Romance Cafe forums

All forums

GODINE??  

views: 11092, replies: 91 LOCKED
total: 91, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-01 20:58
GODINE????
Sta mislite o novom trendu MLADJI MUSKARAC-STARIJA ZENA ???
dejanpik (male, 34)
Ako ti je dosadno i treba ti neko ko ti nece dati mira, na pravom si mestu! :-)))
page: 8
#71: (2004-12-17 09:53)
GODINE????
Shta su godine?
Kod kupovine mlechnih prozvoda je vrlo bitno obratiti paznju na datum proizvodnje ali kod biranja partnera...?
Intelektualna kompatibilnost je po meni puno bitnija.
Setite se samo prilika kada se posle nekakve "BOLJE"
zabave probudite pored nekakvog Tela i ono progovori...
Prva misao u tom trenutku je nekakav ekvivalent rechenici " BRATE ZAR SAM SE S' OVIM PARIO?" u 95% sluchajeva osechash se kao Zoofil i ni ne pokushavash da odgonetnesh koliko subjekat ima godina.
Ako sa nekim mozses da razgovarash duzhe od sat vremena i da se ne dosadjujesh (ili osechas glupo) onda nisu bitne godine. A shta drugi misle...? Ko ih J... ! zavide pa laju!
Tapir (male, 38)
Provociraj me, pa da vidimo...
emina
#72: (2005-04-07 20:25)
GODINE????
Odakle ti to znas?Sve zavisi od same osobe koliko je ta zena u formi ili ne, zato ne gledaj generalno.No slazem se da to ne budu godine vise od -10 ili plus 10 To vazi naravno i za muskarce.

Updated 1 time(s), Last update (emina) 2005-04-08 16:16

emina is no longer member of Romance Cafe
#73: (2005-04-09 20:29)
GODINE????
Potpuno se slažem s Tapirom... I to na temelju vlastitog iskustva predivne veze s muškarcem duplo starijim od mene ... godine nisu bile prepreka ni strasti ni ljubavi.
Colombina (female, 28)
Sve moje su ljubavi tužne...
Medeni76
#74: (2005-04-09 22:40)
GODINE????
Kada je u pitanju samo sex,godine ne igraju nikakvu ulogu..dapace...Ima jedna stara poslovica: "Na starom biciklu se uci voziti...posle biraj" !!
Kad je u pitanju veza...hm..iz licnog iskustva znam da je razlika u godinama problem...naravno...nije ako je starija osoba u toj vezi malo "zaostala" u intelektualnom razvoju...ili je mladja "zrelija"...Hm...
Medeni76 is no longer member of Romance Cafe
nostromo
#75: (2005-04-09 23:09)
GODINE????
ima sam veze sa devojkama(zenama)starijim od mene,(nekad davno)mislim da su jedine prepreke u glavama ljudi...Zivimo u prilicno primitivnom imalogradjanskom okruzenju.Ma koliko pokusao da zivis svoj zivot i dagledas svoja posla-okolina to jednostavno ne dozvoljava...Veciti komentar ce biti:zamisli,ona je toliko i toliko starija od njega(ili obrnuto)...i mozes ti da oguglas na to ali...vremenom navuces oklop i odapete strele se od njega odbijaju,ali,od deset odapetih jedna se provuce...i zaboli te to sto ljudi pocinju da izmisljaju neistine i lazi o vama,neke nebulozne price,podmetanja...itd.Obicno jedanpodlegne pritisku,i to je to...
nostromo is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2005-04-19 15:34)
GODINE????
MOZDA SU GODINE U PITANJU Ako se radi o ljubavi
medjutim kada je sex i intima u pitanju godine nemaju nikakve veze
to u danasnje vreme nije nist anastrano i cudno
sve vise i vise veza ima bar u zadnej vreme gde su zene,dame stariji od muskaraca cak i po 15-20 godina
stvar je u tome sto i pored godina oni izgledaju fenomenalno..PA ZASTO DA NE
vladimir2006 (male, 30)
????????????????????????????????????????????????????????????
#77: (2005-05-06 12:54)
GODINE????
Godine, po meni samo muskarac stariji do 10godina moze i sex i brak negovorim napamet. Veze koje vecinom uspevaju ,ali ne 18-28, ili 20-30 nego 27-37 ili 30-40 na te veze mislim da uspevaj , ljudi malo brkaju stvari.
tekir (male, 41)
HOLA .............
Truba
#78: (2005-05-06 13:27)
GODINE????
Ja to ne marišem , udri dok se boje ne rastope
Truba is no longer member of Romance Cafe
#79: (2005-05-06 21:11)
GODINE????
dejanpik: Sta mislite o novom trendu MLADJI MUSKARAC-STARIJA ZENA ???

Imala sam takvu vezu...do dushe 5 meseci...mladji je od mene 3 godine...i funkcionisali smo neko vreme...sasvim solidno...ali...jbg...
lela1 (female, 26)
The Future is now ..It Starts Today...
princ_of_negotin
#80: (2005-05-06 22:01)
GODINE????
...ko godine broji starosti se boji...
Izadjite iz kutije i prestanite da mislite o zivotu, jednostavno pochnite da zivite zivot. Nije bitno ko je stariji, nije bitno shta ce drugi reci, nije bitno... Bitno je samo da vi to zelite i da vam prija. Uzivajte, bre, malo.
princ_of_negotin is no longer member of Romance Cafe
total: 91, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis