Romance Cafe forums

All forums

eISTINA !!  

views: 2847, replies: 41
total: 41, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2006-03-30 14:31
e.....ISTINA !!!
....."ona potom nalikuje na biljku koja klija ispod gomile velikog kamenja,ali se ipak penje ka svetlu,probijajuci se mnogim zaobilaznim putevima i krivinama,deformisana,bleda,zakrzljala-ali ipak tezi ka svetlu".

schopenhauer

mislite li da postoje razliciti vidovi istine,ili je istina uvek istina, jedna i nepromenljiva?da li se istine mogu razlikovati ?apsurd , ili......? istina....
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 2
Iva_nbg
#11: (2006-04-25 15:53)
e.....ISTINA !!!
Za mene istina je ono u sta zelim da verujem u sta verujem.. u sta sam verovala.. Sve sto se ne dokaze kao suprotno za mene je istina.. Ne opterecujem svoj mozak Sherlokovskim dilemama..
Iva_nbg is no longer member of Romance Cafe
Sasko
#12: (2006-04-26 16:19)
e.....ISTINA !!!
Bravo, to je recept za dugovečan život..
Sasko is no longer member of Romance Cafe
Bjankaa
#13: (2006-04-27 13:17)
e.....ISTINA !!!
Vreme razotkriva istinu..samo treba imati strpljenja..
Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
#14: (2006-04-27 16:36)
e.....ISTINA !!!
ali STA JE istina?!
i onda ono: stoput izrecena laz postaje istina kojoj verujemo.....
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
na zapadu
#15: (2006-04-27 17:17)
e.....ISTINA !!!
nema definicije..to i jeste problem,ja znam da je ljubav istina,oko svih drugih mozze da se diskutuje.

ubedjen sam da ona mora da se oseti..nekako su rechi suvishe loshi argumenti da bih shvatio da je neshto istina, ili ne..

Updated 1 time(s), Last update (na zapadu) 2006-04-27 17:20

Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-04-27 18:12)
e.....ISTINA !!!
rodjenje,smrt....to je istina
ostalo je ono "nesto izmedju"
ljubav? hmmm jesmo li uvek sigurni u to? da li je bilo dovoljno iskusenja kojima smo odoleli pa znamo da je istina? i tamo gde postoji i najmanji interes - postoji i sumnja u istinu.
West?hm?
na zapadu
#17: (2006-04-27 18:31)
e.....ISTINA !!!
naravno ! ..da je istina.

ljubav je jako shirok pojam.jako.

ljubav nije za sve ista vrednost, ali jeste vrednost.ljubimo ne svi isto,ali ljubimo.ljubav ne izgovaramo tako chesto, jer...ima tako puno lazzi.mozda iz razloga - degradacije.mozzda nerazmevanja.mozzda iz straha da ce mo je izgubiti. to je samo nasha istina.znash..ja sam u uverenju da je ovaj svet stvorila bash ljubav..i....mislim da je ona definicija istine u onom "najsirovijem" obliku.
#18: (2006-04-27 20:36)
e.....ISTINA !!!
pa ti si romantik!!!!
a nikad ne bih rekla.......
#19: (2006-08-29 14:05)
e.....ISTINA !!!
..vreme za istinu nekako uvek dolazi neochekivano...i pitam se koliku kolichinu istine mogu da podnesem?...ali, i neverovanje je sushtinski stresno...samo su snazzni u stanju da ga podnesu...kao i istinu...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#20: (2006-08-29 14:34)
e.....ISTINA !!!
Najviše cenim one hrabre što mi je istresu u lice.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
total: 41, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis