno predstavljanje
I guzu uza zid
FallenAngel (male, 29)
determinanta
#5: (2004-10-18 23:34)
Lazno predstavljanje
FallenAngel: I guzu uza zid

Chini mi se da se ovde ipak radi o onom"lice uza zid". Misle ljudi da ih po goozi neces prepoznati, a neki nisu ni svesni da ih
jedino po tome mozes i "provaliti", jer je nekima lice (a i ne samo to) bash na tom mestu...
determinanta is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
gagana
#6: (2004-10-18 23:57)
Lazno predstavljanje
KAO I SVUGDE IMA TAKVIH BOLESNIKA,NISTA
TO LJUDI NIJE CUDNO,SAMO STO JA I DALJE
NEKAPIRAM POENTU TOGA,AKO SI VEC OVDE DA UPOZNAS NEKOG SLICNOG SEBI,I NADAS SE DA
TAJ NEKO BUDE ISKREN BUDI I TI.
ISTINA KAKVA TAKVA JE AKO JE STALO NEKOME
SVARICE JE.
gagana is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-10-28 23:37)
Lazno predstavljanje
O takvim ljudima ne treba trositi reci,obicno imaju neke komplekse pa je net prava stvar za njih,tu mogu da pisu sta hoce i da se predstavljaju kao neko treci........!
DraganceRSB (male, 22)
#8: (2004-11-30 15:03)
Lazno predstavljanje
Pa, nije za dzaba xxx, zato ja ne delim slike po sajtovima.
Petunija (female, 24)
United, united!
#9: (2004-11-30 21:01)
Lazno predstavljanje
Halo ljudi,provalite slike!Slike skinute sa neta su daleko cistije i boljeg kvaliteta...retko ko od nas(iskrenih)ima "jaku" sliku! Zao mi je sto ovakav sajt korisne bolesnici. Moracu da napravim jedan profil sa nikom Dr. NECU GA UOPSTE KORISTITI A SVI TAKVI NEKA SE JAVE!!!!!!!!
smesko (male, 39)
Upravo sam izasao iz ZAKASNELOG PUBERTETA!!!
#10: (2004-12-06 15:05)
Lazno predstavljanje
Tema je na mestu, šteta je što u svakom žitu ima kukolja
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
total: 24, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis