Romance Cafe forums

All forums

NAJ NAJ MOMAK  

views: 3631, replies: 38
total: 38, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-24 13:23
NAJ NAJ MOMAK
PITANJE ZA DAME , KOJE NAJ SEXY I NAJZANIMLJIVI MUSKARAC NA SAJTU I ZASTO ?=???????
AC_MILANBOY is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2007-11-28 04:18)
NAJ NAJ MOMAK
Pa nemoj tako Party, seti se svih onih spomenara iz osnovne koje smo krili od uchiteljice ispod klupe..
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
Povoljno hoblujem laminat!
NENA412
#32: (2007-11-28 11:38)
NAJ NAJ MOMAK
ne bih da ga imenujem,ali je iz Italije...ubedljivo naj naj...zato
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#33: (2007-11-29 04:17)
NAJ NAJ MOMAK
BARSKI_MUSHAC: Pa nemoj tako Party, seti se svih onih spomenara iz osnovne koje smo krili od uchiteljice ispod klupe..

... što me podseti kako sam nekad' vol'o "otpisane" ... kasnije, naravno, malo mi bilo mookitza kad' sam gledao to glumatanje, te usiljene fore & fazone tipa "balansero", o scenariju da i ne govorim - kako bre čovek da ne zamrzi komuniste kad' su bili tako naivni??

isto važi i za sve ostalo "naj-naj"

da smo samo pre par dana pitali Snašu ko je naj-naj, mislim da bih pogodio ako ne prvo, onda drugo ili možda utešno treće mesto

a isto tako verujem da se rezultati ankete ne bi poklopili sa eventualnim današnjim ))))

... što je krajnje dobro, zar ne?

pozitivna selekcija ruleZ
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#34: (2007-11-30 02:58)
NAJ NAJ MOMAK
Meni naj, naj momak bio Blejk i njegova sedmorka, srecom, nikada reprizirano te nisam zap'o u mookitzu, a bila bi verujem grdna.
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#35: (2007-11-30 03:23)
NAJ NAJ MOMAK
takođe

mada je bilo šarma u toj naivnosti

kada pogledam današnju nabudženu holly-dolly produkciju, a nigde dobre priChe

setjam se posebno one poslednje epizode, kada konačno navataše "totalnu mašinu" što im predskaza njihov sudnji čas

... kraj je baš bio za razmišljanje

...
a danas - danas je sve našminkano, nabudženo, napucano... ispod toga - emptines... ybg
#36: (2007-11-30 03:44)
NAJ NAJ MOMAK
Tada nisam bash bio sklon nekom preteranom razmisljanju a i titl beshe prebrz za mene, slika na ekranu a prica u glavi - ko zna kakva .
Secam se da sam pitao oca zasto je na tom svemirskom brodu tako "siromashna " komandna tabla, bez sijalichica, dugmicha i ostalih sokochala.
Verovatno premoren mnome da bi mi pricao o produkciji i budzetima rekao je nesto cudnovato tacno: Pa znas sine, sto je nesto savrsenije to manje dumicha ima.
I totalno smo fulali temu i ce nas brishu...
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
Partybrejker
#37: (2007-11-30 04:06)
NAJ NAJ MOMAK
ne kontam da smo fulali - što nabudženije lik deluje to je prazniji (hehe, više prazan no uobičajeno prazan )

...
L&M, podseti me na jednu reklamu, za neki kozmetički salon, dobili ljudi neku čarobnu anticelulit mašinu pa rešili da se pohvale... i tako, riba onako šarmantno razgolićena (valjda sestra ličnog režiserovog mesara) leži na nekom maserskom stolu, a lik, tehničar sa diplomom, naravno, lagano preko njenog dupeta gura neku makinu nikad sličniju vibracionoj šlajferici... i tako on gura, a ono dosadnooooo... e sad, dosetili se Tvorci te revolucionarne mašine, kako da "prikažu" rad te "šlajferice", pa ona svetliiii - nešto kao rotaciono vatrogasno, samo zeleno pa plavo, pa opet zeleno... kao, radi... i sve čekam kad će Ejlijen da iskoči, a Sigurni da ga zakuca planinarskim pijukom... i tako dok im nije nestalo trake

i sve me to podseti na onu staru priču u kojoj doseljenici domorocima "poklanjaju" staklene perle... alaaaa sijaaaaa!... kao mister muskulo iz poluprofila... desnog... jerbo, na levoj mu je razdeljak... malo poveći... pa sve gleda ispod oka... opet desnog... onako, skroUz nonšalantno, kao da je takav rodjen

što bi rekli - urođeni pozer
#38: (2007-11-30 04:23)
NAJ NAJ MOMAK
.. ...Zapitaju li se kakav efekat imaju svetla na masiranog ako mu rotiraju na doopetoo?
Osmisljeno da zabavi masera dok shlajfa
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
total: 38, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  last page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.