Romance Cafe forums

All forums

Lazno predstavljanje  

views: 3269, replies: 24 LOCKED
total: 24, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:36
Lazno predstavljanje
Pazite na bolesnika ili bolesnicu sto se predstavlja kao xxx, xxx, xxx, xxx i ko zna kako jos.Uvek menja ime i godine i mesta prebivalista u stanju je danima da vas zamajava.Posto sam ja jedna naivna budala cak smo i fotografije razmenili(ko zna ciju mi je poslala-o).Ovaj sajt je po meni jako dobro zamisljen samo da nema ovakvih psihijatrijskih slucajeva.Ako je neko imao slicno iskustvo molim ga da napise.

Izmena moderatora:
Molim vas da se uzdrzite od javnih prozivki, ako imate prituzbu na nekoga, obratite se nama za "abuse" zahtevom a mi cemo reagovati, do tada ne mozete objavljivati imena dok se ne potvrdi vasa optuzba.

Iskreno, koliko ja vidim ovde je jedina optuzba skrivanje identiteta, a to nije u suprtotnosti sa pravilnikom. Istina je da ista osoba ima 4 profila koliko sam ja mogao da vidim na brzaka, ali to (za sada) nije zabranjeno ako ih ne zloupotrebljava. To vas ipak ne sprecava da posaljete zalbu za uznemiravanje ako je do toga doslo.

Ja cu kontaktirati pomenutu osobu da se odluci za jedan ili 2 profila koja zeli da koristi, jer kao sto sam ranije rekao sve vise od 2 je nepotrebno pa da je Osama Bin Laden :-) Ionako je ona ostala poslednja sa vise od 3 profila.

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2004-08-30 16:56

djordje47 is no longer member of Romance Cafe
page: 2
romance-cafe

moderator
#11: (2004-12-06 15:42)
Lazno predstavljanje
Ja bih samo da dodam par reci u vezi ovoga, cisto kao temu za razmisljanje.

Po mom misljenju, upoznavanje na Romance Cafe (i sličnim) se ne razlikuje od upoznavanja u kafiću, na ulici... U oba slučaja, na početku isto znate jedno o drugom - znači ništa. Upoznajete se u hodu i posle svake nove reči znate nešto više o drugoj osobi.

Taj neko, koji postavi lažnu sliku, verovatno ne razmišlja da će doći trenutak da se sretne sa nekim kada će se otkriti istina. A tada mnogo rizikuje. Zamislite da provedete dane i nedelje u priči sa nekim, i kada pomislite da je sve ok, saznate da taj neko nije ono za šta se predstavljao. Večina se okrene i ode. Ako ćete zbog jedne slike da rizikujete da vam se neko okrene i ode od vas, posle toliko truda i potrošenog vremena - onda sigurno ne razmišljate dovoljno unapred.

Dugo smo razmišljali šta da radimo sa onima koji daju sebi čudne nickove, ili u komentaru napišu nešto totalno bez veze, da li da menjamo ili ne. Došli smo do zaključka da sve to, svaka reč, slovo, interpunkcija, govori o osobi koja se nalazi iza određenog profila. Čak i komentar "neću da pišem komentar" govori o toj ličnosti. Zato i ne menjamo takve stvari, osim ako je u pitanju neka uvreda ili čista reklama. Čak nije sve jedno ni da li piše velikim ili malim slovima. I to nešto govori.

Dovoljno je malo pažljivije pogledati nečiji profil i verujem da će većina vas lako "provaliti" šta je istina a šta je moguća laž.

Recimo, ja sam skoro čuo za slučaj kada je čovek saznao da devojka sa kojom se dugo zabavlja ima, ne jedno, nego dvoje dece... Nisu se upoznali na netu. Za laž ne postoji prepreka, vaše je samo da naučite da je prepoznate. To nije lako, ali nije ni tako teško :-)

Pozdrav svima, opustite se, komunicirajte i good luck :-)
romance-cafe (female, 34)
#12: (2004-12-07 16:49)
Lazno predstavljanje
romance-cafe: Ja bih samo da dodam par reci u vezi ovoga, cisto kao temu za razmisljanje.

Po mom misljenju, upoznavanje na Romance Cafe (i sličnim) se ne razlikuje od upoznavanja u kafiću, na ulici... U oba slučaja, na početku isto znate jedno o drugom - znači ništa. Upoznajete se u hodu i posle svake nove reči znate nešto više o drugoj osobi.

Taj neko, koji postavi lažnu sliku, verovatno ne razmišlja da će doći trenutak da se sretne sa nekim kada će se otkriti istina. A tada mnogo rizikuje. Zamislite da provedete dane i nedelje u priči sa nekim, i kada pomislite da je sve ok, saznate da taj neko nije ono za šta se predstavljao. Večina se okrene i ode. Ako ćete zbog jedne slike da rizikujete da vam se neko okrene i ode od vas, posle toliko truda i potrošenog vremena - onda sigurno ne razmišljate dovoljno unapred.

Dugo smo razmišljali šta da radimo sa onima koji daju sebi čudne nickove, ili u komentaru napišu nešto totalno bez veze, da li da menjamo ili ne. Došli smo do zaključka da sve to, svaka reč, slovo, interpunkcija, govori o osobi koja se nalazi iza određenog profila. Čak i komentar "neću da pišem komentar" govori o toj ličnosti. Zato i ne menjamo takve stvari, osim ako je u pitanju neka uvreda ili čista reklama. Čak nije sve jedno ni da li piše velikim ili malim slovima. I to nešto govori.

Dovoljno je malo pažljivije pogledati nečiji profil i verujem da će većina vas lako "provaliti" šta je istina a šta je moguća laž.

Recimo, ja sam skoro čuo za slučaj kada je čovek saznao da devojka sa kojom se dugo zabavlja ima, ne jedno, nego dvoje dece... Nisu se upoznali na netu. Za laž ne postoji prepreka, vaše je samo da naučite da je prepoznate. To nije lako, ali nije ni tako teško :-)

Pozdrav svima, opustite se, komunicirajte i good luck :-)

Eto to je to!!!!
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
#13: (2004-12-10 20:20)
Lazno predstavljanje
Samo da dodam par reci u vezi laznog predstavljanja...na sajtu se pojavio lik koga igrom slucaja par devojaka i muskaraca zna,inace decko ima 30 godina i iz Crne Gore je i sto je veoma zalosno da je decko zarazen HIV-om a posto su ga vec par puta likovi koji ga znaju opomenuli za neke stvari da neradi i da nije lepo ,onda jedino da povedete racuna u vezi njega jer posle je sve kasno,momku je nick inace Yaguar ,prema tome nista za frku ili paniku ali ok mozda ko komunicira sa njime i zna to
FallenAngel (male, 29)
#14: (2004-12-10 20:55)
Lazno predstavljanje
hmmmm....ne razumem,.....da neko ne prica sa tim momkom ako je HIV pozitivan..pa dobro ja sam nova na sajtu.....nisam pricala sa njim...ali nije razlog neko da ne prica sa momkom samo zato sto je HIV pozitivan.....mozda ja u takvom svetu zivim gde se ljudi ne razlikuju po bolesti jer svako je covek.....

I on je ljudsko bice i ima prako da bude na sajtu kao i svi mi ostali....ovde u Londonu ..skoro 30% ljudi su HIV pozitivni ....ali vode normalan zivot.....

to sam samo htela reci......a ako nesto drugo radi...sto ne treba,...to je u redu....ali samo zato sto ej HIV pozitivan bezveze je da ne bude na sajtu.....

CMOK

Gadura
Gadura (female, 23)
WARNING..... Opasna Po Zivot
#15: (2004-12-10 21:02)
Lazno predstavljanje
i treba da bude naravno da treba,ovo je vise kao savet a ne kritika sto je + ili - nista vise
FallenAngel (male, 29)
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2004-12-11 00:50)
Lazno predstavljanje
hej nisam htela nista da kazem ali sad kad ste vec spomenuli tog lika sa nickom Yaguar moram da prijavim da taj lik nije normalan
javio mi se sa recenicom da li zelim da se udam za njega i stalno slao istu i istu poruku
na koju sam ja najkulturnije odgovorila da to nije nesto sto trazim i da ne zelim da se upoznajem i zavrsila pozdravom , nakon cega je on poceo sa NAJPROSTACKIJIM PORUKAMA koje sam ja videla !

sad je blokiran naravno
ali evo cisto da upozorim cure da DEFINITIVNO nije cist lik zao mi je sto je tako ali ...savet : izbegavajte jer ne moze da bude ok neko ko nicim izazvan odjednom podivlja i krene da divlja i vredja osobe koje ne poznaje

pozdrav svima
mimica80nis (female, 24)
Srecna nova i sve najlepse svima :)
romance-cafe

moderator
#17: (2004-12-11 01:04)
Lazno predstavljanje
Forum nije mesto za ovakve prozivke. Ako imate problema sa nekim, javite se nama, a ne da javno optuzujete coveka, narocito ne na nacin na koji je to uradjeno.
romance-cafe (female, 34)
#18: (2004-12-11 04:50)
Lazno predstavljanje
naravno..nemojte da brukate coveka na forumu..za to postoje moderatori....
Gadura (female, 23)
WARNING..... Opasna Po Zivot
#19: (2004-12-11 11:51)
Lazno predstavljanje
...po tebi ispade da treba da brukamo Moderatora?!..c,c,c..nije lepo..on se covek ovde "polomi" ispravljajuci nas i ti tako?...meni je licno Moderator gotivan i necu da ga brukam...uopste: ))) a za tvoje zalaganje za Yaguara..ne znam postaces mu ljubimica verovatno...bas ti zavidim...bas,bas...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#20: (2004-12-11 12:00)
Lazno predstavljanje
ma kickujte to yaguara sa sajta sta on tu kao nesto...
osmi putnik (male, 33)
total: 24, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis