Romance Cafe forums

All forums

Seks i hrana  

views: 8174, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
#1: (2006-04-01 11:30)
Seks i hrana ...
Seks i hrana imaju mnogo toga zajedničkog, to vam je sigurno poznato ...
Obe stvari su veoma čulne (ne računam ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku)
Obe stvari takođe predstavljaju veliki užitak

Zato se tako lepo slažu romantična večera i dugo vođenje ljubavi posle nje...

E, sad, postoje tu i detalji - kakva tačno hrana može da izazove kakav efekat koji ima neke veze s uživanjem u seksu ...

Ja dajem neke od predloga ali čekam i vas:

- mnogi slatkiši mogu ulepšati ljubavni život (med, orasi, vanila, cimet, slatko voće)

- ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu (čili, feferoni, senf, ljuti kari...)

- začini su super stvar (pitajte Chorbu . Poboljšavaju ukus jelu, daju mu primamljiv miris (što sva čula pobuđuje na uživanje), a uz to zbog korisnih sastojaka povećavaju vitalnost organizma (između ostalog, neophodnu za uživanje u krevetu)

ŠTA VI KAŽETE?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#2: (2006-04-01 12:25)
Seks i hrana ...
(ne računam ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku)

a jel se racuna ono kad "na brzinu smazemo" nesto??
miC'm nema se bas uvek puno vremena...

Updated 1 time(s), Last update (Sponge Bob) 2006-04-01 12:26

Sponge Bob (male, 30)
Sve naj naj...
#3: (2006-04-01 13:11)
Seks i hrana ...
Da bi se uzivalo u obe te stvari, bitan je organ cula ukusa.
Silver Bullet (male, 38)
Za dobrim konjem, dize se prashina.
#4: (2006-04-01 22:23)
Seks i hrana ...
Samo?

Ja Boga mi, u oba procesa ulazim sa svim čulima ...
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#5: (2006-04-01 22:32)
Seks i hrana ...
i ja...

Sponge Bob (male, 30)
Sve naj naj...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
SHARK69
#6: (2006-04-01 22:39)
Seks i hrana ...
...@ y@ SA yezi.com...

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#7: (2006-04-03 03:20)
Seks i hrana ...
- ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu (čili, feferoni, senf, ljuti kari...)

...ahm - otje to (uz savet dragim zhenskim bicima da odbiju predlog partnera za pootj-pootj do kraja ma koliko on to slatko predlagao - narochito posle konzumacije vece kolichine belog luka, ili ne dai bozhe neke sardine or tune )
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-04-03 09:55)
Seks i hrana ...
Hm....
Svi se bore za savrsen ugodjaj,samo nesto mi ove pikanterije idu vise uz osvjezavanje veza i paljenje ugasle vatre u krevetu,zar ne ?
valijant (male, 30)
sportista,visok,crn,l..,prirodan,volim smjeh i druzenje,ne voli maske na licima ljudi
#9: (2006-04-03 10:13)
Seks i hrana ...
ma svejedno je u kojoj su fazi..uvek mogu samo da prijaju..

lepa varijanta je i prsuta, sir, masline i vino, pored kamina..a slatkise servirati kasnije
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
intiman
#10: (2006-04-09 21:14)
Seks i hrana ...
ja mislim da je tebi potrebna ljubav.Pratim tvoj razvoj na sajtu,zanimljiva si,pametna,mozda bi trebalo da razgovaramo uzivo.
intiman is no longer member of Romance Cafe
total: 94, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis