Romance Cafe forums

All forums

Šta je romantika?  

views: 6367, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-11 10:01
Šta je romantika?
Šta je romantika?

Da li ste vi romantični i šta podrazumevate pod romantičnim gestovima a šta vam uopšte ne stiže do srca?

Da li vas je teško osvojiti samo vama posvećenim romantičnim trenucima ili smatrate da je romantika isto što i patetika?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 4
#31: (2006-06-07 20:53)
Šta je romantika?
Lele, sinak! Dvajes' dana od poslednjeg posta, a niko se otreznio nije! Nit' ko misli na da objasni shta je zdrava romantika!

Cccc... Jeste vi normalni?!? 'Ocete da ja ovako ostanem u ovu boles'? Il' da, pu, pu, daleko bilo, predjem u patetiku?

Bezdushnici!
cile011 (female, 43)
Vronsky

VIP
#32: (2008-06-12 09:58)
Šta je romantika?
Prelaskom odredjene kilometraze u zivotu hajvan/covek dodje u fazu da o sebi i svome nesavrsenom zivotu razmislja ...
Sabere, oduzme, pomnozi, podeli, izvede Bernulijevu jednacinu i skopca 'nako ovlas da burne emocije, jahanje po sujeti i debatni nagon nisu mnogo selameta doneli ...
I, samo od sebe, javne se deo njegove raznanjavljene dushe koji ga uvede u svet flesheva sto se romanticnim trenucima zovu ...
I shvati da su bas ti trenuci nesto sto se pamti i sto sarenicu cine ...
Pa pozeli da ih sve nekako komprimuje i modlu za naredne korake napravi ...
Ali jock ..
Nece da moze ...
Svaki novi dan donosi nove jednacine sa vise nepoznatih ...
Koje valja resavati, svaku na svoj nacin ...
A ti lepi, romanticni trenuci, ostaju slike u secanju, letopis jednog vremena, motiv za osmeh i tema za lahku pricu jednom, negde, nekad ...
Neka, navik'o sam na etikete ...
Zato i setam ovu bukliju ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
DANAI
#33: (2008-06-12 13:52)
Šta je romantika?
drjelena: Niko nije rekao da romantika isključuje strast ... naprotiv, ja ne mogu da zamislim romantiku bez strasti ...
I onog tvojeg što pomenu: uzvišenost, posvećenost, vrhunska emocionalnost ...

Samo naglasih odakle potiče reč PATHOS ...
Ko ovde zna grčki?
Nemoj da

Ja znam Grcki, veoma dobro, kako moderan, tako i i sta su neke reci koje se danas koriste, znacile ili kako se koristile u starogrckom, ima neke razlike, jer starogrcki je bio napravljen tako da od najprostije reci isprica citavu pricu, dok je ovaj danas da kazem uproscen, za nas strance, za komunikaciju, i za prosecnog grka, bez uvrede, koji do kraja zivota, ne moze da uspe da nauci u potpunosti svoj jezik....izvinjavam se , nemoj da mislis da drzim predavanje, samo sam veliki elinofil i jako sam ponosna sto poznajem taj jezik

Updated 1 time(s), Last update (DANAI) 2008-06-12 13:58

DANAI is no longer member of Romance Cafe
DANAI
#34: (2008-06-12 13:56)
Šta je romantika?
....Romantika je , kad ja cutim, a njemu ne pada na pamet nista da me pita.....samo sedne pored mene i obgrli mi lice rukama....sitnice , neprimetne stvari cine i nas i njih romanticnima, bez da to usetimo....cudna stvar, neuhvatljiva.
DANAI is no longer member of Romance Cafe
#35: (2008-08-10 18:43)
Šta je romantika?
...sposobnost da se od najobichnijeg trenutka, kamenchica u moru istih, napravi poseban, biseran...

...pretPostavljam...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#36: (2008-08-10 18:48)
Šta je romantika?
...kad' sanjam noći cele da ti ljubim grudi bele,pa me nešto iz sna prene... misliš na mene... misliš li na mene...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#37: (2008-08-10 18:56)
Šta je romantika?
kad se zabudalesash ondak ti je sve romantika
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
NeronChe
#38: (2008-08-10 19:00)
Šta je romantika?
Jest' vala... Ništa smešnije ni tužnije za videti nema od zaljubljenog muškarca,a i žene,al' 'ajde njima nekako i mož' da se oprosti...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#39: (2008-08-10 19:01)
Šta je romantika?
koj ce ja dam oprosti???
cirkus ponovo radi
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
#40: (2008-10-13 18:30)
Šta je romantika?
...
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis