Romance Cafe forums

All forums

Šta je važnije izgled ili duša?  

views: 23956, replies: 319
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:59
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
roksana (female, 35)
page: 4
#31: (2004-11-04 15:16)
vazni su i izgled i dusa.....ono koji kazu da izgled nije bitan, ili ne govore istinu ili ne znaju, cak i kad se misli da nije bitno, uvek postoje odredjena nevidljiva strujanja i energija izmedju dva tela, koja privlace ili odbijaju, na prvi pogled
ninara (female, 44)
sve je relativno....:-))
Nadia
#32: (2004-11-04 16:05)
Izgled je jako bitan, da se ne lazemo... ali ne mora biti i presudan.

Cesto smo zbog necijeg fizikog izgleda ili stila oblacenja, ili... ili...ili... skloni da odbacimo tu osobu pre nego sto i pruzimo priliku da je upoznamo.

Net tu daje neku malu prednost jer nam omogucava da prvi utisak (toliko bitan) koji o nekom sticemo ne bude zasnovan na fizickom izgledu vec na necem drugom.

Meni se desilo da preko neta upoznam nekog ko mi se toliko dopao kao licnost i pre nego sto smo se videli (nismo ni slike razmenili) da sam unapred znala da me nikakva cela ili trbuscic nece omesti da uzivam u svakom trenutku naseg susreta i tako je i bilo. I dan danas izuzetno uzivam u svakom susretu a pitanje je da li bi bilo tako da smo se upoznali na neki drugi nacin - jer fizicki izgled zaista nije nesto sto njega krasi. Zato i kazem BITAN ali ne i PRESUDAN.
Nadia is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#33: (2004-11-04 16:06)
Izgled se moze uvek doterati,srediti,nasminkati,operisati
a dusa se ne moze nikada "namontirati"...
Samo povrsni ljudi gledaju prvo izgled,pa onda dusu!!!

To je kao kada nevest covek udje u neku radnju i kaze tonom coveka koji je resen na sve:
"Uzimam ovo i placam koliko trazite.
A posle,kad je kasno,pokaze se da ste usli u pogresnu radnju i trazili nesto sto vam ne treba i sto stvarno niste nikada ni zeleli da imate...."

Updated 1 time(s), Last update (vodolija) 2004-11-04 16:10

vodolija is no longer member of Romance Cafe
#34: (2004-11-04 16:08)
U vecini slucajeva muskarcima izgled a zenama dusa
Dijana (female, 30)
Ruka koja daje je uvek iznad one koja prima!
energis
#35: (2004-11-04 17:18)
O)ba!
energis is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
grogan
#36: (2004-11-04 17:53)
Kako za sto.
Ako trazim zenu svog zivota treba mi oboje, a ako je za jednokratnu upotrebu , koji moj ce mi dusha??
grogan is no longer member of Romance Cafe
#37: (2004-11-14 00:08)
Sve je važno- celokupna ličnost!
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
Predo
#38: (2004-11-14 15:27)
Pun brus i prazna glava su najci aduti od vaznosti u vecini slucajeva a dusa i tako ode na nebo na kraju...
Predo is no longer member of Romance Cafe
slisko
#39: (2004-11-17 08:06)
Bitan je izgled i dusa,da nam se neko svidi mora imati i lep izgled,ne prelep jel takvi su svaciji a dusa pokazuje osecanja prema ljudima.A oci su ogledalo duse ako ih mozes procitati
slisko is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#40: (2004-11-17 09:42)
Na zalost,danas je samo vazno kako izgledamo,garderoba i cipele koje nosimo,i svi nesto spominju dusu a samo pojedinci se ne daju zabuniti spoljasnjoscu i gledaju dublje i stvarnije.
vodolija is no longer member of Romance Cafe
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis