Romance Cafe forums

All forums

Lazno predstavljanje  

views: 3271, replies: 24 LOCKED
total: 24, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:36
Lazno predstavljanje
Pazite na bolesnika ili bolesnicu sto se predstavlja kao xxx, xxx, xxx, xxx i ko zna kako jos.Uvek menja ime i godine i mesta prebivalista u stanju je danima da vas zamajava.Posto sam ja jedna naivna budala cak smo i fotografije razmenili(ko zna ciju mi je poslala-o).Ovaj sajt je po meni jako dobro zamisljen samo da nema ovakvih psihijatrijskih slucajeva.Ako je neko imao slicno iskustvo molim ga da napise.

Izmena moderatora:
Molim vas da se uzdrzite od javnih prozivki, ako imate prituzbu na nekoga, obratite se nama za "abuse" zahtevom a mi cemo reagovati, do tada ne mozete objavljivati imena dok se ne potvrdi vasa optuzba.

Iskreno, koliko ja vidim ovde je jedina optuzba skrivanje identiteta, a to nije u suprtotnosti sa pravilnikom. Istina je da ista osoba ima 4 profila koliko sam ja mogao da vidim na brzaka, ali to (za sada) nije zabranjeno ako ih ne zloupotrebljava. To vas ipak ne sprecava da posaljete zalbu za uznemiravanje ako je do toga doslo.

Ja cu kontaktirati pomenutu osobu da se odluci za jedan ili 2 profila koja zeli da koristi, jer kao sto sam ranije rekao sve vise od 2 je nepotrebno pa da je Osama Bin Laden :-) Ionako je ona ostala poslednja sa vise od 3 profila.

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2004-08-30 16:56

djordje47 is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2004-12-12 20:27)
Lazno predstavljanje
pa kazem lepo ljudima i ispada ja ga prozivam ,nego hocu da skrenem paznju ljudima ,ali ne bolest je bolest ,nego sto nije samo jezik zahvatila pa zna da pljuje po ljudima ,ali sve ostalo mu je obolelo ,nema veze,ljudi vec znaju sve tako da nema sta da pljuje ,jos malo i nece imati koga
FallenAngel (male, 29)
#22: (2004-12-12 21:10)
Lazno predstavljanje
FallenAngel: sida sida e pa sta je ako je sida nije Hiv ,Crnogorac cujem da su odobrili brakove dole po kod vas ,ko bi rekao a kunete se u postenje i u junacke grudi vase,cast izuzecima uvek ima dobrih nema sta ,ali ti ha ha ha pa sta tebi mucenice vise treba ,em trulis kao jabuka i pored tolikog prskanja em si blize crvima i jos uvek se guzis a znas da tu sahtu od guze nece niko ,polako zemljace nacice se i za tebe neko ,pa i sam znas da + i + daju = crv

Nemoj tako, Angel, pa zamisli kolko je momku tesko, i kolko je jadan, mukica, ako ovako mora da prazni svoje frustracije - siromasko. Pusti ga, muchenika.
Falex69 (female, 37)
"Zivot se ne meri brojem udisaja vec brojem trenutaka koji nam oduzmu dah...."
Please note: VIP members do not see advertising
#23: (2004-12-12 21:20)
Lazno predstavljanje
...c,c,c...pa ti si nam se Yaguarcicu bas malo pogubio... ups..zbunio...ali hvala ti...konacno si priznao da mi pripadamo ljudskoj vrsti...za razliku od tebe---cmok,cmok,cmok..
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
romance-cafe

moderator
#24: (2004-12-12 22:27)
Lazno predstavljanje
Zakljucavamo ovu temu, Yaguar je pokazao da je istina ono sto tvrde za njega, pa je upozoren i ako nastavi sigurno ce biti obrisan sa Romance Cafe.

Ostale poruke su obrisane jer su se nadovezivale na poruke Yaguar kome su sve poruke obrisane.

@FallenAngel: Ovo je sve zbog tvoje prozivke, zato sam i rekao da forum nije mesto za to. Ako imate zalbe - zalite se nama ako vas neko nervira - blokirajte ga.
romance-cafe (female, 34)
total: 24, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis