Romance Cafe forums

All forums

GODINE??  

views: 11090, replies: 91 LOCKED
total: 91, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-01 20:58
GODINE????
Sta mislite o novom trendu MLADJI MUSKARAC-STARIJA ZENA ???
dejanpik (male, 34)
Ako ti je dosadno i treba ti neko ko ti nece dati mira, na pravom si mestu! :-)))
page: 7
samo sex
#61: (2004-12-01 17:12)
GODINE????
najbolje ona 20 on 40
isprobano i trajalo dok nije resila da se uda
samo sex is no longer member of Romance Cafe
#62: (2004-12-06 17:18)
GODINE????
determinanta: Neka je zelja obostrana, sa godinama cemo lako

I šta više od ovog reći
optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
DAMA-A-SAMA
#63: (2004-12-07 10:21)
GODINE????
dejanpik: Sta mislite o novom trendu MLADJI MUSKARAC-STARIJA ZENA ???

TO NIJE TREND to je nesto sto je napokon dobro i za nas i za VAS!!!!!!!!!! definitivno je super biti sa mladjim.....bar meni naravno!!!!!!!!!!!!!!!!
DAMA-A-SAMA is no longer member of Romance Cafe
#64: (2004-12-08 01:30)
GODINE????
mladji traze starije a stariji mladje to je uvek bilo i bice.
Pa ko koga nauci.
m46itd (male, 47)
ko me voli recice ti lepo o meni ko me ne voli, ruzno.
malecna
#65: (2004-12-13 22:20)
GODINE????
mickoPG: malecna da se ti nisi opekla na nekog matorca pa si sad toliko protiv toga. za mene licno moze+-10

Ne, daleko bilo... samo ima mnogo inspirativne mladjarije. (posebno jedan) Ali preko -7 nikako cini mi se... Mada ima primer da je najbolji brak upravo taj gde je zena toliko starija... Ko ce ga znati...
malecna is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
lizalica
#66: (2004-12-13 22:41)
GODINE????
Ma bre, sta ce mi matorac ili neko deriste?
Par godina stariji i to je to...
lizalica is no longer member of Romance Cafe
Delphy
#67: (2004-12-14 03:09)
GODINE????
MazaBG: ON MOZE(MLAD ) , ONA UME (NAUCILA VREMENOM )............NISTA BOLJE OD TOGA

Hmm, pre petnestak godina bih se slozio sa tobom
Delphy is no longer member of Romance Cafe
malecna
#68: (2004-12-14 23:54)
GODINE????
lizalica: Ma bre, sta ce mi matorac ili neko deriste?
Par godina stariji i to je to...

Ne, nikako. U nekim godinama takvi nikako ne odgovaraju-naprotiv.
malecna is no longer member of Romance Cafe
#69: (2004-12-15 10:58)
GODINE????
drustveni pogledi imaju veliki uticaj na licno misljenje. veoma je neobicno kada vidis coveka sa mnogo starijom zenom od sebe ili obrnuto... ako se radi o avanturi i oboje su skloni tome onda se ne pita da li je razlika 10 ili 20 godina...kao sto imponuje zeni koja je starija da se dopada mladjem muskarcu tako je i obrnuto... za zene su stariji muskarci atraktivniji iz razloga, sto one imaju osecaj da su oni zbog veceg zivotnog iskustva zreliji i sposobniji da ih vode kroz tajne zivota i sexa, iskusniji u sexu i spremni da posvete paznju u potpunosti, dok su mladji muskarci nestrpljivi, neiskusni...
za muskarce su starije zene atraktivne zbog nekog osecaja avanture, njihove oslobodjene sexualnosti i sto znaju sta hoce...mladji muskarci vole igru zavodjenja i flerta i zene su toga svesne i znaju da vode tu malu predigru...
sve u svemu kada je u pitanju sex i avantura poznato je da muskarci lezu u krevet sa zenom bez obzira na godine ako ona je po njihovim fizickim „standardima“ lepa usta, grudi, guzu, noge dovoljno je da pokaze samo malo erotike i musakrac je gotov...dok zene da bi legle u krevet sa musakrcem traze pored fizicke privlacnosti i dodatnu emociju u bilo kom obliku...
alexxa (male, 33)
pitaj sta te interesuje
looklook
#70: (2004-12-17 00:07)
GODINE????
.....kad vec dodje do 'toga" godine nisu vazne.....udri brigu na veselje....;-)
looklook is no longer member of Romance Cafe
total: 91, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis