Romance Cafe forums

All forums

Šta je važnije izgled ili duša?  

views: 23866, replies: 319
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:59
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
roksana (female, 35)
page: 3
#21: (2004-09-27 10:28)
MazaBG: nesto nisam cula da prilazimo muskarcima ili oni nama , da vide kakve smo to mi unutra , prvo im se dopadne nesto na nama .....guza , noge , oci , kosa , nesto ........pa dok se dodje do upoznavanja duse svasta se tu prethodno desi ili ne desi .
evo recimo ja , ne volim strumfove , tj niske muskarce i bas me nikad nije zanimalo kakva je njegova dusa ako mi prvo estetski ne odgovara ...........tralala

Ti dam ti dam ti dam u pravu si mozda bi ti Gargamel vise odgovarao
FallenAngel (male, 29)
#22: (2004-09-27 11:10)
Ja tipujem na Kvazimoda... Mlađi je... ima još snage u njemu... Garg je mator

Updated 1 time(s), Last update (uvce14) 2004-10-01 16:41

uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
#23: (2004-09-27 11:18)
Hmm?

Pa mozda si u pravu ,ali da pustimo ipak MazuBG od njih dvojice koga ce da izabere ipak na njoj je nije na nama
FallenAngel (male, 29)
#24: (2004-09-27 11:22)
U pravu si, mnogo se trtimo gde ne treba, a želimo drugima samo najbolje...
uvce14 (male, 23)
#25: (2004-10-01 15:56)
Nije zlato sve sto sja,pa i izgled moze da prevari,Vazan nje samo za jednu noc a ako nekog zelis za cjeli zivot tu i dusa igra veliku ulogu.
new york (male, 37)
Zelim upoznati nekoga ko zna sta je prijateljstvo,ljubav i sreca jer zivi se samo jednom
Please note: VIP members do not see advertising
brazil
#26: (2004-10-04 09:14)
na prvom mestu je muzika;
a onda daleko sve iza nje
brazil is no longer member of Romance Cafe
MazaBG
#27: (2004-10-04 10:52)
pe evo ovako ......Maza bi izmedju strumfa i gargamela uvek prvo izabrala Gargija , jer njega mogu i da promenim , a strumf je prestao da raste i tu nema pomoci .......Psihologija je cudo , ljudi se mogu promeniti , shvatiti , duhovno uzdici ........ali strumf , pa jos ako je celav i ima slauf i stomak , e to vec teze ide .............................

Updated 1 time(s), Last update (MazaBG) 2004-10-04 10:54

MazaBG is no longer member of Romance Cafe
#28: (2004-10-04 11:13)
Svaka čast na izboru. I meni se čini da je Gargi na intelektualno višem nivou. Štrumfići su neozbiljni, a znam da vama vagama to ne odgovara. Ipak Gargijeva ćela odaje utisak mudrosti.
uvce14 (male, 23)
Katana
#29: (2004-10-04 19:16)
MazaBG: pe evo ovako ......Maza bi izmedju strumfa i gargamela uvek prvo izabrala Gargija , jer njega mogu i da promenim , a strumf je prestao da raste i tu nema pomoci .......Psihologija je cudo , ljudi se mogu promeniti , shvatiti , duhovno uzdici ........ali strumf , pa jos ako je celav i ima slauf i stomak , e to vec teze ide .............................

...a Gargiya yosh mozesh nekako i da zloupotrebis ...
k`o plavusha PinokiYa
Katana is no longer member of Romance Cafe
#30: (2004-10-04 22:58)
Kako da nemoze koliki nos toliki ponos nego me plasi malo je oronuo ali bez starca nema udarca (dodji dedi da te deda izujeda).Sve u svemu Mazo dobar izbor
FallenAngel (male, 29)
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis