Romance Cafe forums

All forums

Šta je važnije izgled ili duša?  

views: 23867, replies: 319
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 32
Post #1, page: 1
#1: 2004-08-30 16:59
Shta i koliko vam je vazno kod jedne osobe,njen fizichki ili unutrashni izgled,t.e.dusha jedne lichnosti?Koliko je fizichki izgled vazan u nekim situacijama u svakodnevnom zivotu,a koliko nam je to vazno kad na pr.biramo prijatelje?
roksana (female, 35)
page: 6
sunce u ocima
#51: (2006-08-26 18:54)
Duša.. ta duša... A zašto onda anđeli i sveci na ikonama nisu ružni? I šta je sa onim da u roku od 2 sekunde naš mozak registruje materiju koja se luči iz nosa i na nju reaguje u smislu dopadanja ili ne dopadanja te osobe. A tek taj vizuelni doživljaj.
Ne pričam o opšteprihvaćenoj lepoti. Da bi nam se neko dopao, da bismo uopšte došli do te duše.. mora nama, lično nama biti lep. Po nekim našim merilima mora biti lep. I tek onda u to pakovanje lepote nama lepe, staje duša.

Ja priznajem da je kod mene tako.. bilo je tako bogatih duhom koje sam sretala. Tako velikih duša. Velikih ljudi.. ali nije bilo strasti, nije bilo hemije. Pokusala sam vise puta da premostim taj jaz sto me fizički ne privlači pa se dešavalo da nemamo taj preko potreban sexualni život. I zašto onda lagati sebe? Ako uz pakovanje mom oku lepom ide i duša mogu reći samo jedno BINGO!!!!!
sunce u ocima is no longer member of Romance Cafe
pompej
#52: (2006-08-26 19:23)
slazem se za bingo ali da li ces moci ciitavog zivota slusati kako je glavni grad Madjarske Njujork i da li ce tad biti fluida i hemije
pompej is no longer member of Romance Cafe
BUKOWSKY
#53: (2006-08-26 20:58)
...lep sam na sve strane...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
chorba
#54: (2006-08-26 21:01)
...i dishe... i mirishe... dusha mislim a... i shire...
chorba is no longer member of Romance Cafe
BUKOWSKY
#55: (2006-08-26 21:07)
...meni Cicika(moja) uvek kazhe:dusho moja a ja joj ondaK podarim i tIJelo...celo...
BUKOWSKY is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
triViALna
#56: (2006-08-26 21:08)
pa sad...sunce u ocima i nije bas u "ne-pravu", ali, ali, ali...sve zavisi od "cvikera" koje nosimo u doticnom momentu, zato sto je fizicki dojam u trenutku realnog susreta prvi i jedini koji se servira i nema se blagog pojma o dusi...

i kada taj nije odgovarajuci, u 99% slucajeva i ne posegnemo za traganjem "duse"...

tako nekako to ide, i nadjes se tako odjednom u situaciji da neko provodi duze vremena u kupatilu od tebe, da su mu obrve bolje pocupane od tvojih, da broji kalorije iliti joul-e pojedenog i popijenog, drzi liturgiju o slobodnim radikalima i zdravom tenu and most of all, treba mu dictionary da bi sklopio prosto prosirenu...

e tu meni padne mrak na oci, koji nikakav ama nikakav treptaj okica nebo plave boje, nijedan biceps, triceps i fuck-iceps ne moze da skine - to se zove end of story befor the beginning...
triViALna is no longer member of Romance Cafe
SPONTANI 011
#57: (2006-09-16 03:18)
Sta je vaznije: levo ili desno oko?
SPONTANI 011 is no longer member of Romance Cafe
BEZIMENA
#58: (2006-09-18 12:08)
...hmm moze neki ruznjikavi da bude pametan i dobar i najbolji,ali ako mi se fizicki ne svidja,moze da mi bude samo drug,a ako je neki lepotan glup, nema sanse ni drug da mi bude,ne volim glupake i kretene,pa nek je i najlepsi..treba uklopiti jedno sa drugim...
BEZIMENA is no longer member of Romance Cafe
pompej
#59: (2006-09-19 23:00)
Savrsenstvo ne postoji definitivno.
Lepa jabuka spolja, kad je zagrizes a ona iznutrla trula sta onda.
pompej is no longer member of Romance Cafe
BEZIMENA
#60: (2006-09-21 13:50)
ma ti uvek nesto pametujes....ej breeeee
BEZIMENA is no longer member of Romance Cafe
total: 319, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 32
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis