Romance Cafe forums

All forums

Šta je važnije izgled ili duša?  

views: 23971, replies: 319
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:59
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
roksana (female, 35)
page: 2
#11: (2004-09-25 02:27)
Prvo sto nas privuce kod osobe suprotnog pola je naravno izgled...kakvu dusu neko ima mozemo saznati tek nakon duzeg vremena, odnosno kad nekoga bolje upoznamo... ali da bi nas taj neko/a privukao i da jednostavno pozelimo da ga bolje upoznamo obicno je presudan izgled... Dakle u pocetku je bitan izgled, a kasnije mi je mnogo bitnija dusa, jer moze da izgleda kako god hoce ako nema dobru dusu odbija od sebe...
SasaM (male, 31)
ZIVOT NEMA REPRIZU!
Walyant
#12: (2004-09-25 03:05)
...kako cemo da prepoznamo jeftinu dushu?
npr. - sponzorushu?
po odevanju, po blentawom osmehu, po plitkom pogledu, po frizuri, shminTZi, po gegurawom neweshtom hodu na neprikladno visokim shtiklama, po pomodnim detaljima, etc., etc. ...
dewojke - prepoznajete li we-seljaka po cipelama, odeci, frizuri, prljawim noktima, nacinu na koji se kretje, balawom zurenju u nechiji dekolte, etc., etc. ...
...
dakle, chime spoznajemo owe senzacije, ako ne okom?!?
....
toliko o izgledu, a wi ako mozhete - slobodno ga zanemarite - ja netju i ne mogu
...ybg, yache je od mene
Walyant is no longer member of Romance Cafe
determinanta
#13: (2004-09-25 15:12)
Mislim da je sve stvar "prepoznavanja". Ukusi su nam (hvala Bogu) razliciti, a i one unutrasnje vrednosti razlicito cenimo. Jedina "merljiva" vrednost je inteligencija, ako uz to jos ide i mentalni sklop...onda je to PRAVA STVAR. Iz tih razloga: Open mind, ukljucite senzore za frekvenciju...i desice se sve u kompletu. (btw ako nesto manjka od gore pomenutog...hm...onda trrrrrrrrrrkom...od istog/iste). To je moj stav. Definitivni.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
Walyant
#14: (2004-09-25 17:24)
eh, znas kako, ja ne trazim prepametnu, a ni gloopu... yednostawno - to mi ne igra (ulogu)
nije mi bitno ni da boode zabawna - ne treba mi neko da mi izwodi performans, prica vitzewe i tako to
...
treba mi neka osoba da mi boode lepo sa njom, a to se ne meri ...nichim ...
ali zelim osobu koja ce MENI biti lepa, slatka, etc...
fizicki lepa, narawno, a za to su potrebne isto tako FIZICKE predispozicije
...
brazil
#15: (2004-09-25 22:33)
ja volim ruzhne a pametne
brazil is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
determinanta
#16: (2004-09-25 23:40)
ali zelim osobu koja ce MENI biti lepa, slatka, etc...
fizicki lepa, narawno, a za to su potrebne isto tako FIZICKE predispozicije
...
[/quote]

Vidim iz oba tvoja stava da ti je BITAN FIZICKI IZGLED (podrazumeva se po tvom ukusu), sa ostalim ces ti lako izgleda...prilagodices je sebi jel? E to si bas mogao i mnogo krace, recimo "Meni je presudan fizicki izgled" i .
determinanta is no longer member of Romance Cafe
Walyant
#17: (2004-09-25 23:52)
...hehehe, ma ne
impliciras bez osnowa
dakle owako - meni je bitna doosha, a ona se ne meri necijom pamecu, ili duhowitoscu, ili bilo kojim arshinom koji si ti navela
jednostavno - necija dusa se ogleda i(! ) u njegovom izgledu
cula si za sharm, npr?!?!?
...
meni je jednostavno bitno da mi osoba boode "rawna" vrednoscu, a ne sposobnostima ...pravis li razliku ili da pocnemo o axiomima???

Updated 1 time(s), Last update (Walyant) 2004-09-27 03:34

MazaBG
#18: (2004-09-26 00:00)
nesto nisam cula da prilazimo muskarcima ili oni nama , da vide kakve smo to mi unutra , prvo im se dopadne nesto na nama .....guza , noge , oci , kosa , nesto ........pa dok se dodje do upoznavanja duse svasta se tu prethodno desi ili ne desi .
evo recimo ja , ne volim strumfove , tj niske muskarce i bas me nikad nije zanimalo kakva je njegova dusa ako mi prvo estetski ne odgovara ...........tralala

Updated 1 time(s), Last update (MazaBG) 2004-09-26 00:03

MazaBG is no longer member of Romance Cafe
albus
#19: (2004-09-27 01:55)
nekad su mi dovoljne samo njene oci iskreno nije bitno kako je nesto upakovano vec sta je u paketu...
albus is no longer member of Romance Cafe
brazil
#20: (2004-09-27 02:13)
ma samo nek je iskreno
brazil is no longer member of Romance Cafe
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis