Romance Cafe forums

All forums

Kuvanje, bre!  

views: 110286, replies: 2484
total: 2484, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 249
#1: (2006-04-23 15:26)
PUT DO SRCA

KROZ STOMAK NARAVNO!
evo jednog lepog primera:
odes u kupovinu, izaberes 5 lepih ,krupnih paprika, ko sa postera. ah da , crvenih..
operes i drzeci za peteljku, potopissh u kljucalu vodu kratko , da bi se lako skinula kozica, oljustis, ocistis od semenki , iseces na filetice
u tiganj , siri, nalijes maslinovo ulje, ubacis smrvljenu grancicu ruzmarina i bosiljka, ako nemas, moze i suvo
kad se zargeje, lagano i nezno,na tihoj vatri proprzis
izvadis na plitak tanjir
u isto ulje sipnes mrvicu mlekca(kao katalizator) i u tome rastopis omiljeni sir.
za pocetnike savetujem sendvic sir u listicima
rastopljenu dobijenu masu preliti po paprici, ukrasiti sa cim hoces( i imas) i posluziti kao predjelo ili laganu vecericu. da tvoja draga ce se iznenaditi....
mozes jos da ubacis masline u przenje sa paprikama, mozes i susam, budi mastovit.... ajd da vidim vas
p.s.
nisam kriv ako vam riba kaze, ajde mani se jeffovih fazona
vas colby
colby (male, 45)
zasto da ne?
Herself
#2: (2006-04-23 16:40)
PUT DO SRCA
Ne znam za druge, ali meni se dopada
Herself is no longer member of Romance Cafe
DrveniKostur
#3: (2006-04-23 19:22)
PUT DO SRCA
ljubavni recepti su mi, jebeš ga, uža specijalnost...
evo predlog za jedan jednostavan ali ukusan obrok u društvu izabranice/ka svog srca:

elem, u čelični sud staviti brokoli, zatim dajkon i šargrarepu iscečene na tanke prutiće, dvadesetak komada presnog kikirijija (bez ljuspe) i semenki od bundeve, nekoliko cm vakame algi, tofu isečen na kockice, nešto šampinjona i sve to izdinstati na pari nekoliko minuta. skinuti sa šporeta i ubaciti unutra perca mladog luka i vratiti na ringlu još 30 sekundi. začiniti gomašiom i mlevenim biberom i tamari sosom ili umeboši-sirćetom i seckanim peršunom i belim lukom i hladno ceđenim tamnim uljem od susama, već prema ukusu. služiti uz prilog od integralnog pirinča skuvanog sa ječmom i sve zaliti poljupcima strasnim i bocom rujnog vina...
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
#4: (2006-04-24 16:33)
PUT DO SRCA
ne znam,mnogo stranih reci....
colby (male, 45)
zasto da ne?
#5: (2006-04-24 16:34)
PUT DO SRCA
hajmo,devojke da cujem...
colby (male, 45)
zasto da ne?
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2006-04-25 22:50)
PUT DO SRCA
ohladiti 12cl crnog piva i 12 cl šampanjca.
u posudu za mešanje sipati sastojke, dodati kockice leda i mešati ih samo laganim potiskivanjem ka dnu posude.
uz osmeh presuti u velike, lepe čaše i servirati.

doduše, ovo mu dodje put do glave pre nego li do srca, ali ok. - mic po mic

Updated 1 time(s), Last update (una16) 2006-04-25 22:53

una16 (female, 32)
Samo jake ribe plivaju uzvodno. Nizvodno mogu i mrtve :)-John Crowe
KRASIVAO5
#7: (2006-04-25 23:29)
PUT DO SRCA
Obična crna čokolada za kuvanje, grubo izlomljena i moji umrljani prsti na njegovom jeziku + blago ohlađeno penušavo ili belo vino... a, sada njegovi prsti, umočeni u čašu, na mojim usnama...i tako, dokle god ima čokolade i vina...onda opet Jovo-nanovo!
Probajte! Prijatno!
KRASIVAO5 is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#8: (2006-04-25 23:42)
PUT DO SRCA
kRRoz Qynu!

Updated 2 time(s), Last update (SHARK69) 2006-04-25 23:43

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
jutro65
#9: (2006-04-25 23:42)
PUT DO SRCA
DrveniKostur: ljubavni recepti su mi, jebeš ga, uža specijalnost...
evo predlog za jedan jednostavan ali ukusan obrok u društvu izabranice/ka svog srca:

elem, u čelični sud staviti brokoli, zatim dajkon i šargrarepu iscečene na tanke prutiće, dvadesetak komada presnog kikirijija (bez ljuspe) i semenki od bundeve, nekoliko cm vakame algi, tofu isečen na kockice, nešto šampinjona i sve to izdinstati na pari nekoliko minuta. skinuti sa šporeta i ubaciti unutra perca mladog luka i vratiti na ringlu još 30 sekundi. začiniti gomašiom i mlevenim biberom i tamari sosom ili umeboši-sirćetom i seckanim peršunom i belim lukom i hladno ceđenim tamnim uljem od susama, već prema ukusu. služiti uz prilog od integralnog pirinča skuvanog sa ječmom i sve zaliti poljupcima strasnim i bocom rujnog vina...

ajmeeeeeeeeee
ko je ovaj covek????

jutro65 is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-04-26 02:13)
PUT DO SRCA
MA, NIŠTA BEZ PREBRANCA!!!
NEMA KOJI NIJE PAO NA SULJPA... I SARME...
KAKVE PIKANTERIJE, KAKVI BAKRAČI...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 2484, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 249
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis