Zamisli šta bi im mladić neki naš uradio,naročito ako bi ih sreo oko srebrenice...pametan si ti kolega,bilo bi ti dosadno u hagu...
Kakve bre ruže,zalasci sunca...počinjeno krivično delo je romantika,ostalo su metafore za najprostiju stvar na svetu...a sad da l' ćeš je mazati toplom cokoladom uvoznog porekla ili vitalovim margarinom,to su nijanse samo...
Romantika je kada umesto da krenem kući promašim i odem kod nekoga bar 50-300 km daleko,ali to sam ko zna koliko puta izjavio...sad me samo dalmatinci isprovocirali da se ponavljam...
Mislim da sam poslednji put nekom rekao ili uradio uživo na šabačkom korzou pre 26 godina,ako ne i pre,nešto što bi se romantikom moglo nazvati tako kako je ostali shvataju...i zajebao se,trebalo mi je 10 godina da vratim dug sa kamatom duševnom hvala Bogu,a kako ću drugačije...Od tada shvatio sam celu poentu i veze i romantike i seksa i ljubavi...Ako sama ne vidi da sam lud za njom,a čim sam lud činim i lude stvari...a opet ne treba da bude sigurna nikada ni da li je sve što doživljava to što njoj treba od mene...
Kaže mi klinka u Cvijićevoj u 5 ujutro...ti uvek ideš kad je meni najlepše...pa naravno,što da ostanem,pa da zaboraviš kako ti je lepo bilo ili ne daj Bože da se na lepotu navikneš,što je najlakše...
Uvek te ostanem željna bar malo...naravno i to je dovoljno romantično da nam bude lepo duže od nekoliko dana ili par nedelja...
Dovoljno je romantično što popale onih 20-30 sveća da non stop tripujem zapaliće stan od romantike...idi u kupatilo pomislim,pa se kupaj okružena svećama i aromatičnim uljem,bar imas dovoljno vode da ugasiš požar romantikom izazvan...A i to da nisu videli ljudi u filmovima ne bi im na pamet palo...razumem jedna dve zbog dima od cigarete,a i nije mi romantika nikakva u mraku,ispada da ne znam s kim sam na trenutke,pa dok se setim...