Romance Cafe forums

All forums

DROGA!  

views: 3962, replies: 51 LOCKED
total: 51, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2006-03-16 05:21
DROGA...CELO SELO VOLI BELO,SAMO POP RADI DOP!
...i da li je koristite,da li ste probali,sta mislite o njoj i ljudima koji se drogiraju...lake,teske...gandza,belo,zuto,speed...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2006-03-16 14:14)
obicna

Slabija vuče jačoj i čovek upada u krug iz kojeg ne moze da se izvuče.

-------------------

.....omiljena fraza ....pred njenom prazninom uvek zastanem.... i divim se...div, div...diiiiiiivvvvvv...toliko je isprazna da ne mogu isčekati dan kada ću je pročititati u stručnoj literaturi....toliko je isprazna...da je gotovo u potpunosti potisla činjenice...lično mislim...da u pogledu kvaliteta ispraznosti...između nje i fraze "nije kriv predsednik nego ljudi oko njega".....vlada mrtva trka....usput da se nepotrebno ne rasplinjavamo...ja nisam narkoman....ja sam narkofil.....ca blues
ca blues (male, 36)
#12: (2006-03-16 14:18)
Jeste, u pravu si, to je omiljena narkomanska fraza. izbacila sam ono ZAČARANI, nekako mi dosadilo. A i zvuči bajkovito. A da imaš decu, šta bi im preporučio da koriste, čisto da proveriš koliko su jake ličnosti pa će se odupreti tom KRUGU, jelte?
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#13: (2006-03-16 17:02)
E pa ovde bas ima polemicnih tonova
Da se odredim onda

Ne koristim

Nisam probao

Mislim da je kulminacija ljudskog kukavicluka

I mislim da su zaista najusamljeniji ljudi na svetu
koji ne zele da se suoce sa sivom realnoscu
koji su opijeni,zavedeni,omamljeni,navuceni,slabi
i nazalost uzivaju u laznim bojama i inspiracijama

(prvobitni text mi je skrechovao nestanak struje,
ovo je ipak blaza varijanta...)

Mislim da je droga najkraci put da se izgubi neko...
ledeno miran (male, 47)
Vreme teče i nepovratno je...
#14: (2006-03-16 23:36)
…Narkomanija je bolest !.......Alkoholizam je bolest !...Ovde je prisutno par lekara i neko od njih će verovatno sagledati i obraditi ovu temu sa medicinske tačke gledišta…

….Ja ću izneti jedan sociološko-kulturološki pogled na upotrebu i zloupotrebu opijata …..

…..Termin narkoman….šta definiše ovaj termin ? odgovor na to daju medicinske enciklopedije…kao i različiti pravni akti !

…..Termin alkoholičar….šte definiše ovaj termin ? odgovor na to daju medicinske enciklopedije…kao i različiti pravni akti !

…..Za oba termina zajednički faktor je zloupotreba opijatnih supstanci !!!

……Čim postoji zloupotreba, postoji i upotreba !....pretpostavljam..

…..Koren upotrebe ???

……recimo vina u Francuskoj ! Plemenite sorte, kvalitet,…. bla, bla…francuski seljak ima vinograd na kome proizvodi grožđe. Vino koristi kao hranu… Imaće porodicu..miran život bez bilo kakvih ispada….biće sahranjen na seoskom groblju…

….a sa druge strane ….indijski seljak, ….indijsko platno naravno….bla…bla…bla…ima njivu na kojoj uzgaja konoplju. Koristi cvetove….imaće porodicu..miran život bez bilo kakvih ispada…biće sahranjen na seoskom groblju…

…..Sve ostalo je stvar UKUSA ! …..francuska vina….ili argentinska vina…..kubanske cigare…ili turski duvan za lulu…indijski hašiš…ili južnoamerička koka….džins ili engleski štof…kineska svila ili iranski tepisi
………….ca blues
ca blues (male, 36)
Neo-n
#15: (2006-03-17 02:21)
DROGA.......!
...nema mesta promovisanju narkomanije...
( signed: A. T. ... o5 )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#16: (2006-03-17 02:23)
DROGA......!
keep walkin`
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#17: (2006-03-17 03:00)
DROGA......!
vjecheras mi ne ide sa ovim forumom... :]
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#18: (2006-03-17 04:17)
DROGA......!
. . . ali zato se vecina drogira o trosku drzave. Rintintin bensedin.
Mislite o tome
morbus (male, 34)
Hodao sam i hodam jos, ali moj ritam nikad nije bio isti.
Gandalf
#19: (2006-03-17 04:24)
DROGA......!
To je suvise slabo za ciku...
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#20: (2006-03-17 12:02)
DROGA......!
a sta je s rakijom? mnogi bi se zakleli da je to jedna od najgorih droga
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
total: 51, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis