Romance Cafe forums

All forums

Šta je romantika?  

views: 6371, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-11 10:01
Šta je romantika?
Šta je romantika?

Da li ste vi romantični i šta podrazumevate pod romantičnim gestovima a šta vam uopšte ne stiže do srca?

Da li vas je teško osvojiti samo vama posvećenim romantičnim trenucima ili smatrate da je romantika isto što i patetika?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 7
NeronChe
#61: (2008-10-14 13:30)
Šta je romantika?
Zamisli šta bi im mladić neki naš uradio,naročito ako bi ih sreo oko srebrenice...pametan si ti kolega,bilo bi ti dosadno u hagu...

Kakve bre ruže,zalasci sunca...počinjeno krivično delo je romantika,ostalo su metafore za najprostiju stvar na svetu...a sad da l' ćeš je mazati toplom cokoladom uvoznog porekla ili vitalovim margarinom,to su nijanse samo...

Romantika je kada umesto da krenem kući promašim i odem kod nekoga bar 50-300 km daleko,ali to sam ko zna koliko puta izjavio...sad me samo dalmatinci isprovocirali da se ponavljam...

Mislim da sam poslednji put nekom rekao ili uradio uživo na šabačkom korzou pre 26 godina,ako ne i pre,nešto što bi se romantikom moglo nazvati tako kako je ostali shvataju...i zajebao se,trebalo mi je 10 godina da vratim dug sa kamatom duševnom hvala Bogu,a kako ću drugačije...Od tada shvatio sam celu poentu i veze i romantike i seksa i ljubavi...Ako sama ne vidi da sam lud za njom,a čim sam lud činim i lude stvari...a opet ne treba da bude sigurna nikada ni da li je sve što doživljava to što njoj treba od mene...

Kaže mi klinka u Cvijićevoj u 5 ujutro...ti uvek ideš kad je meni najlepše...pa naravno,što da ostanem,pa da zaboraviš kako ti je lepo bilo ili ne daj Bože da se na lepotu navikneš,što je najlakše...

Uvek te ostanem željna bar malo...naravno i to je dovoljno romantično da nam bude lepo duže od nekoliko dana ili par nedelja...

Dovoljno je romantično što popale onih 20-30 sveća da non stop tripujem zapaliće stan od romantike...idi u kupatilo pomislim,pa se kupaj okružena svećama i aromatičnim uljem,bar imas dovoljno vode da ugasiš požar romantikom izazvan...A i to da nisu videli ljudi u filmovima ne bi im na pamet palo...razumem jedna dve zbog dima od cigarete,a i nije mi romantika nikakva u mraku,ispada da ne znam s kim sam na trenutke,pa dok se setim...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-14 13:32

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#62: (2008-10-14 15:57)
Šta je romantika?
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#63: (2008-10-14 16:14)
Šta je romantika?
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#64: (2008-10-14 16:24)
Šta je romantika?
Kako se seksaju tako im i jeste...ne znaju za bolje,pa se uhvatili sirotinjske zabave...a uostalom i ja sam za kompjuterom još 120 minuta,možda malo više...

Zove me devojka iz Budve na fb-u...mlada relativno sa 27 godina...e kaže tebi mogu da ispričam...ovaj moj se ubi od mažnje i pažnje,priča mi o Dubaiu,a ako nam sex bude kao što jeste zadnjih skoro godinu koliko sam s njim bolje da se ubijem odmah kaže...kako da ga navratim da bude onakav kakav mi treba...rekoh nikako,ljudi se tako 'talentovani' rode i malo treniraju,nije on kriv....a šta ti je pomenuh joj sa onim popom pre nego si otišla u CG ? ...kaže isto ili slično...šonja kao i ovaj...

Znači nije u kvantitetu poenta,pa šta fali u međuvremenu i kompu...
#65: (2008-10-14 16:54)
Šta je romantika?

surova......romantika.....

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-10-14 16:54

unusual (female, 35)
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2008-10-14 20:34)
Šta je romantika?

E ovo je jel "prava" romantika
unusual (female, 35)
#67: (2008-11-19 16:54)
Šta je romantika?
unusual (female, 35)
#68: (2008-11-19 17:09)
Šta je romantika?
Nemoj vishe da lepish ove slike, molim te.

Nema tu nicheg romantichnog.

Samo stereotipi koji izazivaju blagu muchninu.

Updated 1 time(s), Last update (Nightingale) 2008-11-19 17:11

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
NeronChe
#69: (2008-11-19 17:09)
Šta je romantika?
Ziniiiii i reci AAAAAAAAAA,da ti čika 'vidi' krajnike i kaže šta je......

p.s. gde ulete kad' taman dajem svoje viđenje romantike i upale inače hipertrofičnih krajnika...

Updated 2 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-19 17:12

#70: (2008-11-19 17:23)
Šta je romantika?
Nightingale: Nemoj vishe da lepish ove slike, molim te.

Nema tu nicheg romantichnog.

Samo stereotipi koji izazivaju blagu muchninu.

to je RL....ipak..nisu to Silja i Paja patak. .ali ok..izvoli kesu.za....

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-11-19 17:24

unusual (female, 35)
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis