Romance Cafe forums

All forums

blagodeti seksa  

views: 11382, replies: 112
total: 112, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
#1: (2006-03-03 12:16)
... blagodeti seksa ...
Seks je važan: zdrav je, održava nas vitkim, koži daruje sjaj, čini nas lepim i poželjnima, podstiče dobro raspoloženje...
Woody Allen bi rekao da je seks najzabavnija stvar koju možete činiti ne smejući se.

Često se smatra da su muškarci skloniji seksu i da bez njega gotovo ne mogu. Ali, uredni i redovni polni odnosi i ženi daju samopouzdanje i poboljšavaju fizičko i mentalno zdravlje.

Blagodet je potpuna ako doživljavate orgazme. Njima u organizmu podstičete neurohemijske reakcije koje vas pune osećajem zadovoljstva i smirenosti i opuštaju mišićne tenzije.

Vođenje ljubavi dodatno učvršćuje vezu.

Takođe, seks troši kalorije, i to od 200 do 300 u pola sata!

Koje su još blagodeti seksa?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
CHORBA
#2: (2006-03-03 17:10)
... blagodeti seksa ...
Blagodeti...ima vise njih recimo za muskarce:

1. ako vas uhvati njen muz na delu omoguceno ti je i dodatno trosenje kalorija i sivih celija:

a- u smislu bega ako je jaci od tebe

b- u smislu premlacivanja istog sa obaveznim prekoracenjem nuzne samoodbrane, jer treba znati on je kanda jaaakoo besan pa se bori dvostruko zesce, a i sve su shanse da ce naknadno da oplavi i voljeno ti bice ako bude sposoban da se pokrene a da ne jaukne

c- u brzom odlucivanju za opciju a ili b

d- preventivnom satiranju sopstvene zenke da bi imao kredita kod iste ako informacija stigne do nje da je ipak ne shvati toliko tragicno

2. ako se trudite da vas ne navata na delu sam taj trud cini gotovo bondovsku epizodu od svakog bozjeg dana (mislim da je upravo ta napetost a ne sam sex u dobroj meri uzrok svih neverstava al to ovde nije tema)

3. u slucaju prerane smrti, dok putujete kroz tunel prema tirkiznoplavom svetlu (nije belo proverio sam licno, i nema nikakvih senki koje usput pruzaju ruke preme tebi) mozete da kazete sebi (jer zaista nemate kome drugom) ne zalim ni za cim, zivio sam necijih 3, 5 9, 12 zivota... putuj igumane!

Dakle ovo je samo jedan ugao pogleda na blagodet sexa u nasim zivotima... hipoteticki naravno. Nastavak u nekom sledecem postu...

CHORBA is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#3: (2006-03-03 17:21)
... blagodeti seksa ...
Dzzigo, miC'm d@ C goRRe n@bRRo@l@ swe p@ n@m ost@e d@ r@zRR@dyIw@mo themu.

4 me n@iwety@ e Zzensky oRRRRRRRRRg@z@m! Mi moRRemo d@ switl@mo npr. & kozznu g@RRni2RRu d@ n@m se "s@lie stRR@w@" but JEBANjE (QpOOimo dom@tye) bRRez W@sheg "@H_YBT?!" dzz@be smo kRRechily!

e, s@d, pit@nye kol'ko smo moTwis@ni, NEseBchni or neshto 10-o d@ swo.yu/2dyu

zzenQ "n@teRR@mo" d@ "pRRewRRne ochim@" - kit@+yezik+pRRst = smile on gRRlZ feJs.

Updated 2 time(s), Last update (SHARK69) 2006-03-03 17:23

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#4: (2006-03-03 17:24)
... blagodeti seksa ...
Koje su još blagodeti seksa?

...npr: deca? ?!?

Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-03-06 15:31)
... blagodeti seksa ...
Mislim da je ovde zamena teze:

Deca su proizvod seksa a ne blagodet (korist)...
drjelena (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#6: (2006-03-06 18:04)
... blagodeti seksa ...
...izgleda da jesi izgubljena :
brkash uzrochno-posledichne veze
ili kod tebe prvo dodje do "blagodeti" pa tek onda do sexa??? ( e sad sam ja izgubljen!?? )

znachi, hronoloshki - RML (rid maj lips):
1st - sex!
pa tek onda:
2nd (iliti next):
...Xajting, orgazam, blagosloveno stanje, deca
(i za neke najvazhnije - hormonska ravnotezha ) - jednom rechju: blagodet

...
(no, mozhda kod tebe stvari funkcionishu drugachije? ... ko zna, "nauka" je chudo ovih dana... o "struchnjacima" da i ne govorimo )
Neo-n
#7: (2006-03-06 18:07)
... blagodeti seksa ...
ps - zaboravih: deca su proizvod a ne blagodet & korist???

(vidi se da znash o chemu prichash )
FIRE
#8: (2006-03-06 22:12)
ne................GRESHITE!!!!!!!!!
deca su svakako BLAGOST ILITI BLAGODET ovog Sveta!!!!!!!!!!!!!! Samo je po obicaju, iz neznanja i iz neiskustva mozda, TEME o njima SKROZ POGRESSNO FORMULISANE!!!!!!!!!!!
FIRE is no longer member of Romance Cafe
#9: (2006-03-06 22:36)
... blagodeti seksa ...
Neo-n: ...izgleda da jesi izgubljena :
brkash uzrochno-posledichne veze
ili kod tebe prvo dodje do "blagodeti" pa tek onda do sexa??? ( e sad sam ja izgubljen!?? )

znachi, hronoloshki - RML (rid maj lips):
1st - sex!
pa tek onda:
2nd (iliti next):
...Xajting, orgazam, blagosloveno stanje, deca
(i za neke najvazhnije - hormonska ravnotezha ) - jednom rechju: blagodet

...
(no, mozhda kod tebe stvari funkcionishu drugachije? ... ko zna, "nauka" je chudo ovih dana... o "struchnjacima" da i ne govorimo )

Sorry babe, but ti ovaj put ne znaš o čemu je zapravo reč - rid maj lips: čitaj naslovni post ... nisam pitala šta dolazi posle sexa već koje su koristi sexa (beneficije), što se nikako ne odnosi na decu jer naravno da deca nisu KORIST već BOGATSTVO !

Ovako bi mogli u krug ... ride again & again ... ali dobro znaš o čemu pričam, nema razloga za skretanje s teme !!!

# FIRE:
Formuliši je ti ako već znaš kako ...
drjelena (female, 34)
FIRE
#10: (2006-03-06 22:43)
da, znam NADREDJENI!!!!!!!!!!!!
al` to je nesto istinski i iznutra....poput, kad` zena kaze voljenom....zelim devojcicu, il` sina.....znas, mnogo su te zelje jace od primitivnih zavrsetaka u krevetu..(pretpostavcka!)..a bez rechi....
FIRE is no longer member of Romance Cafe
total: 112, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 12
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis