Romance Cafe forums

All forums

SP 2006 !  

views: 13410, replies: 186 LOCKED
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2006-03-29 10:35
SP 2006 !
pa da pochneo lagano sa komentarima,razmishljanjima, itd.... blizzi se SP
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 13
Neo-n
#121: (2006-06-11 17:43)
SP 2006 !
budimo realni - pa za Koga igraYU?
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#122: (2006-06-11 17:50)
SP 2006 !
da, to sam zaboravio..
STA JE PATRIOTIZAM ANYWAY?

MOZDA NOVA TEMA...
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
na zapadu agejn
#123: (2006-06-11 20:27)
SP 2006 !
samo jedan komentar - MISHEVI !!!
na zapadu agejn is no longer member of Romance Cafe
#124: (2006-06-12 07:41)
SP 2006 !
Za razliku od prethodnih godina...ove godine su bar izgubili onako kako im prilici..borbeno!..Sta kukate i placete??...pokazase i svi pri tom komentarisase sve strane zemlje da nismo tim koji treba da se zanemari i koji spada u slabije....smesno...a ne zaboravite da smo u najjacoj grupi..pa se saberite malo..ne moze se traziti nemoguce...uz malo srece...bice nesto...laganica )...i kao sto uradi Zigic kada je usao na teren..hop-hop..podrska )nemojte baksuzirati...
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
lav u srcu
#125: (2006-06-12 10:20)
SP 2006 !
Ma dajte ljudi,to je sve realnost.Istina nisu se Holandjani naigrali,ali mi nemamo igru,treba dati bar jedan gol a nama to ne polazi za nogom,ni sa Zigicem,ni sa Kezmanom,na sa Ljubojom, a narvno ni sa Savom.To je jedina istina,borili smo se casno,izgubili smo,sanse za dalje su nam male.Ali treba igrati i dalje viteski,pa zar ste stvarno ocekivali da cemo proci do polufinala(to je samo nas tradicionalni optimizam,bez pokrica,uglavnom).Ali podvlacim ponovo,dali su sve od sebe,bolji,mozda cak i srecniji je pobedio.Nije to smak sveta, sutra je novi dan.Nisam zadovoljan rezultatom,ali sam zadovljan borbenoscu i to je za podrsku.To je sport.
lav u srcu is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
mike-leo
#126: (2006-06-12 11:11)
SP 2006 !
o cemu se ovde prica? jel o fudbalu?
na zapadu agejn
#127: (2006-06-12 11:34)
SP 2006 !
znachi MISHEVI ili MISH ( petkovic) igra sa 6 u pozadini !!! od toga sa dva ratnika ( duljaj , nadj ) koji ni naaaaajmanje kreativnosti osim naduvavanja nemaju. djordjevic i stankovic vishe odbrana nego napad. sava i kezzman shta uhvate dobro je , ako uspeju ! zzalosno...kukavichki...pa ne igra se tako na svetskom prvenstvu, choveche. pa angola , trinidad, ekvador ima veca JAJA od nasheg "trenera" zzalosno. a borbenost ?!? ko je to juche video ? ja ne. sve drugo da, ali borbenost, srce ? shta to beshe ???
na zapadu agejn is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#128: (2006-06-12 12:06)
SP 2006 !
nidzo slazem se sa tobomu potpunosti i vidim da znas nesto o fudbalu [mada ne treba biti previse pametan i zakljuciti kako su juce nasi igrali..]
-ziceraski
-da ne prime gol [al'kazna...]
-neorganizovano
-previse respekta protivniku
-los timing izmena
-kreativnost ,ne 0 [-1]
-pogresan izbor sporih igraca
-itd itd..

ja sam sada u nedoumici, komentari su da smo se" borili viteski"....dali sam ja gledo istu utakmicu ko i davalac takvog komentara ili nisam? moji parametri za "vitestvo" su definitivno dosta razliciti od onoga ko je to rekao... nije se dovoljno boriti samo, inace bi svi mi voleli rvanje ili boks [cak i tu treba kreativnosti] vec je potrebno pokazati da znas i hoces...i pozeljno je da imas muda [bollocks] takodje.
u svakom slucaju niko nije ocekivao scg-brazil finale ali prolaz u sledeci krug svakako.
sto sad visi na tananom koncu....

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2006-06-12 12:10

DrveniKostur
#129: (2006-06-12 13:06)
SP 2006 !
mike-leo: u svakom slucaju niko nije ocekivao scg-brazil finale ali prolaz u sledeci krug svakako.
sto sad visi na tananom koncu....

mike, ne tuguj. ok, sada je gotovo, eliminisani smo, to je izvesno, ali za četiri godine ima novo svetsko prvenstvo, nova šansa za nas da uđemo u drugi krug!...
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
mike-leo
#130: (2006-06-12 14:59)
SP 2006 !
ok--, dk znaci da cekamo jos 4 godine? .......mmmmooozzzzzzzeeee ali bez mene.dosadilo mi je vise da gledam nasu aljkavost, neprofesionalnost, lako cemo i slican bullshit definitivno me vise blamaze ove vrste ne zanimaju, al dobro ,konobar!!! moze jedno svetsko a nase...hhaahhaa....[u svemu smo pretenciozni bez razloga a samokritika je jako strana rec..]

ps .kad nismo nista uradili sa selekcijom gde su igrali kralj,jokanovic,jugovic,savicevic,mijatovic, djukic, mihajlovic itd. bogami sa ovima sto videh ne mogu a da ne budem pesimista
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.